Şimdi Ara

3gs hiçbir yerde yok bu ne iştir? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
799
Cevap
2
Favori
51.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Wizard Of Device

quote:

Orijinalden alıntı: tylerdurdenxxx

buradan çıkan sonuç, eğer adınızı listeye ekletip masum masum gelince beni ararlar diye bekliyorsanız hata yapıyorsunuz...
    çünkü arkadaşın yazdığı doğru ise ve profilo turkcell'de 3gs var ise, listede 01 numara ile bir aydır sıra bekleyen ben, yalan olmuşum demektir...
    kii, mebzul miktarda telefonla da taciz etmiştim!!!!!

Hayır dediğim yer profilo'da değil Ali Sami Yen stadının karşısında

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar, şuan 3Gmi backup'lıyorum, birazdan 3GS'me restore ediyor olacağım.
    Yani bu ne demek, Kanyon'da gerçekten iphone 3gs 16 black var!
    Biz de her zaman vardı dedi bi de satan çocuk!!!!

İlgilenen herkese duyurulur....
    Hatta bir hizmet daha yapayım: 0212 353 5030 da telefonu.
    Ancak rahmetli manukyan gibi işliyor tükkan, açmayabiliyorlar kimi zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tylerdurdenxxx -- 5 Ekim 2009; 15:28:20 >

• quote:

Alıntıları Göster
    Vodafone lara çarşamba günü geleceği bildirildi inş yanlış çıkmaz..

• quote:

Orijinalden alıntı: fifty_boss

Ankara da bir kıpırdama yok mu?

yok gibi dün heryere baktım yoktu cumartesi bir iki turkcelle gelmiş 3-4 adet onlarda isim aldıkları müştirilerine kontratlı olarak vermişler numunelik geliyor bu ıphone heralde
  • ben o telefon numarasını en az bir hafta süre ile ve gün içinde farklı zamanlarda 10-15 defa aradım, hepsinde de uzun uzun çaldırdım, açan filan yok…hatta 2 hafta once sahsen gittiğimde yok demişlerdi. Benden birkaç sn sonra gelen 2 bayana da yok dediler. Yani oyle "her zaman bizde vardi" lafına ben inanmam.. sana değil, ona inanmam.

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: wm1tr

ben o telefon numarasını en az bir hafta süre ile ve gün içinde farklı zamanlarda 10-15 defa aradım, hepsinde de uzun uzun çaldırdım, açan filan yok…hatta 2 hafta once sahsen gittiğimde yok demişlerdi. Benden birkaç sn sonra gelen 2 bayana da yok dediler. Yani oyle "her zaman bizde vardi" lafına ben inanmam.. sana değil, ona inanmam.

quote:

Alıntıları Göster
    Az önce öğrendiğime göre Kozyatağında Palladium Alışvriş merkezi içinde ki Turkcell Extra'dan arkadaşım almış :) arayanlara duyrulur :) lan karaborsaya düştü resmen cihaz bee. Aklıma geldi yıllar önce böyle bir yağ tuz tüp kuyruğu falan oluyordu

• quote:

Az önce öğrendiğime göre Kozyatağında Palladium Alışvriş merkezi içinde ki Turkcell Extra'dan arkadaşım almış :) arayanlara duyrulur :) lan karaborsaya düştü resmen cihaz bee. Aklıma geldi yıllar önce böyle bir yağ tuz tüp kuyruğu falan oluyordu

Alıntıları Göster
    Bugun kadıkoyde sormadıgım yer kalmadı.

sadece bir dükkanda var oda karaborsa satıyor.

baska hıc bır yerde yok

ancak bugun gelır dıyordu hepsı

belkı yarına bulurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: wm1tr

ben o telefon numarasını en az bir hafta süre ile ve gün içinde farklı zamanlarda 10-15 defa aradım, hepsinde de uzun uzun çaldırdım, açan filan yok�hatta 2 hafta once sahsen gittiğimde yok demişlerdi. Benden birkaç sn sonra gelen 2 bayana da yok dediler. Yani oyle "her zaman bizde vardi" lafına ben inanmam.. sana değil, ona inanmam.

