< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Alınır kardeşim. Benim arkadaşım bana hiç çalışmadım neredeyse dedi. Kaç puan aldığını söyledi mi hatırlamıyorum ama çalışmayan birisi kaç puan alırsa o civardadır. 70 küsürlerde filandır sanırım. Ve aldığı puanla bir üniversitenin su işlerine girdi, işçi olarak 35bin tl alıyor. Ve sana devlet okuman için esneklik de sağlıyor. Özelde seni 1 saniye boş bırakmak istemiyor adamlar. Çocuğu severim diyordu ben lisansı uzatacağım gerekirse :) Ya işte hedefi olan isteğine ulaşıyor. Önlisans'ta 1.5 ayda 90 puan üstü alanlar var. Önlisans biraz daha zor ve alınıyor. Hatta lisans'tan bile alabilenler var. Doğru çalışmak-çok çalışmak-istekli çalışmak lazım.
Sevgili dostlarım merhabalar.Kanalımda KPSS başlığı altında bir çok içerik var sizlerde abone olarak gelecek yeni videolardan haberdar olabilirsiniz.
İnstagram : bariskapo
Mail : kapobaris25@gmail.com https://www.youtube.com/watch?si=TAcgkQ8PRJuI3-3d&v=wUSPt9eCWSc&feature=youtu.beSon Söz. Hedefin bir puan olmasın, çünkü yapamazsın gözün korkar pes edersin. Hedefin önündeki konuları halletmek olmalı. Onları halledince sınavda yapacaksın ve puanı da alacaksın Allah'ın izniyle. |
|
2018 de ortaöğretim kpss ye girmiştim 2 ay hazırladım sadece matematiktrn 4-5 netim vardı 84.9 almıştım . Sabah akşam ders videosu ve soru şeklinde çalışıyordum. Özetlemek gerekirse alınır < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|