Şimdi Ara

3gs hiçbir yerde yok bu ne iştir? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
799
Cevap
2
Favori
51.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla bu iphone kosunda resmen sınıfta kaldılar izmirde kemeraltında türkcellcinin bir tanesine girdim bana el altından olduğunu söyledi 1800 fiyat çekti görebilirmiyim telefonu dedim telefonun kutusunda vadafon faturası duruyordu saol dedim çıktım malesef izmirde de yok cihaz

Orijinalden alıntı: mavs

quote:

Orijinalden alıntı: fifty_boss

Ankara da bir kıpırdama yok mu?

an itibariyle hala yok maalesef

Balgat Turkcell extra da dün 1 adet aldım sanırım 3 adet daha 16 gb 3gs vardı
  • cumartesi günü içerenköy carrefoursa daki turkcell extradan biraz da şans eseri 2 saniiye farkla aldım. dükkana girdim bankoda sıra bekleyen adam sordu var dediler paketi ayırdılar sonra bende sorunca iki tane geldi zate nbunu da size ayıralım dediler. benim arkamdaki de tesadüf iphone sordu. o na da 2 taneydi sadece önünüzdeki arkadaşlar bekliyor diyince epey sinirlendi. zira adam girerken bana yol verdi elim dolu diye ondan önce girmiş bulundum bi kere kaptırırmıyım. neyse durum böyle işte arkadaşlar çok az sayıda geliyor. anladığım kadarıyla hepsi 16 gb black. çünkü carrefoura geçmeden önce paladyumdaydım. onlarda var ama isim yazdıranlara ait dediler vermediler. ordakilerde 16 gb black. kapanın elinde kalıyor anlayacağınız. almak isteyenlerin sabah dükkanları açılır açılmaz yoklamaları gerekecek. isim yazdırma her yerde geçerli değil. anladığınız üzere.
  • şakamı ya:) 1.799,00 TL şimdialda pess 32 gb fiyatına 16 gb satıyorlar
  • tcell 719 euro direk satıyorlar..815 euro civarıda vodafone satıyor( 16gb)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XnetaS -- 6 Ekim 2009; 14:54:51 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagrimir -- 6 Ekim 2009; 17:53:50 >
    3330 - GD 67 - 3510i - K500 - P800 - P990 - P1i - Xperia X1 - Iphone 3gs - İphone 4 - HTC Sensation - Galaxy S2 - LG Optimus 3D - Galaxy Nexus - Galaxy S3 - Lumia 920 - Nexus 4 - iPhone 5 - Galaxy S4 - LG Optimus G Pro - LG G2 - HTC One - Moto G - Galaxy Note 3 - HTC One M8 - HTC One M9 - Galaxy Note 4 - Xperia Z5 - iPhone 6S Plus - Huawei Mate 8 - HTC 10 - Lenovo Moto Z - Huawei Honor 8 - Blackberry Passport - Galaxy S8+ - iPhone X - Essential Phone - iPhone XS Max - iPhone 11 Pro Max - Galaxy Note 20 Ultra - Galaxy Z Fold 2 - Galaxy S22 Ultra - Galaxy Z Fold 3 - iPhone 13 Pro - iPhone 14 Pro - iPhone 15 Pro - Honor Magic V2
  • bir yerden duydum ne kadar doğru bilemem yarın turkcelle de geliyormuş vodofona geleceğini okko arkadasimiz zaten bildirmişti haydi sıkın dişleri 1 gün daha

The Soul Of BMW.
    isko35,Acer aspire 5920 derneği üyesidir
  • arkadaşlar turkcellere dağıtıma başlanmış bugun numara bıraktığım bayi beni aradı sizinde haberiniz olsun. eğer tanıdıgınız varsa turkcell extralarada calısan alabılırsınız.ve fiyatı söz verdikleri gibi 719€. turkcell en basta fiyatını acıkladı ve daha yuksek fiyata satabılecegı halde adamlar kurumlarına yakısan bır hareket yaptılar ve fıyatı yukseltmedıler. Vodafone da 1730 tl ıstıyoorlar en az. 180 tl fark var. bence vodafone dan almayın bekleyın. turkcell genpa garantili getiriyormuş kutudan genpanın belgelerı cıkıyor. ustelık 1 aylık 100mb ınternet paketı hedıye. ılk gunden berı bu makınayı beklıordum yukarıda yazmıstım hatta vodafone a sipariş bile vermiştim ama aksilik alamadım. umarım kısa bır sure ıcınde halledıp bende iphone uma kavusurum.bence turkcell den alana kadar bekleyın
  • bugun kadıkoyde yürürken normal bir telefon dükkanınınönünde İPHONE 3GS 16-32 GB ŞOK FİYATLARLA yazdıgını gördüm .Dedim illaki yurt dısı malıdır ama yıne bır fıyat sorayım dedım.

fiyatını sordum 1690 a 1900 dedı gercekten ŞOK oldum.

genpa malımı dıye sordum evet dedı

bu dukkanlar bıle cıhazı alabılmısken turkcell magazaları nasıl bulamıyor dogur durust
  • Selamlar herkese Ankaraya döndüm. Dün saatler süren aramadan sonra Brükselden 32GB beyaz factory unlocked 3gs buldum ve aldım Tax free ile birlikte 540€ ya mal oldu darısı diğer bekliyenlerin başına :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soberlight -- 6 Ekim 2009; 20:03:32 >

Orijinalden alıntı: soberlight

Selamlar herkese Ankaraya döndüm. Dün saatler süren aramadan sonra Brükselden 32GB beyaz factory unlocked 3gs buldum ve aldım Tax free ile birlikte 540€ ya mal oldu darısı diğer bekliyenlerin başına :)

hayırlı olsun güle güle kullan

Orijinalden alıntı: mavs

hayırlı olsun güle güle kullan

Teşekkür ederim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyline334 -- 6 Ekim 2009; 20:19:38 >
  • ankarada var bu saatte açık diyin taksiyle gidip alacağım hadi biri 32 gb 3gs var desin:D
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.