Şimdi Ara

4100 YTL HARCADIM NASIL OLMUŞTUR Kİ MİMARİ ÇİZİM İÇİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sistem nasıldır sizce anakart, işlemci ve harddisk bileşenleri daha sonra değişecek

ASUS P5B 120$+KDV
    İNTEL CORE2 DUO E6300 1.86 Ghz 195$+KDV
    SAMSUNG 80GB SATAII NCQ 8 mb 50$+KDV
    CORSAIR XMS2 2X1GB 800 Mhz 400$+KDV
    ATİ FİRE-GL V7100 Pro VİDEO CARD 750$+KDV
    SİLVERSTONE 560 WATT PSU 138$+KDV
    ASUS VENTO 7700 KASA 135$+KDV
    LOGITECH KABLOSUZ SET 50$+KDV
    ASUS DVD-RW 45$+KDV
    NEC DVD Combo 26$+KDV
    PHILIPS 200W 20.1'' LCD 490$+KDV

TOPLAM: 2399$+KDV
    2830$+KDV

BAZI ÜRÜNLERİ ÖNCEDEN ALDIĞIM İÇİN BAZI FİYATLAR GÜNCEL OLANLAR DEĞİLDİR....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetsen19 -- 23 Ocak 2007; 23:02:11 >

• güzel olmus hayırlı olsun...
  • Makineyi sanırım render işlemlerinde kullanıckasınız. Bilgisayar genel olarak iyi görünüyor ama dediğiniz gibi raid kurulu bir harddisk sistemi seçerseniz çok daha iyi olur. Harddisk sizi çok kısıtlar yoksa..
  • işlemci ve anakartın sınıfıyla ekran kartı ve ram lerin sınıfları farklı dengesiz bir sistem bence.
  • Ramlar çok çok kaliteli ama anakart ve işlemci o kadar değil..
    Umarım ATI FireGL alacak kadar profesyonel çalışıyorsundur... Hangi yazılım kullanacaksın bunda?
  • BÜTÇEM ŞİMDİLİK BU KADARINI İDARE ETTİĞİ İÇİN ARKADAŞLAR ANAKART, HDD VE İŞLEMCİSİ DEĞİŞECEK...

ANAKART: P5W64 WS Professional WORKSTATION
    İŞLEMCİ : İNTEL QX6700 2.66 Ghz
    HDD : 74X2GB RAPTOR 16MB NCQ RAİD0

BUNLAR OLACAK KISMETSE.....

3DS MAX, AUTO CAD VE BİRAZDA PHOTOSHOP İLE KULLANICAM SİSTEMİ... 3 YILDIR BU İŞLERLE UĞRAŞTIĞIM İÇİN BU SİSTEMİ TOPLADIM BU ZAMAN ZARFI İÇİNDE ÜNİVERSİTEDE BİTİRME TEZİMİ, ÖZEL BİR DERSHANDE AUTO CAD VE 3DS MAX EĞİTMENLİĞİNİ VE SON OLARAKTA ŞU AN İÇİN ÖZEL BİR ŞİRKETTE BU 3D PROGRAMLA UĞRAŞIYORUM KISMETSE BU GÜN YÜKSEK LİSANSA DA KAZANDIM DAHA BENİM BU BİLGİSAYARLA ÇOK İŞİM VAR..... SAYGILAR.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetsen19 -- 23 Ocak 2007; 22:53:26 >
  • bu sistemle ne yapacaksın cidden merak ettim.

uzaymekik simülasyonu falanmı yapacaksın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Autocad ve Photoshop için extreme extreme bir sistem olmuş bea. 750$ lık ekran kartına hiç gerek yoktu...
  • kardeş ramlere 400 dolar vereceğine team extreme al en az onlar kadar kaliteli ve 299 dolar + kdv ddr2 800 2*1gb 4-4-4-10 110 dolar farkada anakarta veya hdd ye yatır işlemcide sanırım o/c ile seni bi müddet idare eder
  • 3ds max ile uğraştığım için gerek vardı.... photoshop için dediğin gibi fazla sayılabilir.....
  • Lcd alman yanlış olmuş bence .Sadece bir çözünürlükte verimli çalışır. Doğal çözünürlüğünde çalıştırmadığında yazılar bile okunmuyor bazı markalarda. Tabi senin işin için sürekli çözünürlüklerle oynamak gerekiyor diye düşündüğümden söylüyorum .O seni kısıtlar biraz. Büyük bir Crt alman mantıklı olabilirdi. Ayrıca anakart hiçte kötü değil bence anakart performansı değiştirmez zaten. Anladığım kadarıyla overclock yapmayacaksın( Yerine server anakartı düşündüğüne göre). O yüzden ram hızıda seni etkilemez. Bence anakart ile ram'a para harcama . Ama 4 çekirdekli işlem almalısın çünki rendering işlemlerinde baya performans artışı olur.Ramide arttırabilirsin
  • Bence de lcd kötü bir seçim.Eğer o ekran kartını ii kullanmak istiyosan yüksek çözünürlük değerlerine çıkan 20-21" crt alman lazımdı(senin işlem içinde gelişmiş lcdler var fakat çok pahalılar).Yoksa seni o ekran kartı yerine 220 dolarlık bir x1950proda iş görür...
  • bence sisteminin remini ekran kartını lcdni ve kasanı yeniden gözden geçir.....
  • geri zaten bişey kalmadı gözden geçirecek şaka bir yana neyine bakıcam anlamdımki
  • bir tane daha aynı modelden hdd alıp raid 0 yapmanızı öneriyorum. Yedekleme için de bir tane 250-320 gb arası hdd almanız iyi olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.