Şimdi Ara

3gb ram kullananlar bi bakın lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 1+1 gb iken mi daha çok performans alıyordunuz 3gb iken mi?? çok önemli lütfen fikirlerinizi yazın..oyun oynıycam vistada 2gb yetmiyor onun için soruyorum

• Vista zaten boşta 900Mb civarı ram kullandığı için 2Gb ram kullanan bilgisayar oyuna en fazla 1.1GB gibi ram ayırıyorki özellikle CrySis için yeterli gelmiyor. CrySis oyunu normalde oyun esnasında yaklaşık olarak 1.3 Gb ram kullandığını düşünürsek single modda da olsa 3Gb ram performans artışı sağlayacaktır
  • alıyım yani diyorsun..peki dual ile single arasında ne kadar fark olucaktır??
  • quote:

Orjinalden alıntı: madmann

alıyım yani diyorsun..peki dual ile single arasında ne kadar fark olucaktır??

sanırım çok az bir fark oluyor..

2x1 olmasındansa 3x1 olması daha iyidir.
  • Öyle demeyin hocam Dual DDR ramlar sonuçta ciddi anlamda performans artışı sağlarlar,ben olsam 2x1 tercih ederdim ama bellek yettiği sürece tabii ki.

O zaman 2x2GB Yapalım
  • varya hepbu gears of ve cry sis yüzünden ahhh ömrümü yediler .. nyse gitcem birazdan tekno sa bimeks filan bakalım
  • izmir mavi pc den aldım ocz 667mhz 2gb götürdüm izmir toshiba teknik servisine değiştirdiler.. şimdi oyunda bakıyorum 2.1gb kullanılıyor ram ama yine tekliyor oyun yine donuyo nasıl iştir anlamadım ben, ama şöyle bişey var neroda dvd yazarken ram tavan yapardı eskiden artık yapıyor 1.1gb civarı hep
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2x1 + 2 x 512 Olarak Yap Dual Kanal Bozulmamıs Olur Hem Xp Dede Kullanırsın Vista Kullanıyormusn 4gb Yap Gİtsin Pahalı Bişi Deil
  • bu dediğin işlemcine bağlı. eğer hızlı bir işlemcin varsa ramlerinin fazla olması çok daha iyidir.çünkü ram'i işlemci yönetir. ne kadar fazla ram olursa işlemci o kadar yorulur. bu yüzden optimum sonucu bulman için önce işlemcinin ne olduğunu yazmalısın.
  • dual çalışan 2x1gb ramlerle crysis 800 900 mb ram yiyor 2 gb ram yeterde artar bile rahatlıkla oynarsın tüm oyunları tabi işlemcininde iyi olması gerekiyor
  • Öncelikle merhabalar,
    17 haziran 2007 de bütçemin elverdiği kadarıyla bir pc topladım vatan bilgisayardan
    intel core2Duo 6600,Gigabyte 965 p-s3,thermaltech 6430 430 wat,saphirre ati radeon x1950 pro 256mb-256bit,KINGSTON 2GB 800MHz DDR2 Non-ECC Low-Latency CL4 (4-4-4-12) DIMM(NVDIA SLI -READY)
    ram koyduk kasaya benim kendi bilgilerim ve bilen bazı arkadaşlarımın desteğiyle o zaman bu kasayı topladık.Ben program olarak xp sp2 32 bit ve bazen vista ultimate 32 bit kullanıyorum ben değilde benim çocuklar yeni çıkan güncel oyunaları alıp oynuyorlar pek bir problem yaşamıyorlar bildiğim kadarıyla
    benim size sormak istediğim 32 bit xp yada 32 bit vista da 3 gb üstü rem kullanılmıyor herhalde yalnız sistemi biraz daha hızlandırmak için aynı rem den kdv dahil 103,40-ytl ye kampanyalı biryerden buldum ben bu rem leri alsam makinamda kullanabilirmiyim ne kadar faydasını görürürüm,pc de normal çalışıyor overclok falan nasıl yapılır bilmem kısa yoldan bunların ve işlemcinin hızınıda artırabilirmiyim tabiki gönlüm KINGSTON 4GB 800MHz DDR2 Non-ECC CL5 (5-5-5-15) DIMM (Kit of 2) bunları almak ister ama bütçe olarak bu parayı verecek durumum yok,
    birde hdd SEAGATE 250 GB SATA2 16MB CACHE aldım ilk aldığımda çok iyi ve sessizdi şu an eski ve yavaş bir pc yi düşünün hdd gard gurd sesler çıkartıyor normalmıdır hdd yi 4'e böldüm
    biraz uzun oldu ama kusura bakmayınız bu konuda bana cevap yazarsanız çok memnun olurum
    teşekkür ederim
    Turan ÖZDEMİR
    tozdemir05@gmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tozdemir05 -- 29 Şubat 2008; 14:41:28 >