Doğrudur hocam, şu kontrat işini halletmek için beklerken ben de sordum, dedim forumda herkes birbirine soruyor, kimse de yok, istanbul da yok dedim, "yoo, biz de her zaman vardı" cevabını verdi ve şöyle dedi, - diğer mesajlarda da okuduğun üzere Kanyon Flagship olarak geçiyor - "bize, her zaman sürekli iphone geliyor ama sayısı az... kimi zaman önceden ayırtanlar için tutuyoruz, ulaşmaya çalışıyoruz, alacağız diyorlar almıyorlar ve o sırada yok demek zorunda kalıyoruz. haftanın birkaç günü "yok" diyoruz, kimi zaman gelir gelmez bitiyor ama bize sürekli geliyor" dedi....

ha, ne kadarı doğru, ne kadarı sallama bilmiyorum.
    taktir tabii ki senin ve yaşadıkların...

ama benim yanımda iki kutu daha dolaşıyordu potansiyel müşterilerin elinde...
    yarına bitmiş olur mu, kimbilir :)

ii akşamlar...

p.s: sonunda kurdum iphone 3gs'mi, mal gibi "play songs by metallica" deyip duruyorum :) :) :)
    p.s2: oyunların save'leri gidiyor... üzüldüm mü? hayır, sanki tekrardan almış gibi oldum nfs'i, horrorracing'i, vs....

• quote:

yalnız orası sadece kontratlı sattığını söylemişti bana..

Orijinalden alıntı: Shat

quote:

yalnız orası sadece kontratlı sattığını söylemişti bana..

Alıntıları Göster
    arkadaşlar uzun süredir iphone 3gs arıyordum en sonun da buradaki vodafone bayisi zar zor elinde 1 tane bulduğunu söyledi ama şu anda maddi durumlardan dolayı alamıycam. eğer almak istiyen arkadaş varsa benimle irtibata geçebilir ayrıntıları konusabiliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: shamsheytani

arkadaşlar uzun süredir iphone 3gs arıyordum en sonun da buradaki vodafone bayisi zar zor elinde 1 tane bulduğunu söyledi ama şu anda maddi durumlardan dolayı alamıycam. eğer almak istiyen arkadaş varsa benimle irtibata geçebilir ayrıntıları konusabiliriz

Alıntıları Göster
    gelicek se gelsin artık şu makine
    yoksa samsunglara yönelmek zorunda kalıcaz.
    sizce jet veye omnia 2 veya omnia HD iphonun yerini tutar mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

gelicek se gelsin artık şu makine
    yoksa samsunglara yönelmek zorunda kalıcaz.
    sizce jet veye omnia 2 veya omnia HD iphonun yerini tutar mı?

Alıntıları Göster
    kessinlikle hayır,tutmaz (daha önce i8910 kullandım,3gs ye geçtim)

• quote:

Orijinalden alıntı: XnetaS

kessinlikle hayır,tutmaz (daha önce i8910 kullandım,3gs ye geçtim)

Alıntıları Göster
    Caddebostan,kanyon ve capitol de bulunan Turkcell mağazaları Turkcell in kendisine ait olan konsept mağazaları.Bu yüzden onlarda iPhone stok durumu diğerlerine göre daha iyi durumda.Cumadan bu yana ellerinde stok vardı.Ama kovan gibi işliyor dükkanlar.Bir ara bu satılan telefonun 1500TL olduğuna inanmakta güçlük çektim. Ayrıca cevizli carrefour mağazası içindeki Turkcell bayinin elinde de 16GB 3Gs mevcut....

• quote:

buradan çıkan sonuç, eğer adınızı listeye ekletip masum masum gelince beni ararlar diye bekliyorsanız hata yapıyorsunuz...
    çünkü arkadaşın yazdığı doğru ise ve profilo turkcell'de 3gs var ise, listede 01 numara ile bir aydır sıra bekleyen ben, yalan olmuşum demektir...
    kii, mebzul miktarda telefonla da taciz etmiştim!!!!!

