Şimdi Ara

3gs hiçbir yerde yok bu ne iştir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
799
Cevap
2
Favori
51.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alacam diye 10 gündür bekliyorum. Kabak tadı verdi. Vazgeçiyorum bu hafta da gelmezse artık.
    Böyle bekleyen bir sürü de insan varmış.

Talep var arz yok, apple da, turkcell de oldukça başarısızlar.

Merida Crossway 20v
    GoPro Hero 4 Silver
    Bmw k1200s
  • İzmir'de 3GS nerede var bilen var mı acaba???
    [url]http://deerinadam.blogspot.fr [/url]
  • Sorduğum çoğu yer 1 hafta içinde ellerinde olacağını söylüyor. En son gittiğim capitoldeki turkcell bayisi. Orda da 1 hafta içinde gelecek dediler...

ama hata bendede var

1 eylulde telefonu alma sansım var ama teknosadan alırım dıye bıraktım bayıı de

sımdı bayiden almaya calısıyorum.
  • ben ilk çıktığı hafta almıştım vodafone'dan, bir hafta sonra kardeşime de almaya karar verdik turkcell'den fakat ozamandan beri hiç biyerde yok.bu hafta içi salı günü geleceğini söylüyorlardı oda olmadı, en geç cuma dediler ama zannetmiyorum
    Daha Fazla Göster
  • 5 aydır bekliyorum fenalık geldi artık. Pazar günü belçikaya gidiyorum dedim ordan aliyim artık ama ordada yokmuş. Nedir Dünayadakibu 3gs kıtlığı !!!!!!!!!!!
  • bugün vodafone bayine gittim 16 gb lık modele 1800tl fiyat veriyo kontratsız ordan telefon borsasına geçtim yurt dışı cihazları sordum 32gb llık 1900tl dediler dedim turkcell o fiyata garantilisini veriyo herkes öle diyo hani nerde diye dalga geçiyolar bu duruma düşüren tedarikçiler utansın...

Orijinalden alıntı: melankolik87

bugün vodafone bayine gittim 16 gb lık modele 1800tl fiyat veriyo kontratsız ordan telefon borsasına geçtim yurt dışı cihazları sordum 32gb llık 1900tl dediler dedim turkcell o fiyata garantilisini veriyo herkes öle diyo hani nerde diye dalga geçiyolar bu duruma düşüren tedarikçiler utansın...

yuh yurtdışı cihaz 1900 mü 700 lira direk kar.. bilseydim gelirken sagdan soldan para bulup bavulu iphone la doldururdum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fashionality -- 1 Ekim 2009; 20:35:17 >

Tamam dedim alıyorum

fiyat 1699 DEDİ . !!!

Sebeb diye sordum ; Başka bayiden satın alınmışmış da bizde oyle satıyoruz da filan cart curt etti.

Çıktım Bende.

Uzun lafın kısası almak isteyen orada var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onux53

Kadıköy de bambi cafe nın yolunda lcw nın yanındaki turkcell magazasında buldum 16 gblık
    Ama illaki kontratlıdır diyerek fazla sevnmedim ama sordum kontratlı mı diye HAYIR dedi !! şok oldum

Tamam dedim alıyorum

fiyat 1699 DEDİ . !!!

Sebeb diye sordum ; Başka bayiden satın alınmışmış da bizde oyle satıyoruz da filan cart curt etti.

Çıktım Bende.

Uzun lafın kısası almak isteyen orada var.

zaten kontratlı bulmak imkansız nerdeyse diğer türlü tek tük bulunuyo sağda solda

kontratsız bulmak cok zor
    gecen musterı hızmetlerınıa aradım sitemkar bir sesle soledım nereden alacagız kontratsız olarak diye
    adam sisteme girdi baktı ancak kontratlı su an da hıc bır yerde satılmıyor dedi.

kotratsız 719 euro olan bır yer sole hemen alayım ben

Edit:Düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnoMomento -- 1 Ekim 2009; 20:51:30 >

omnia ve iphone arasında kalmıstım ve omnia aldım

3 ay sonra sattım

sımdıde iphone var ama bu tur gelısmelerden sonra n97 alasım var 2 hafta daha beklıyecem

Orijinalden alıntı: onux53

tam tersi

kontratsız bulmak cok zor
    gecen musterı hızmetlerınıa aradım sitemkar bir sesle soledım nereden alacagız kontratsız olarak diye
    adam sisteme girdi baktı ancak kontratlı su an da hıc bır yerde satılmıyor dedi.

kotratsız 719 euro olan bır yer sole hemen alayım ben

Türkcell kontratlı şuan 6 kişi alabilirz hemen nerdeymiş bu :) ofis olarak gezmediğimiz Türkcell extra kalmadı heryere telefon braktık 3-4 haftadır da bekliyoruz. Kontratsız çok fazla sağda solda ama fiyat hep kara borsa mantığı çok değişken

bir bak istersen
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.