fakiriz hocam ilk kez 16 yaşımda kuzenime antalyaya gittim, 18 yaşımda 5 gece 3 yıldızlı otelde didimde kaldım tek, 19 yaşımda aileyle babamın üye olduğu sendikaya ait bir pansiyonda kalıp izmiri gezmiştik yaş 24 oldu 5 senedir bir yere gitmedim iş bulup para biriktireyim diyorum onu da sevgili halkım davşan gibi ürediği için bir işe 1000 kişi başvuruyor iş bulduğumda yaz bitmiş oluyor o para da zaten yeyip bitiriyorum gelecek yaza kalmıyor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man In The Wılderness -- 17 Haziran 2020; 15:15:22 > |
3500 tl maaş alan biri yazın tatile nereye gidebilir (2. sayfa)

-
-
Ozaman niye bu konuyu açtın tatile gidemiyorum ekonomu çok kötü demek için mi :D
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
değil mi
-
Ekonomi çok kötü ama ben senden daha az alıp tatile gidebiliyorum. İnsandan insana değişir. Arkadaşlarla ortaklaşa git zaten tek başına gitmenin bir anlamı olmuyor. Aileyse birşey diyemem.
hocam ben 0 tl alıyorum
farzı misal yaparak açtım konuyu
-
Tatilden beklentisine bağlı. Biz hiçbir zaman otelde kalmadık ya da restoranlarda yemek yemedik. Gecelik (o hatırladığım kadarıyla) 30-40 liralık dairelerde konaklardık yemeğimizi basit bir şekilde kendimiz yapardık. Zaman zaman arabada yatmışlığımız bile var. Gezme değil dinlenme amaçlı bir tatilse aynı şekilde deniz kenarından - yayladan kiralık evlere bakılabilir. Uzun süreli olmasa da en azından 1 haftalığına kafa dinlenebilir.
seni sevgilin boynuzlamadi mi ne işin var burda
salondan yatak odasina gidebilir. o paraya iki odali ev olur mu bilmiyorum ama.
-
Kamp tarzı tatil yapılabilir
Ne kadar maaş aldığın değil tatile ne kadar bütçe ayırabileceğin önemli
-
1 hafta yapacağım tatili niye aylarca odeyeyim ki tatil insanı rahatlatmak için. Borç beni rahatlatmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bazı bütçelemeleri yıllık yapmak daha mantıklı. Sonuçta yıllık izni yılda bir defa kullanıyoruz. Onun yerine her ay kenara tatil için para atıp direkt o parayla nakit de ödeyebilirsiniz.
-
3500 TL'ye iki ülke gezerdim ama planımız iptal oldu maalesef.
-
siyasal islama katılırsa mercedesi çeker istediği yere gider ;)
-
yazlik bi yerde dogmadiysan ve akrabalarin yoksa zor
istanbulda yasiyosan eger haftasonu 1 gunluk karasuya gidersin ya da esdeger yerlere
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Man In The Wıldernesshocam kira aidat 1500 desek
2000 tl kalıyor
arabasız olmaz
ayda 1500 de araba taksidi desek
bir şey kalmıyor ki
Ayda 8bin alıyorum, arabasız da oluyor, hatta ihtiyaç halinde taksiye biniyorum, arabanın 1 yılda yaptığı masraftan çok daha öz ödüyorum. Bizim millet böyle, araba alır ayda 1500 öder, ev alır her ay 3bin öder(Oysa aynı evde zaten 800 liraya kirada kalabiliyor). Ömür boyu taksit öder ama sağlığına geldi mi ağzında dişsiz gezer, eğitime geldi mi nerede beleş oraya bakar, sonra ayda 3500e talim eder, oysa akıllı adam sağlığına eğitimine güvenliğine para yatırırsa hem daha uzun yaşar hem de 3500 yerine 8bin lira kazanır, hem de her ay taksit ödemez, araba yerine taksiye biner yıllık daha az masrafla daha çok rahat eder, otopark derdi olmaz, otopark ücreti olmaz, ıvırı zıvırı olmaz, akıllı adam ev taksidi ödeyeceği fiyatın 4te 1i fiyata o evi kiralar, sıkıntıya girince evi beğenmezse gider başka ev kiralar, oysa satın alsa beğense de beğenmese de oturmak zorunda kalır, sevmediği komşusunu çeker. Dikkat edin, zengin adamların hiçbirşeyi yoktur herşeyi kiradır ama sağlığına para ayırır uzun ömürlü olur, eğitimine para ayırır daha çok kazanır, güvenliğine para ayırır sıkıntıya girmez.
-
hocam doğru diyon da eğitime parayı nereden bulayım bilkentin yıllık parası benim babamın yıllık maaşı kadar, eğitim kredisi olsa abd'deki gibi, çekerdim de burası türkiye
-
Kocaeli'ne gider.
Olmadı İzmit'e gider.
-
köyüne... öyle tatil köylerine felan değil..
açlık sınırıın bı tık ustunde yoksulluk sınırına çoook uzaklarda.
-
KOCAELİNE GİDEBİLİR ANCAK
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X