4 Ayda Tıp

-
-
1.Hafta
Tyt Kimya: Bitecek
Geometri: Üçgenler Acil ve Birey B den bitecek
Matematik ne var ne yok çalış tyt ayt full
Türkçe: Dil bilgisinden olabildiğince ilerle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meftun. -- 21 Şubat 2021; 18:32:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yazılımcı ya da tıp seç 2si de iyi kazanıyor ama yazılımcıların yurtdışı olanakları daha sağlam
-
Yurt dışına çıkmam ben ülkeme hizmet edeceğim inşaallah. Yanına geliyorum Melis bekle beni
4 ayda tıp falan kazanılmaz. kendini ne sanıyon sen? ilgi çekmeye çalışan polyanna seni
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89F03B04A -- 21 Şubat 2021; 18:44:7 >
hani para için meslek seçilmemeliydi? ne ikiyüzlüsün sen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89F03B04A -- 21 Şubat 2021; 18:43:37 >
ne alaka hocam
bir mesleği seçmendeki kriterler olur mesela seveceğin bir işi yapmak, ilerde daha iyi yaşa koşullarına sahip olmak, şan-şöhret-mevki gibi birçok faktör var
ama iyi yaşam koşullarına sahip olmak ilk 3-4 kritere girer hiç yok demek ya da tek kriter bu demek yanlış bence
-
-
Sen çok boş konuşuyon bir tek bana mı denk geliyon anlamadım ki. Görürsün 4 ayda kazanacağım inşaallah. Çatır çatır da para alacağım Ankaratıplı gibi ilerde
yazdıklarım hiç boş değil ama sen ayrı bi boşsun görüyoruz.
ayrıca her yere yazıyom zaten bunları sana özel değil. ama ayrı bir iticiliğin var. sen polyannacılığa devam et izlemesi çok keyifli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89F03B04A -- 21 Şubat 2021; 19:3:45 >
Ula zorla tıp yazmışsın çevrenin baskısıyla gelip burada ağlıyorsun. Bak bana ben zorla mı yazacağım. Hayır. Ben parası için yazacağım ve mutlu olacağım. Sen de ömür boyu ağla
Adam parası için yazacağım diye kendi kendine tribe giriyor kafaya bak
Buraya yazanlar genel de yapamaz ama benim arkadaşım 4 ayda odtü makine kazandı aga gerçi onun netleri 65 e 40 civarındaydı ama kapasitesi varsa yapılır ama genel olarak dediğin doğru 1000 kişiden 1 kişi anca kazanıyordur
-
ulan sana iyilik yaramıyor ne saçma kafan var. para için yazmak yine kötü aile baskısı kadar kötü bunu göremiyorsan beyinsel problemlerin var demek. önce o mesleği sevmen gerekiyor ilgili olman gerekiyor şunu niye anlamıyorsun? eğer kafan basmıyorsa bunlara sınava hiç girme zaten olmayacak senden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89F03B04A -- 21 Şubat 2021; 19:29:49 >
Paraya bakıyorsan bölüm seçiminde yazılım müh önerme. tr de iş bulmak çok zor adam akıllı maaşlı anca freelance . Bizzat kendim okuduğumdan biliyorum genelde herkes yurtdışına yöneliyor direkt
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caseon -- 21 Şubat 2021; 19:38:20 > -
bilmiyordum o tarafı:(:(
-
Forumda gördüğüm en boş adamsın sen sevmedin tıpı diye herkesi kendin gibi sanıyon
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meftun. -- 25 Şubat 2021; 22:9:49 >
4 ayda tıp kazanılır bence ama 0 san zor eğer belli temelin varsa bence yapılabilir çünkü belli yerlere gelmişsin mesela tyt 80 ayt 60 civarlarında birisi yapabilir
Yurt dışına çıkmam ben ülkeme hizmet edeceğim inşaallah. Yanına geliyorum Melis bekle beni |
Sen çok boş konuşuyon bir tek bana mı denk geliyon anlamadım ki. Görürsün 4 ayda kazanacağım inşaallah. Çatır çatır da para alacağım Ankaratıplı gibi ilerde |
yazdıklarım hiç boş değil ama sen ayrı bi boşsun görüyoruz. ayrıca her yere yazıyom zaten bunları sana özel değil. ama ayrı bir iticiliğin var. sen polyannacılığa devam et izlemesi çok keyifli |
4 ayda tıp falan kazanılmaz. kendini ne sanıyon sen? ilgi çekmeye çalışan polyanna seni
|
Ula zorla tıp yazmışsın çevrenin baskısıyla gelip burada ağlıyorsun. Bak bana ben zorla mı yazacağım. Hayır. Ben parası için yazacağım ve mutlu olacağım. Sen de ömür boyu ağla Adam parası için yazacağım diye kendi kendine tribe giriyor kafaya bak |
Benzer içerikler
- gre sınavı örneği
- hemşirelik zor mu
- sadece deneme için dershane fiyatları
- boğaziçi işletme mezunları
- veteriner tus bölümleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X