Şimdi Ara

3gs hiçbir yerde yok bu ne iştir? (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
799
Cevap
2
Favori
51.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Pekı pıyasada sıfır 3G (3gs degil) bulunuyor mu?
  • Bugün Turkcell'in kendi bayisinde vardı S ararken gördüm, İzmir-Çankaya'da.. (S olmayan)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samgiee -- 22 Ekim 2009; 19:08:40 >

Orijinalden alıntı: Kelepce

İstanbul avrupa yakasından nakit alıcam ben nerede bulabilirm şöyle 1.550tl civarında

İstanbul avrupa yakasından nakit alıcam ben nerede bulabilirm şöyle 1.550tl civarında

aynısından arıyorum genpaların hicbirinde yok onceki sayfada yazıyor gaziosmanpasada var sanırım ama bana cok ters orası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samgiee -- 23 Ekim 2009; 15:00:15 >

Asya yakasıda olur kadıköy tarafı filan

tepe natulus
  • beylicium turkcell de kontratlı 16gb 3gs vardır bilginize. 32gb kontratsız istediğimden ilgilenmedim.
  • arkadaşlar 5 dk önce aradım turkcell müşteri hizmetleriyle görüştüm iphone 3gs 32gb bulamıyoruz hiçbiryerde yardımcı olurmusunuz diye .. kurumsal abonelikler için bayilerden kontralı iphone satışı yapılamıyormuş. kendileri müşteri temsilcisi gönderiyorlarmış tabi ki cihazla birlikte . bizde trım trım cihaz arıyoruz istanbul kazan ben kepçe hesabı .. ayağıma hizmet.. ne güzell :)) valla kontratlı almak istemiyordum ama böyle bir telefon görüşmesinden sonra kafadan ikna oldum. bide buldum bunadım hesabı 32gb olsun beyaz olsun diye talep bildirdim hade hayırlısı..

şimdi dört gözle ve kulakla konuyla ilgili turkcellden telefon bekliyorum randevu için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslannn -- 24 Ekim 2009; 17:03:23 >

• Ben aldım sonunda 16GB 3GS 1.500tl ye aldım ama söyle bi durum var daha önce bunu turkcell den almıs biri hic acılmamıs kullanılmamıs itunes bile yüklü degil.. fatura tarihi zaten 20 ekim 4 gün önce alınmıs ama dedigim gibi itunes bile kurulmamıs makinaya aldım bende 1.500tl

Ben aldım sonunda 16GB 3GS 1.500tl ye aldım ama söyle bi durum var daha önce bunu turkcell den almıs biri hic acılmamıs kullanılmamıs itunes bile yüklü degil.. fatura tarihi zaten 20 ekim 4 gün önce alınmıs ama dedigim gibi itunes bile kurulmamıs makinaya aldım bende 1.500tl

sorun olmasi nedeniyle iade edilen cihaz olmasin dikkat et ,sorunlu cihazlari elden gecirip 0 diye satiyorlar aynisi mediamarktda basima geldi gecen sene ....

Orijinalden alıntı: berkovic1903

quote:

Ben aldım sonunda 16GB 3GS 1.500tl ye aldım ama söyle bi durum var daha önce bunu turkcell den almıs biri hic acılmamıs kullanılmamıs itunes bile yüklü degil.. fatura tarihi zaten 20 ekim 4 gün önce alınmıs ama dedigim gibi itunes bile kurulmamıs makinaya aldım bende 1.500tl

sorun olmasi nedeniyle iade edilen cihaz olmasin dikkat et ,sorunlu cihazlari elden gecirip 0 diye satiyorlar aynisi mediamarktda basima geldi gecen sene ....

sorunlu bi cihaz oldugunu anlaması icin kullanması gerekir ama demi.. bu hic kullanılmamıs... nerelerde sorun olabilir bakmam gereken bişey varmı? yaani şu zamana denk kullanıyorum birşey ile karsılasmadım ama bakalım garantisi faturası elimde sonucta alır kafasına calarım

• Ankara için söyleyebilirim,

Optimum TURKCELL de 3gs 16 GB ellerinde mevcut. geçen hafta ellerinde fazla miktarda vardı en azından. ben gidip aldım. ankara dan arayan arkadaşlar telefon edip sorarak gitsinler yine de. çünkü adamlar leblebi satar gibi satıyorlardı :))

saygılar..

@oozcelik
    optimumdakinin numarasını bulamadım
  • maltepe vodafone da var 16gb 1800tl 32gb 2000tl

Herkes Haddini Bilecek !

''Amacımız ingilizler gibi toplu halde oynamak, bir renge ve isme sahip olmak.Türk olmayan takımları yenmektir.''
    Ali Sami Yen,1905
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.