Bazıları devlette cerrahı uzmanların yaklaşık 300 bin tlye yakın maaş aldığını söylüyor.Bu doğru mu ve doğruysa hangi branşın doktorları bu parayı kazanıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Devlette 300 bin tl alan doktor var mı?

-
-
Devlette mümkün değil özel hastanelerde ise cerrahi branşlar dışında mümkün degil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
200k cerrahi branşların bi kısmı alabilir.
-
Hocam siz tıp öğrencisisiniz devlette dermatologlar ne kadar kazanıyor biliyor musunuz
Hocam dermatologlar ne kadar kazanıyor biliyor musunuz?
Devlette az aliyorlar ama hasta yoğunluğu çok fazla çünkü eksiklik var ama özelde şu an en fazla kazanan uzmanlıkları başlarında geliyor
Hocam ben genel cerrahi istiyorum devlette ve özelde ne kadar kazanırlar biliyor musunuz?
200-250 ilce devlette
devlette ortopedi uzmanı olsam ne kadar alırım hocam ortalama ?
-
150-200
ortalama uzman doktora göre daha iyi gene demi.
-
Ortalama uzman doktor da 140-160alir devlette fazla fark yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 30 Mayıs 2025; 22:16:45 >
tanıdıgım ortopedi uzmanı canakkalede 190k alıyor ondan sordum
-
Niye az pratisyen 140k alıyo
-
hocam 140k alan pratisyen nerde var ya cok ıstnısnadır hastane donerı yuksektır bı suru uzman 140k bandına calısıyor 190k gayet fazla bence.
-
Istanbul da ne kadar alır pratisyen
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam sizi bulmuşken bir soru daha sormak istiyorum.Bildigim kadarıyla her hastanede kvc ameliyatları yapılmıyor peki yapılan yerlerde kvc doktoru ne kadar alıyor?
Birde memorial,acıbadem,amerikan hastanesi gibi a plus özellerde kvc doçenti ve profesörü ne kadar alır bunla ilgili maaş bilgisini hiçbir yerde bulamadım sanki devlet sırrı gibi saklanıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Karakurum07hocam 140k alan pratisyen nerde var ya cok ıstnısnadır hastane donerı yuksektır bı suru uzman 140k bandına calısıyor 190k gayet fazla bence.
Acilde calisan doktor uzmandan fazla alir zaten
tehlikeli birimde çalıştığından dolayi doner ve nobet kat sayilari tavandan yatar
Ama uzman doktor ameliyat yapmıyorsa tabandan yatar onlara da
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 4 Haziran 2025; 21:33:53 >
çok saçma egitim farkı ne olacak sadece amelelik mi maaşı belirliyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X