Şimdi Ara

4 gün önce kullanıyordum şimdi Port yok.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

3-4 senedir dsmart tv+internet kullanıyoruz. 5-6 ay önce peder bey sözleşmeyi yeniletmiş fakat dsmart sabit hattı yenilemediği için TT kapatmış komple. Net gitti, tel yok. Dsmart'a iptal dilekçesi verdim.

Şimdi TT'den sabit hat ve net açtırmak istiyorum fakat bölgede altyapı yok diyorlar, genel müdürlüğe port için ıslak imzalı dilekçe vermemiz gerekiyormuş.

4-5 gün önce net kullanıyordum şimdi port yok deniyor bu mümkün mü?

Dilekçe ile port açıyorlar mı? İşe yarayacak mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sizin portu başkası kapmış, port boşaldığı an başkasına veriyorlar.
  • Peki port dilekçesi bir işe yarıyor mu? Şerefsiz dsmart yüzünden bir de 400 üstü tashhüt bozma istiyorlar.

• biri hattı iptal edicekte anca o zaman açılıcak port beklemekten başka çareniz yok büyükşehirlerde hat iptal etmektehlikeli port kalmayabiliyor sizde oldugu gibi

• Ben iptal etmedim hocam Dsmart'ın suçu, hakkımınnasıl arayacağım bilmiyorum doğrusu.

• Btk ya anlatın durumu.
  • matizkafalar kullanıcısına yanıt
    Telefon aboneliği d-smart mı yoksa tt üzerinde miydi? Sizin yazılı talebiniz olmadan telefon aboneliğinizi feshedemezler. Kendi suçları için bir de cayma bedeli mi istiyor? Önce btk, sonuç alamazsanız tüketici hakem heyetine başvurmanız lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    Hocam zamanında tv + net alırken tel de bunlara geçti. Hattı kapattırdılar ama pasif durumda açıktı. Yani numara hala açıktı ama çalışmıyordu. Son taahhüt yenilemesinde telefonu yenilememişler öyle bir şey. Geçtiğimiz günlerde de sabit hat komple kapatılmış ttnet tarafından. Şimdi de port yok deniyor telefon da açamıyoruz, yalın net de alamıyoruz. Sarpa sardı iyice😞

Benim anlamadığım dsmart hala iptal olmadı, İnternet sözleşmem hala var. TT sabit hattı kapatınca benim portu iptal edip başkasına verebiliyorlar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matizkafalar -- 28 Eylül 2017; 17:1:37 >
  • matizkafalar kullanıcısına yanıt
    O nasıl iş yahu? Taahhüt yenilemenin hizmetin kesilmesi ile alakası yok ki. Taahhüt biterse kazık liste fiyatından fatura işlemeye devam eder, kesilmesi için yazılı talep gerekli. Anladığım kadarıyla bunlar sabit telefonu feshetmişler, belki de imzaladığınız evraklar arasında fesih dilekçesi vardır bilemiyorum. Türk telekom telefon iptalinde yalın dsl'e geçmek için 3 ay süre tanıyor, bu süreyi de geçirdiğiniz için internet portunuzu iptal etmişler.
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    Hocam bizim peder bey damart işe olan sözleşmeyi telefon ile uzatmış bunlar sözleşmenizin sonuna geldi uzatalım mı diye sorunca. Anladığım kadarıyla o sırada telefon ile ilgili hiç işlem yapmamışlar. TT de bizim numarayı komple kapatmış bu hafta ve internet gitti. Dsmart doğru düzgün bilgi vermiyor.

• BTK'ya şikayet edin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.