Şimdi Ara

55000-60000 TL ye Alınabilecek En Güzel Sedan Araba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
108
Cevap
2
Favori
24.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu aralarda araba almayı planlıyorum Limitim 55000-60000 tl.

Sizce benim için en alınabilesi araba nedir?

Kampanyalar için ağustos-eylül beklesem fiyatlar birazcık normalleşir mi?

Fluence 1.6 DCİ EDC Privelege kafamdaki araba ancak bu araca benzer başka ne araba tercih edebilirim sizce?(FLUENCE SONSUZA DEK ELENDİ)

Çok düşündüm kafam karışık.Yardımcı olursanız sevinirim.

Toyota 1.8 MULTİ Düşündürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForceBeWithYou -- 13 Temmuz 2011; 15:46:15 >

• Forumdan bir arkadaş 55 bine dizel latitude almıştı yanlış hatırlamıyorsam.
    Çok iyi bir fiyat, değişmediyse kaçmaz.
  • hocam o fiyata alınabilecek en kötü araç bence fluence alın bi tane avensis rahat edin
  • 55.000TL'ye alınabilecek en güzel sedan Alfa Romeo 159.

Ama sıfır düşünüyorsanız ve Latitude de bu fiyata varsa tabii ki Latitude derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beamer -- 1 Temmuz 2011; 17:49:47 >
  • Evet latitude yi bir kenara yazdım.Düz vites olması harici bir sorun gözükmüyor.

2.EL DÜŞÜNMÜYORUM.

Alt seviye AVEO SEDAN ı seçeneklerime ekledim.Yorumları alalım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForceBeWithYou -- 1 Temmuz 2011; 17:56:28 >
  • Skoda superb olsa tadından yenmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurgenli

Skoda superb olsa tadından yenmez.

O fiyata hangi donanım ve motor-vites seçeneği alınabiliyor?

quote:

Orijinalden alıntı: Tech.Türk

hocam o fiyata alınabilecek en kötü araç bence fluence alın bi tane avensis rahat edin

Düz vites ve 100 km de 10 lt yakan araca 55000 olmaz.45000 e elegant extra satan yer varsa alırım ama.
    Fiyatının aracı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForceBeWithYou -- 1 Temmuz 2011; 18:00:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güzellik görecelidir, yani mesela bence görüntü olarak en güzel otomobil o fiyat klasmanında VW Jetta. Fakat gelin görün ki o paraya değmeyecek kadar pahalı. Ha konuya geri dönersek bayiler fiyatlara zam koymaya alıştı, biliyorsunuz alışmış kudurmuştan beterdir. Ben kampanya açısından umutlu değilim o açıdan.
    Benim tavsiyem Skoda Octavia 1.6 TDI Ambiente + Konfor Paket olur. Ya da en azından gidip deneyip görmeniz açısından tavsiye ederim.
  • O zaman bence Aveo'ya falan düşmeyin; Yeni Focus 1.6TDCI Titanium'a da bakabilirsiniz.
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-audi-a4-2-0-tdi-multitronic-2008-auto-garanti-den-50463520/detay/?source=promotion_topl

2.el olacaksa bu alınabilir.Euro yu 2.00 sabitlerse satıcı tabi.

quote:

Orijinalden alıntı: Concrete Jungle

Güzellik görecelidir, yani mesela bence görüntü olarak en güzel otomobil o fiyat klasmanında VW Jetta. Fakat gelin görün ki o paraya değmeyecek kadar pahalı. Ha konuya geri dönersek bayiler fiyatlara zam koymaya alıştı, biliyorsunuz alışmış kudurmuştan beterdir. Ben kampanya açısından umutlu değilim o açıdan.
    Benim tavsiyem Skoda Octavia 1.6 TDI Ambiente + Konfor Paket olur. Ya da en azından gidip deneyip görmeniz açısından tavsiye ederim.

VW jetta nın çok güzel olduğu çok açık.Ancak nedense kalite azlığına rağmen fiyat yüksek.Fluence bile ondan daha sessiz geliyor bana.

Skoda yı çok seviyorum ancak kasa değişimi sebebiyle,buraya yazmadan elenmiştir.

• avensis gerisine bakma bile, illa dizel olsun diyorsan c sınıflardan herhangi biri olabilir
  • avensis. Pazarlıkla 51-52bin civarına alabilirsiniz. Daha iyisi yok bence ama bir de dizeli olsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcugum

avensis. Pazarlıkla 51-52bin civarına alabilirsiniz. Daha iyisi yok bence ama bir de dizeli olsa

Benzinli olması ve düz vites olması ve fiyatı beni bu kaliteli araçtan uzaklaştırıyor.
  • chevrolet epica tavsiyesinde bulunucam her zmanki gibi bi arastirin derim gidin gorun araci genis ferah rahat motoru deseniz gm motoru var captivayla ayni motor captivadan farki sanzumani 6 ileri captivada 5
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbtaskale
    Arkadaşlar bu aralarda araba almayı planlıyorum Limitim 55000 tl.

Fluence 1.6 DCİ EDC Privelege kafamdaki araba ancak bu araca benzer başka ne araba tercih edebilirim sizce?

55000 tl ye reno almak pekte mantikli degil bence en iyi c sinifi sedan arac olan jetta bence en iyi tercih olur reno 55000 tl altin kaplama olsa gene alinmaz
  • quote:

Fluence 1.6 DCİ EDC Privelege kafamdaki araba ancak bu araca benzer başka ne araba tercih edebilirim sizce?

Birde reno 1.6 dci motor suanda yok nezaman cikcagi hangi modelde olcagi tam belli degil sadece scenicte uygulanmis susna kadar
  • skoda superb alınır gönül rahatlığıyla binilir..
  • Skoda super b olurdu benimde tercihim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: troy

chevrolet epica tavsiyesinde bulunucam her zmanki gibi bi arastirin derim gidin gorun araci genis ferah rahat motoru deseniz gm motoru var captivayla ayni motor captivadan farki sanzumani 6 ileri captivada 5

troy kardeş, arabanın işçilik kalitesinden, ne kadar yaktığından, ikinci eldeki değer kaybından, türkiyeye artık bu modelin gelmeyecegınden ve de chevrolet genel merkez ve servislerinin ilgisizliğinden de bahsedersen biraz daha objektif bir yorum olacak seninkisi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

55000 tl ye reno almak pekte mantikli degil bence en iyi c sinifi sedan arac olan jetta bence en iyi tercih olur reno 55000 tl altin kaplama olsa gene alinmaz

Bana da öle gelmeye başladı. EDC şanzıman diye 55000 tl????

Ayrıyetten şu an daki 1.6 dci motor mevcut Renaultta.Senin bahsettiğin 130 hp lik versiyon.Mevcutta 110 hp lik versiyon var.

2.el audi A4 mantıklı gelmeye başladı.Onunda multitronic şanzımanı ve Common-Rail olmayan PD motoru düşündürüyor.??İkisininde arıza verme olasılığı yüksek.Hele de motor...

Epica ya baktım.Pek beğenmedim zevk meselesi.Ama yine de iyi araç.

Bu arada Yeni aveo Sedan gözüme ilişti gene 36000 tl gibi 1.3 95 dizel full alabilirim

Ama gönlüm temiz alınabilicek AUDİ A4 3 senelik muayene den yeni çıkmış bişi olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForceBeWithYou -- 2 Temmuz 2011; 22:08:32 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.