Şimdi Ara

350 bin TL ye alınabilecek en sorunsuz ustası olan ve hızlı sayılabilecek araç nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Günde 20km yol yaparım işe git gel babamla haftada bir 100km 2-3 ayda bir 300km yol yaparım
    Evde zaten bir araç var 2. Araç alacağız ilk arabam olacak
    Aklımdaki araçlar öncelikle efsane kasa 1997 1.6 enjektörlü corolla ama 30 yaşını devirmek üzre olan bir arabaya 350 bini vermek ne kadar mantıklı olur bilmiyorum
    Aklımdaki araçlardan diğeri ise focus 1 sanırım en çok tutan motoru 1.6 benzinli olan Corolla'dan daha oturaklı ama araştırdığım kadarıyla bir tık daha sanayi dostu bir araç
    Diğer araçlar ise 1.3 mj Linea modelli olduğu için satmak istediğimde diğer araçlardan daha hızlı satılır gibi geliyor
    Reno clio veya symbol'de var ama bu araçları pek araştırmadım tek bildiğim 1.4 16v motorun tuttuğu
    Aklımda düşük bütce için hyundai accent 1.5 gls yumurta kasa var 1999 falan bu araçta sorunsuz ve diğer araçlardan daha ucuz 250 bine temiz Bi tane alınabiliyor ve ucuz/sorunsuz olduğundan satması kolay olur diye düşünüyorum aslında clio2 lerde 250 bine bulunabiliyor ama accent daha sorunsuz diye biliyorum
    Listende Opel Astra G de var ama diğer saydığım arabalara göre daha sönük bir model olarak kalıyor
    Ve Volkswagen Bora ve golf'ü de listeme dahil etmek isterim ama bu araçlar LPG'ye diğer araçlardan daha Uyumsuz olduğundan dolayı bildiğim kadarıyla pek tutulmuyor belki 1.9 TDI motorlar alınabilir

Sizin önerileriniz nelerdir

1.6 i es Honda civicde var aklımda ama 350 bine bulmak zor

Bu arada bahsettiğim araçların çoğu 250 bin km yi geçmemiş arabalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ys00 -- 26 Mayıs 2025; 11:54:42 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 430'a Linea 1.6 mjet aldım. siz 1.3 mjet daha uyguna bulabilirsiniz veya Renault Symbol . bu ikisi mantıklı olabilir. ben aile için Linea tercih ettim.

bence 30'una merdiven dayamış araçlara pek bakmayın. hiç gerek yok.

• Palio veya Albea. Hem usta vs sıkıntısı olmaz hem de temizi daha çok denk gelir. Bu fiyattaki dizeller ocak söndürebilir.

• ben olsam linea alırdım o fiyatlara eli yüzü düzgünü var ise

• tazmannia T kullanıcısına yanıt
    https://www.sahibinden.com/s/lI8PkOcF
    Şu ilanı referans gösterebilirim

• Efsane kasadan sonraki kasa corolla al hem daha uygun fiyata gelir hemde sağlam arabadır

Accent yumurta kasa da olur Corolla kadar oturaklı degil ama kolay bozulmaz parcasi ucuzdur.

Bu paraya dizel araba peşinde koşmak mantıklı degil. Ha dersen ki kenarda param zamanla nasilsa oluşacak ben enjektör yaptırırım turbo revize ettiririm o vakit linea olabilir tabi yılların şirket arabası linea nin kmsi düşürülmemişse kesme ekleme cikmayan bir linea ise alinir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 26 Mayıs 2025; 15:33:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dacia logan 1.2 16v

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aveo 1.3d t300 kasa

• Bu sıralamada 1.3 linea alıp geçerim. Hem nispeten yüksek model bir araç. Yedek parçası oldukça bol, ustası çok. 1.3 multijet zaten gezegenin en iyi dizel motorlarından biri (yeni Euro 5 hariç)

Efsane kasa corolla zamanı için çok iyi araçtı ama söylediğin gibi 30 seneyi devirdi artık. İstediği kadar efsane olsun eski araç eski araçtır. Bunu japoncu biri olarak söylüyorum. Ayrıca bu araçların fiyatının değerinin üzerinde olduğunu düşünüyorum.

Özetle Line alınır geçilir.

• Getz 1,5 dizel 2008 sonrası

• Lineayı almama Babam pek razı değil benim Fiat ustası tanıdığım yok diyor bu kolay bi problem muhtemelen ilk aracım olacağı için o kadar yüksek bişey almamı istemiyor ve muhtemelen 97 model corolla alacak
    Biz 97 model corollayla 7 sene falan binmiştik bizi yarı yolda vs bırakmadı sadece Bi kere ankaradan didime gittik hiç durmadan üst kapak contası yakmış suya yağ karıştırmıştı yani efsane kasa güvenilir bi liman tek sorunu ederinin 300 bin TL falan olması piyasada 250-270 bin km değişensiz falan 350 binden aşşağı nadir bulunuyor bu aracın tek sorunu ilerde Bi piyasa dalgalanması olduğunda fiyatının düşme ihtimali

• 2010 Albea.

• 5 sene önce arkadaşım 97 efsane kasa Corolla aldı. Efsane, sanayiye az sokar diye. 3 senede 3 kere akü bitirdi. Motor yedi. Başına gelmeyen kalmadı. 3 senede 1 Corolla parası daha harcadı. Ne kadar efsanede olsa senelere meydan okuyamıyor maalesef. 15-20 sene önce efsane kasaydi ama hala daha o gunlerdeymiş gibi yorum yapıyor millet.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.