Şimdi Ara

3gs hiçbir yerde yok bu ne iştir? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
799
Cevap
2
Favori
51.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • IPHONE LAR GELMİŞ TURKCELL E AMA KONTRATSIZ SATIŞ YAPMIYORLAR.
    mecbur vodafondan alıcaz.pazarlık yaptım 16gb lğığ 1650'ye vericek sizce iyi mi fiyat???????

Orijinalden alıntı: e_capkan

IPHONE LAR GELMİŞ TURKCELL E AMA KONTRATSIZ SATIŞ YAPMIYORLAR.
    mecbur vodafondan alıcaz.pazarlık yaptım 16gb lğığ 1650'ye vericek sizce iyi mi fiyat???????

nasıl yapılmıyor dostum neden ya:(

Orijinalden alıntı: UnoMomento

quote:

Orijinalden alıntı: iyikler

Merhaba,
    Sonun bugün Bakırköy carousell deki Turkcel den alabildim 3gs i.Ohhhh ne zor işmiş yahu.Neyse diğer arkadaşlara kolay gelsin.

Kontratlı mı aldınız?

Merhaba,
    Mesajınızı yeni gördüm, evet kontratlı aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavs

quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

IPHONE LAR GELMİŞ TURKCELL E AMA KONTRATSIZ SATIŞ YAPMIYORLAR.
    mecbur vodafondan alıcaz.pazarlık yaptım 16gb lığı 1650'ye vericek sizce iyi mi fiyat???????

nasıl yapılmıyor dostum neden ya:(

ellerindeki iphonları sadece kontratlı olarak satabiliyolar mış mış.(2 tane turkcell extra var bızım burada ıkısıde aynı şeyi söyledi)

edit:ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 6 Ekim 2009; 21:50:04 >
  • Turkcell platinum müsterisiyim diye bana iphone 3gs almak istersem adresime kendileri getirebileceklerini bildiren bir mesaj aldım bugün . Ben de aradım almak istiyorum ama kontrat yapmak istemiyorum dedim. Hay hay dediler ve istedigim olan siyah renk 32 gb pazartesi günü adresime gelecek .
  • yeterki yarın birgün gelsin kapıma getirmelerine gerek yok ben gidip alacağım
  • çarşamba vodafonelara geliyor diyen arkadaş bilgiyi nereden aldığını yada nereye geldiğini söylerse çok sevinicem.çünkü tekrar arıyorum sabahtan beri bursadaki her yeri kimsede yok.olan yeri söylerse o ilden yada yerden almaya çalışalım.
  • yok yani sabahtan beri tırmaladım ama sonuç sıfır.arıyorum ne bilgi var ne gün var ne tarih var hiç birşey yok.bir daha nokia kullanmıcam demiştim ama elimdekinide satıp alıcam n97 sonunda o olacak.hakikaten sinirlerimi bozmaya başladı bu durum.garantisiz alamıyorum şu an kullandığım 16gb lik 3g 3üncü iphonenum garantiden sürekli değişiyor.yoksa yurtdışı cihazlarından gözümü kırpmadan bi tane alıcam yada getirticem.sonuç olarak vodafone kontratlı 32 gb 3gs beyaz gören duyan bilgisini öğrenen olurda yazarsa çok sevinicem.artık kabak tadı vermeye başladılar çünkü.
  • doğrusu yanlışı bilemiyorum bursa kestel bayisi gelecek hafta getirebileceğini yeterki alıp almayacağım bilgisini istedi.gelecek haftadan önce bulamazsınız yok hiç bir yerde herkes soruyormuş ve bayilerin belli bir kotası varmış alabilmek için.bizde çok satılmadığı için hemen getirebiliyorum dedi.şimdi istanbulu deniyeceğim arayıp bulursam edersem bi alavere dalavere üç kağıtla arklardan biri benim yerime imzalasın olmadı kontratı alıpta yollasınlar.hakikaten sıkıldım artık.bi kızın peşinden bu kadar koşsaydım tavlardım ya.sıkıldım valla :)
  • sabahtan beri turkcell ve vodafone'un sitesindeki Ankara'daki tüm bayileri aradım üşenmeden. 1 tane bile beyaz yok. Cebeci'de bir yere 32 gb gelmiş sadece siyah. Siyah istiyorsanız ayıralım yoksa isteyen var satıyorum şuanda dedi bayan. Yok dedim o da satıldı. bu nası bi çile yaaa
    eskişehir tamamı : yok
    istanbul şişli/bakırköy/beyoğlu şu dakikaya kadar 1 tanesi diğer bayilere bakalım kalmış olabilir dedi diğerlerinde umut yok.tek tek aradıklarım bunlar.

genel olarak istanbuldakiler daha net bilgiler verdiler ama ne kadar güvenilirdir bilemiyorum.bu hafta içerisinde dağıtılacağını söylediler bekliyoruz dedi 3 - 4 tanesi.bir tanesi sadece 16gblik 3gs gelecek oda pazartesi günü dedi.

ben sadece vodafone shopları aradım turkcellden haberim yok.

genellikle gelecek haftadan umutlu gibi konuşuyorlar ama bilmiyorum valla nasıl olur nasıl biter.hep birlikte görücez.
    birazdan bayiyi arayacağım eğer varsa ellerinde sizinlede paylaşayım.benim istanbuldan aldırmam yada ulaşmam zor olabilir.en azından işe yaramış olurum...
    Gülümsemek için...
    [url]http://deerinadam.blogspot.fr [/url]
  • turkcellin sitesinden bütün ankara çankayadaki (yaklaşık 40) turkcell iletişim merkezlerini aradım yok yok yok
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.