Şimdi Ara

3gs hiçbir yerde yok bu ne iştir? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
799
Cevap
2
Favori
51.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FoxHound

Arkadaşlar elime bugün sıfır, jelatini üstünde, garantili 3G 16 gb black geçti... İsteyen olursa pm atabilir...

Alıntıları Göster
    bu taktik arkadaşlar millete hırs veriyorlar telefon dahada degerleniyor sonradan piyasaya giricek çok satıcak bi süre sonra fiyatları kırıcaklar bende piyasaya gelse bile hemen almayın millet bi saldırsın düşüş yaşanıncada fiyatları aşşa çekecekler hemde istemedigin kadar iphone bulursun ozaman

Orijinalden alıntı: tege

bu taktik arkadaşlar millete hırs veriyorlar telefon dahada degerleniyor sonradan piyasaya giricek çok satıcak bi süre sonra fiyatları kırıcaklar bende piyasaya gelse bile hemen almayın millet bi saldırsın düşüş yaşanıncada fiyatları aşşa çekecekler hemde istemedigin kadar iphone bulursun ozaman

Alıntıları Göster
    @tege
    çok merak ettim 3g nin fiyatı ne zaman düştü acaba_? çıktığında da aynı satılıyordu 1 sene sonrada

• quote:

iphone fiyatı ne zaman düştü?

Orijinalden alıntı: OzzY®

quote:

iphone fiyatı ne zaman düştü?

Alıntıları Göster
    nokia veya samsung olsa adamlar her ay 2 telefon piyasaya sürüyorlar veya duyuruyorlar, düşmesi normal. ama iphone için bunu demek bence yanlış

• quote:

Orijinalden alıntı: technical death metal

nokia veya samsung olsa adamlar her ay 2 telefon piyasaya sürüyorlar veya duyuruyorlar, düşmesi normal. ama iphone için bunu demek bence yanlış

Alıntıları Göster
    Kanyondan alan arkadaşlar kontratlı mı aldınız yoksa kontratsız mı ?

Orijinalden alıntı: UnoMomento

Alıntıları Göster
    Kanyondaki de Turkcell konsept mağazası ister kontratli ister kontratsız alın.Ürün olduğu sürece istediğiniz gibi alabilirsiniz...

Orijinalden alıntı: 13NiGhT_M@Re

Kanyondaki de Turkcell konsept mağazası ister kontratli ister kontratsız alın.Ürün olduğu sürece istediğiniz gibi alabilirsiniz...

Alıntıları Göster
    Kanyondaki Turkcell 'Flag ship' diye geçer (Flag ship = Amiral gemisi).Bu güne kadar en memnun kaldığım Turkcell mağazası olmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 4 Ekim 2009; 19:36:23 >

Orijinalden alıntı: GiNaLY

dün öğlen arcadium'da son bir tane varmış turkcell'de. arasıra geliyor demekki. Satıldığında öğrendim bende malesef sormak lazım sürekli

Bu yalandır yada 16lık gelmişte olabilir çünki arcadium evimin dibi ordaki listede ilk sırada ben varım cihaz gelipte başka sattılarsa patlatırım orayı :D Neyse arkadaşlar ben havaşa doğru gidiyorum işallah Brükselden bulurumda biter bu eziyet artık :)

Orijinalden alıntı: sylargray

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: foxhound

Arkadaşlar elime bugün sıfır, jelatini üstünde, garantili 3G 16 gb black geçti... İsteyen olursa pm atabilir...

kendin kullanmıcakmıydın?

Arkadaş 3gs arıyordu, eline geçen 3g

Güzel takip...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sylargray

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: foxhound

kendin kullanmıcakmıydın?

Arkadaş 3gs arıyordu, eline geçen 3g

Güzel takip...

