Şimdi Ara

3500 tl maaş alan biri yazın tatile nereye gidebilir (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
81
Cevap
0
Favori
2.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben olamıyorum artık malesef . Derdini anlatamayan doktora gidiyor sonra doktor sinirlendi diyor . Sen derdini anlatamıyorsan doktora değil veterinere gitmen lazım olay bu :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türkiyede tatil yapıp şark kurnazlarına para kaptırmayın.mis gibi uzak doğu ülkeleri var.burda harcayacağınız paranın yarısını harcarsınız orda.uçak biletlerini de katarsınız aynı paraya denk gelir.
    Az biraz araştırın arkadaş ya.mis gibi filipinler,endonezya,tayland var.adamların ülkesi cennet ve fakirlikten geberiyorlar.türk parasıyla harem kurarsınız oralarda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uçak bileti?

• 3500 tl ye iş varsa yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar bana

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Menekşe plajına gidersin anca. O da hafta sonu 1 gün...

• quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Cevabı çok basit.

Kredi kartı ve borçlanmak.

Alıntıları Göster

Ondan sonra böbrekler niye gitti oluyo ee gider tabi.Bankalarda az şerefsiz değil gerçi de dün kredi kartını bir kontrol edeyim dedim herifler limitimi 10k'ya yükseltmişler haberim yok,ulan benim gelirim ne ki bana limit veriyon

• Git gel uçak bileti,Kiev'in en merkezi yerinde parlamentoya 100 metre bir evde 4 kişi konaklama,yeme içme,gece kulübü,striptiz+ekstralar 1 haftada toplam 3000 TL harcadım(kişi başı).3500 TL ile 5 yıldızlı otelde tatil yapılamaz.Ama işini bilirsin çok güzel tatil yapabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: BiletlerBiletxD

Git gel uçak bileti,Kiev'in en merkezi yerinde parlamentoya 100 metre bir evde 4 kişi konaklama,yeme içme,gece kulübü,striptiz+ekstralar 1 haftada toplam 3000 TL harcadım(kişi başı).3500 TL ile 5 yıldızlı otelde tatil yapılamaz.Ama işini bilirsin çok güzel tatil yapabilirsin.

yav 5 yıldızlı otelde niye tatil yapayım ben ingiliz arşidükü müyüm

iyi muhitte 3 yıldız yeter

• Konya’ya git takım elbiseyle güneşlen şort falan giyme sakın dikkatli ol konya orası.

• Otel merağını gereksiz buluyorum.Para verdik her şey dahil diye otelden çıkılmıyor.Ne anladım o işten.Kur çadırını veya git bir pansiyona mis gibi.

• BiletlerBiletxD kullanıcısına yanıt

hocam alkol ve yemek dahil

alkolü boşver de yemek dahil olmazsa sıkıntı

• Backpacker dedikler, sırt çantasıyla seyahet eden binlerce gezgin var. Uçak bileti hariç hiç para harcamadan dünyayı geziyorlar. İstedikten sonra parasız da tatil yapabilirsin.

• kıştan 1 haftalık tatili 1500-2000e alırsın ama corona yüzünden de iptal edilir. He yakın yerlere sırt çantana 2 havlu alıp Halk plajlarına girebilirsin, otobüs metro ile. oralarda illaki şemsiye kiralayan da vardır al bi şemsiye, otur kuma güneşlen yüz...

• quote:

Orijinalden alıntı: perSNN

Ayda 8bin alıyorum, arabasız da oluyor, hatta ihtiyaç halinde taksiye biniyorum, arabanın 1 yılda yaptığı masraftan çok daha öz ödüyorum. Bizim millet böyle, araba alır ayda 1500 öder, ev alır her ay 3bin öder(Oysa aynı evde zaten 800 liraya kirada kalabiliyor). Ömür boyu taksit öder ama sağlığına geldi mi ağzında dişsiz gezer, eğitime geldi mi nerede beleş oraya bakar, sonra ayda 3500e talim eder, oysa akıllı adam sağlığına eğitimine güvenliğine para yatırırsa hem daha uzun yaşar hem de 3500 yerine 8bin lira kazanır, hem de her ay taksit ödemez, araba yerine taksiye biner yıllık daha az masrafla daha çok rahat eder, otopark derdi olmaz, otopark ücreti olmaz, ıvırı zıvırı olmaz, akıllı adam ev taksidi ödeyeceği fiyatın 4te 1i fiyata o evi kiralar, sıkıntıya girince evi beğenmezse gider başka ev kiralar, oysa satın alsa beğense de beğenmese de oturmak zorunda kalır, sevmediği komşusunu çeker. Dikkat edin, zengin adamların hiçbirşeyi yoktur herşeyi kiradır ama sağlığına para ayırır uzun ömürlü olur, eğitimine para ayırır daha çok kazanır, güvenliğine para ayırır sıkıntıya girmez.

Alıntıları Göster

Boşa sallamak çok kolay geliyor. 3500 TL’yi nasıl harcayacaksın da 8bin TL yapacaksın. 800 tl kira öde diyorsun da varmı öyle daire büyük şehirlerde?

• 3500tl maaş değil de bütçe olarak sorsaydın keşke

yaklaşık 1k bütçe ile nerelere gidilir fikri var mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maaş almıyordum, 500₺ burs alıyordum. Çeşme'de güzel bir otelde sezon öncesi bir arkadaşımla 2 gün, sonrasında ufak bir pansiyonda 5 gün kaldım. İzmir'in baya bir kısmını gezdim (tabi şehir çok büyük olunca baya bir kısmını da gezemedim). Yemek harcamalarımı lüks olmayan, standart şeylerle kıstım, gezmenin tadını çıkarttım. Toplam 1100₺ harcadım 1 haftada.

Tatilden ne anladığınıza bağlı yani bu. Bazı insanlar lüks otelde kalıp lüks yemek yemeyi tatil olarak düşünür, bazıları benim gibi gezmeyi, bazıları da evde oturup bir şeyler izlemeyi.

3500₺ maaşla (tatil her haftasonu yaptığımız bir şey olmadığı için) ben gayet güzel bir tatil yapardım şahsen. Sadece araştırmayı iyi yapıp planlamak gerek.

• Smaug kullanıcısına yanıt

hangi ünidesin hocam

• Üniversite bitti hocam. Gaziantep Üniversitesi'ndeydim.

• öğrenciyim aylık gelirim 5k ve dubai ye gidiyorum tatile

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.