Aynen geçen hafta Cuma daha önce 5 kez aradığımız yeri aramış bizim muhasebe, hala mı gelmedi diye. Ne desinler? Yahu dün bi tane gelmişti tüh ! Birinci sıra falan hikaye. Bir telefonun peşinden sürünmek çok acı verici. Telefon da telefon tabii o yüzden sürünüyoruz. Ancak biz ofiste 3 kişi alacaktık 2 müşteriyi şimdiden kaybettiler, arkadaşlar dayanamayıp N97 aldı. Naber apple? Naber Turkcell? Neyse hadi gene itibarı ben düzelteyim. N97'den hiç memnun değiller ikisi de bin pişman ama nafile artık.

Ben de 200 TL'lik Nokiamla devam kararı aldım. Artık 3gs eskidi yahu ve eski bir modele 2000 lira vermem. Hade bakayım başka kapıya. Hadeeee.

• quote:

an itibariyle hala yok maalesef

Orijinalden alıntı: technical death metal

quote:

an itibariyle hala yok maalesef

Alıntıları Göster
    Merhaba,
    Sonun bugün Bakırköy carousell deki Turkcel den alabildim 3gs i.Ohhhh ne zor işmiş yahu.Neyse diğer arkadaşlara kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: iyikler

Merhaba,
    Sonun bugün Bakırköy carousell deki Turkcel den alabildim 3gs i.Ohhhh ne zor işmiş yahu.Neyse diğer arkadaşlara kolay gelsin.

Kontratlı mı aldınız?

Orijinalden alıntı: UnoMomento

quote:

Orijinalden alıntı: iyikler

Merhaba,

Kontratlı mı aldınız?

Alıntıları Göster
    inşallah vodafonelarada denildiği gibi çarşambadan itibaren gelir

• arkadaşlar ben bursayı ve eski hem gezerek hem telefonla talan ettim ama sonuç bende yok.vodafone kontratlı 3gs 32gb beyaz arıyorum malum stok yok odur budur diyorlar.müşteri hizmetlerinden de, bayiilerden de hiç bir şekilde tutarlı bir cevap alamıyorum.sıkıldım valla bende bu işten.halen elimde 3g 16gb beyaz var artık daral geldi ama 175tl lik olan benim fatura tarzıma uygun diye geçmek istiyorum.bu illerde veya vodafone genelde bilgisi olan biri varsa lüften paylaşsın.yukarıda arkadaş çarşamba günü demiş valla çok güzel olurda işte kaynak ve güvenilirlik durumu nedir onu bilemediğimden kafayı yemek üzere öyle oturuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okko

inşallah vodafonelarada denildiği gibi çarşambadan itibaren gelir

Alıntıları Göster
    @ soberlight

walla arkadaşım cumartesi günü öğleden sonra 1 adet kontratlı 16gb 3gs aldı. 4 tane gelmiş o gün, 3 tanesini önceden telefon bırakanlara vermişler, 1 tanesini de önceden hiçbi talepte bulunmamasına rağmen almış.

Telefon falan alma işleri hikaye. Ankara necatibey civarlarında 1900 spot için istiyorlar. Yok artık dedim iyice zıvanadan çıktı durum. Kızılay civarlarında daha bugün sordum hiçbirinde yok. Telefonda Balgat Carrefour vs dahil en az 15 yere daha sordum yok hiçbirinde ve ya gelmez ya da 10 güne anca gelir diyolar. Allah rızası için biri Ankara'ya da getirsin yahu şu 3gs'i. Sürekli takip etmekten yoruldum artıkkk

• quote:

Orijinalden alıntı: onux53

benım de ruyalarıma girmişti hatta anltayaım :)

telefonu almısım
    ama arızalı cıkti. geri iade edecem ama nereden aldıgmı bılmıyorum

cok çileli bir ruya idi.

ve halen iphonem yok.

ahahah koptum ya ark ımın babası üstüne kayıtlı olmasa hayrına satıcam walla telefonu ne dert olmuş millete , sadece trcell dede diil olay vodafonedada yok cihaz hayır işin komiği bu kadar reklam yapıolar bu VINN denilen modemlerdende yok heryerde 100 kişi sırada var adınızı alalım diolar ulan görende mars'a yolculuk var sanıcak
    Sandisk 4Gb SDHC

Flickr
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.