Şimdi Ara

2 AYDA YKS İLK BİN YAPIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ben 58kdan mezuna birakmis bir sayisalciyim. Malesef biraz salak olduğum için bu zamana kadar çok boş geçirdim. Ama pes etmiyorum. Bu iki ay yapabilecegim yer seyi yapacağım. Makine gibi calisacagim. Ama çok fazla motivasyon eksikliği yaşıyorum. O yüzden günlük yaptigim ve yapacağım şeyleri burada paylaşacağım. Beraber ilerlemek isteyen olursa yazsin lütfen. Güncel tyt netim 90-95 güncel ayt netim 40-45. Haftaya 3D nin Türkiye Geneli sinavi var. 65-70 arası ayt 100 tyt yapmak için elimden geleni yapacağım. Aşağıda kendime çizelgeler oluşturum. Whywouldntun periyodik yükleme çalışma yöntemi ile ilerleyeceğim. Bütün sosyal medya platformlarını sildim wp hariç. Haftaya Türkiye geneli 3D yapar tyt 100 üstü ayt 65 ayt yapmak için elimden geleni yapacağım. Günlük olarak buraya ne calışacagımı ve calıştığımı yazacağım hedef günlük 10-12 saat arası. Hepimize kolay gelsin arkadaşlar 2 AYDA YKS İLK BİN YAPIYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basakyesimcuhadar -- 24 Nisan 2025; 16:31:40 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• başarılar

• stevengrant kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• Kolay gelsin

• yuzyirmiyeseksen kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• 40 45 le imkansiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Realistadam01014 R kullanıcısına yanıt
    Hocam sen realist falan değilsin, sadece karamsarsın. Kızı tanıyor musun? Zeka seviyesini, bir konuyu ne kadar sürede anlayabileceğini, hangi kaynakları kullandığını vs vs biliyor musun? Kendi yapamayacağın şeylerin imkansız olduğunu mu düşünüyorsun yoksa sadece?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 ayda yks derece
    4 ay önce açıldı
    40 günde tyt (hedef ilk 30 bin)
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yuzyirmiyeseksen kullanıcısına yanıt

40 45 net yapan birisi hele de 2 ay kala ilk bine giremez. Zeka seviyesi cok yuksek olanlar zaten derecelikler oluyor ve son 2 aya 40 45 girmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Realistadam01014 R kullanıcısına yanıt
    Nereden biliyorsun hocam. Bu kızın suanki konumunda olup son 2 ay çalışıp çok güzel bir sıralama yapan bir kişinin daha önce olmadığını nereden biliyorsun. Dediğim gibi konuyu açan kişiyi tanımıyoruz, belki aşırı hedef odaklı kaynaklarla aşırı hedef odaklı ilerliyor ve gerçekten de yapacak. Bence sen kendinin yapamayacağı şeyleri imkansız sanıyorsun gibi geliyor. Mesala ben tyt feni 1 haftada bitiremem yüksek ihtimalle ama 1 haftada bitirmek imkansızdır demem, bitiren veya bitirebilecek olan birisi mutlaka vardır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.