Alıntıları Göster
    Turkcell den alanlar kontratlımı nakitmi aldınız ve fiyat ne kadar

• quote:

Alıntıları Göster
    arkadaslar amerıcadan dun geldım elımde 3 tane ıphone 3gs var at&t lı unlock yapılacak!!
    jelatini ustunde ıster siz yapın
    ıstersenız jelatınınden acıp yapar verırım ılgılenenler pm atsın kocaelı ızmıtteyım ılgılenenlere

16 gb 3gs black
    16 gb 3gs white
    32 gb 3gs whıte

Ben kontratsız aldım. 1549 nakit fiyatıydı karta vade yaptırınca 1698 tl oldu. Ama bedava kılıf verdiler yanında

Orijinalden alıntı: _BLooDLiNe_

quote:

Ben kontratsız aldım. 1549 nakit fiyatıydı karta vade yaptırınca 1698 tl oldu. Ama bedava kılıf verdiler yanında

Alıntıları Göster
    öğlen 12'de almak üzere Kanyon Turkcell'den 16 GB 3GS'mi ayırtmış bulunuyorum :)

Darısı tüm bekleyen dostların başına :)

p.s: Turkcell ve kontratlı olarak alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tylerdurdenxxx -- 5 Ekim 2009; 10:58:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tylerdurdenxxx

öğlen 12'de almak üzere Kanyon Turkcell'den 16 GB 3GS'mi ayırtmış bulunuyorum :)

Darısı tüm bekleyen dostların başına :)

p.s: Turkcell ve kontratlı olarak alıyorum.

Alıntıları Göster
    anadolu yakası vodafone da bulabilen olursa bana haber versin lütfen

Orijinalden alıntı: okko

anadolu yakası vodafone da bulabilen olursa bana haber versin lütfen

Alıntıları Göster
    ümraniye carrefour içindeki türkcellde var yanlız kontratlı veriyorlar demin ordan geldim

Alıntıları Göster
    Bizde uzun süre bekledik,hafta sonu Kale Center daki Turkcell den arkadaşım aldı.Ellerinde var diye biliyorum,Genpanın mağazasıymış.Ayrıca Turkcell Falgship mağazalarına en önce geliyor.Bide Genpa nın Turkcell noktalarına sormak lazım.Varsa orda vardır çünkü.

Orijinalden alıntı: advancedmobile

Bizde uzun süre bekledik,hafta sonu Kale Center daki Turkcell den arkadaşım aldı.Ellerinde var diye biliyorum,Genpanın mağazasıymış.Ayrıca Turkcell Falgship mağazalarına en önce geliyor.Bide Genpa nın Turkcell noktalarına sormak lazım.Varsa orda vardır çünkü.

Alıntıları Göster
    Evet bende dün Mecidiyeköy'deki Turkcell Extra'da gördüm sanırım orasıda genpa'ya ait genpatech yazıyordu. adamın biri 2 tane birden 3GS almıştı bi bakmakta fayda var.

Orijinalden alıntı: Wizard Of Device

Evet bende dün Mecidiyeköy'deki Turkcell Extra'da gördüm sanırım orasıda genpa'ya ait genpatech yazıyordu. adamın biri 2 tane birden 3GS almıştı bi bakmakta fayda var.

Alıntıları Göster
    buradan çıkan sonuç, eğer adınızı listeye ekletip masum masum gelince beni ararlar diye bekliyorsanız hata yapıyorsunuz...
    çünkü arkadaşın yazdığı doğru ise ve profilo turkcell'de 3gs var ise, listede 01 numara ile bir aydır sıra bekleyen ben, yalan olmuşum demektir...
    kii, mebzul miktarda telefonla da taciz etmiştim!!!!!

• quote:

buradan çıkan sonuç, eğer adınızı listeye ekletip masum masum gelince beni ararlar diye bekliyorsanız hata yapıyorsunuz...
    çünkü arkadaşın yazdığı doğru ise ve profilo turkcell'de 3gs var ise, listede 01 numara ile bir aydır sıra bekleyen ben, yalan olmuşum demektir...

Alıntıları Göster
    Ankara da bir kıpırdama yok mu?

• quote:

Hayır dediğim yer profilo'da değil Ali Sami Yen stadının karşısında
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.