• şuan 3gb ram var valla çok rahat pc işlemci tl-60 dual core amd..ekrankartıda hd2600 toshiba laptop işte..gears of var ömrümü yedi..nyse şuan ramlar derece yapıyor 6gb atıyor nerdeyse snyede,

senn sorunada gelirsek
    quote:

Orjinalden alıntı: tozdemir05

Öncelikle merhabalar,
    17 haziran 2007 de bütçemin elverdiği kadarıyla bir pc topladım vatan bilgisayardan
    intel core2Duo 6600,Gigabyte 965 p-s3,thermaltech 6430 430 wat,saphirre ati radeon x1950 pro 256mb-256bit,KINGSTON 2GB 800MHz DDR2 Non-ECC Low-Latency CL4 (4-4-4-12) DIMM(NVDIA SLI -READY)
    ram koyduk kasaya benim kendi bilgilerim ve bilen bazı arkadaşlarımın desteğiyle o zaman bu kasayı topladık.Ben program olarak xp sp2 32 bit ve bazen vista ultimate 32 bit kullanıyorum ben değilde benim çocuklar yeni çıkan güncel oyunaları alıp oynuyorlar pek bir problem yaşamıyorlar bildiğim kadarıyla
    benim size sormak istediğim 32 bit xp yada 32 bit vista da 3 gb üstü rem kullanılmıyor herhalde yalnız sistemi biraz daha hızlandırmak için aynı rem den kdv dahil 103,40-ytl ye kampanyalı biryerden buldum ben bu rem leri alsam makinamda kullanabilirmiyim ne kadar faydasını görürürüm,pc de normal çalışıyor overclok falan nasıl yapılır bilmem kısa yoldan bunların ve işlemcinin hızınıda artırabilirmiyim tabiki gönlüm KINGSTON 4GB 800MHz DDR2 Non-ECC CL5 (5-5-5-15) DIMM (Kit of 2) bunları almak ister ama bütçe olarak bu parayı verecek durumum yok,
    birde hdd SEAGATE 250 GB SATA2 16MB CACHE aldım ilk aldığımda çok iyi ve sessizdi şu an eski ve yavaş bir pc yi düşünün hdd gard gurd sesler çıkartıyor normalmıdır hdd yi 4'e böldüm
    biraz uzun oldu ama kusura bakmayınız bu konuda bana cevap yazarsanız çok memnun olurum
    teşekkür ederim
    Turan ÖZDEMİR
    tozdemir05@gmail.com

bende 3gb vista için çok çok ii 2gb de yeterli aslında ben notebook için ocz aldım 2gb 667mhz 113ytl birde önceden vardı 2gb çıkarttım birini tabi 3gb şuan,ama normal kasalarda çıkartmanada gerek kalmaz ve eminim daha ucuzdur. hiç olmadı hepsi burada dan al fiyatları gayet ii olan parçalar var
    hdd içinde ses çıkartması normal ama çok taktıysan kafaya forumda çapraz lastik operasyonu var onu bi ara

• 3GB yeterli bi ram
  • İmzamdaki sistemde 2x1 + 512x2 toplam 3 gb ram var, xp de fazla fark olmuyor ama vista çok rahatlıyor tavsiye ederim.
  •  3gb ram kullananlar bi bakın lütfen

28ms gördüğüm en düşük değer 2gb ocz ram taktım üzerindede 1gb samsung vardı olay bu

--28 normal mi gerçekten mi çok düşük?
  • 3 herzaman 2 den iyidir. bu durum sadece extrem remlerde değişebilir bence benimde kullandıpım gibi 3 gb...
  • 80 leri gördüm bu alette bi parca bu kadar etkilermi yaw çok şaşırdım ama ilk gördüğümde ki hala şaşırıyorum
  • şimdide bakınca 62ms yazıyor,,ne iş bu nie düştü bu kadar,bilen varmı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.