Şimdi Ara

40.000TLye Alınabilecek En Güzel Araba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
12.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bütçemiz 40.000TL. Öncelikli olarak 0 bakıyoruz ancak kaliteli bir ikinci ele de hayır demeyiz. Aradığımız 2 tane önemli özellik var:

• En önemli özelliklerden biri "Yakıt Tasarrufu".
    • Kalabalik bir aile olduğumuz "Geniş Bir Araba" arıyoruz. Arka tarafa 3 kişinin rahatça sığıyor olması lazım.

Arabayi 2011 model almayı planlıyoruz. Çok fazla inceleme yapmış olmamıza rağmen aklımızdaki araç 2011 Model Toyota Corolla.
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• 2.el Ford Focus C-Max 1.6 110 HP TDCi Titanium bence iyi bir seçenek olabilir.Dilerseniz listenize ekleyebilirsiniz
  • 2000-2002 Mercedes E-200 olabilir.Temiz bulursan eğer kaçırma derim.Ben 136 beygirlik olanını kullanmıştım ve o bile süper gidiordu.Komfor zaten harika gibi birşey.Eğer güzel bir kompressor bulursan kaçırma derim.
  • Civic?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GooodJob

Bütçemiz 40.000TL. Öncelikli olarak 0 bakıyoruz ancak kaliteli bir ikinci ele de hayır demeyiz. Aradığımız 2 tane önemli özellik var:

• Kalabalik bir aile olduğumuz "Geniş Bir Araba" arıyoruz. Arka tarafa 3 kişinin rahatça sığıyor olması lazım.

Arabayi 2011 model almayı planlıyoruz. Çok fazla inceleme yapmış olmamıza rağmen aklımızdaki araç 2011 Model Toyota Corolla.

cevabı içinde bir konu olmuş marka model konusunda size katılmakla birlikte, şunu ilave edeyim o kadar bütçe ayırıp hiç ikinci ele bulaşmayın bence . evet daha iyi seçenekler çıkabilir ama aracı al göster bakım vs sonrasında bir sıkıntısı mı var diye hep bir soru işareti ile kullanmaktansa çekin sıfırı ilk kullanan siz olun kafanız rahat olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter06 -- 23 Mart 2010; 21:18:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

quote:

Bütçemiz 40.000TL. Öncelikli olarak 0 bakıyoruz ancak kaliteli bir ikinci ele de hayır demeyiz. Aradığımız 2 tane önemli özellik var:

cevabı içinde bir konu olmuş marka model konusunda size katılmakla birlikte, şunu ilave edeyim o kadar bütçe ayırıp hiç ikinci ele bulaşmayın bence . evet daha iyi seçenekler çıkabilir ama aracı al göster bakım vs sonrasında bir sıkıntısı mı var diye hep bir soru işareti ile kullanmaktansa çekin sıfırı ile kullanan siz olun kafanız rahat olsun

Peki 0 olarak ne önerirsiniz? Diğer cevaplar için de teşekkürler. Hepsini tek tek inceliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GooodJob -- 23 Mart 2010; 18:30:40 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

quote:

cevabı içinde bir konu olmuş marka model konusunda size katılmakla birlikte, şunu ilave edeyim o kadar bütçe ayırıp hiç ikinci ele bulaşmayın bence . evet daha iyi seçenekler çıkabilir ama aracı al göster bakım vs sonrasında bir sıkıntısı mı var diye hep bir soru işareti ile kullanmaktansa çekin sıfırı ile kullanan siz olun kafanız rahat olsun

Peki 0 olarak ne önerirsiniz? Diğer cevaplar için de teşekkürler. Hepsini tek tek inceliyorum.

corolla veya tsi motorlu jetta öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter06 -- 23 Mart 2010; 18:45:01 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lancer bence güzel olur .cruzeda güzel ama ben mazda 3 alırdım
  • Seçiminiz bencede mantıklı.Diğer seçenekler olarak honda civic ve skoda octavia düşünülebilir.
  • az yakan aile arabası ve geniş bu özellikler corolla dizel de var. Yine Reno megane sport tourer olur. skoda octavia 1.6 dizel çıkarsa o da olabilir. vw jetta 1.6 dizel olabilir. Bunlar arasında fiyat olarak en uygunu sanırım yine corolla.
  • Toyota Corolla iyi bir tercih olur.
  • corolla d4-d comfort yada yeni verso 1.6 comfort alıp lpg dönüşümü yaptırabilirsiniz.
  • corolla iyi bi seçenek bunun yanında peugeot 308 derim ben
  • az kmli 308 1.6 thp iyi bir tercih olur
  • SKODA OCTAVIA 1.4 TSI Ambiente

geniş, benzinli olarakta az yakar
  • passat +lpg
  • Öncelikle ilginize çok ama çok teşekkür ediyorum. Bu kadar para vermişken ikinci el almak istemiyorum. O yüzden 2. El seçeneklerini direk eliyorum. Elediğim 2 tane araba var.
    Peugeut 308: Peugeuttan kesinlikle uzak duruyorum çevremdekilerinde uzak durması için elimden geleni yapıyor. Bir araba bu kadar mı sorunlu olur? Tanıdığım iki tane Peugeut sahibi var ikisi de sanayiden çıkamıyorlar. Bu yüzden Peugeut 308 seçeneğini eledim direk.
    Skoda Octavia: Bu arabaya nedense bir türlü ısınamadım. Beğenmediğim bir arabaya da o kadar para vermek istemem açıkcası.

Aklımdaki arabalar ise:
    Toyota Corolla
    Honda Civic
    Volkswagen Jetta

Gerçekten 3ü de muhteşem arabalar. Sizin tercihiniz bu 3 araba arasından hangisi olurdu? Forumda da bu konuyla ilgili bir sürü yazı buldum onları inceliyorum şu an.
  • 100 kere sorsalar 100 dede honda civic derdim.geniş bir araba istiyosanız civic size göre
  •  40.000TLye Alınabilecek En Güzel Araba

1.9TDI 130 hp 310nm tork (emin değilim ama böyle bişey) 40.000'e temiz bir tanesini alır bütün isteklerini karşılarsın
  • jetta tsi derim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.