Şimdi Ara

35.000 TL ' ye Kadar Otomatik Araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, vergiler ve dolar kuru yüzünden araç bulmakta inanılmaz zorlanıyorum. 35000 tl artık resmen küçük bir para olmuş. en düşük model araçlar bile otomatik ise bu paraya alınmıyor. kendime bir araç bakıyorum haftada 2-3 kere kullanılacak. Benzinli ve otomatik tercihim. sanırım sadece corsa alabilirim bu paraya sizler başka öneride bulunabilir misiniz? birde mazda 2 için ne düşünüyorsunuz?

aradığım özellikler; sorun çıkartmasın yeterli. yani ikide bir servise gitmekle uğraşmak istemem. sorunsuz bir araç istiyorum birde tabi ne kadar konfor o kadar iyi. tabii bu paraya artık konfor kalmamış gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swashbucklerjr -- 1 Mart 2016; 15:24:04 >

• Corsa İ 20

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmpreZaa xd kullanıcısına yanıt
    hocam i20 daha donanımlı görünüyor fakat güvenlik ve malzeme kalitesi olarak corsa daha iyi yanılmıyorsam değil mi? i20 çok kötüdür demiyorum ama yol tutuş ve güvenlik açısından corsa daha iyi diye düşünüyorum haksız mıyım ? corsa'ya mı yönelmeliyim?
  • Chevrolet Cruze o rakamlara bence gayet iyi bir seçenek tabi ülkemiz piyasasından çekilmiş olmasi gibi bir durum mevcut ama uzun sure kullanilcaksa dusunulebilir.

• Fiat Fiorino alabilirsiniz camlı dizel otomatik veya 40 bin e sıfır citröen nemo combi dizel otomatik.

• Ben 2004 corsa kullaniyorum. O model yillarinda üretilen cogu hb arabanin direksiyonunu topla 1 corsa etmez. Triptonik vites tam otomatik degil. 30-35 kuruş yakiyor memnunum. 80 bin km 2.el piyasasi 21 ile 23 bin tl arasi dusunebilirsiniz. Yalniz aracin motoru gövdeye küçük geliyor. Kanser olmak istemiyorsaniz devirli kullanmaniz lazim. O zamanda yakit tuketimi 40 kuruşa kadar cikar.

Sifir dusunuyor iseniz seat ibiza st. Gunduz ledli versiyonunu 40 a veriyorlardi yil sonunda. 1.2 tsi motor. Normal ibiza cok kucuk. Ibiza st ile arasinda 1000 tl fark var. St versiyonu güzel. Avrupada hemen hemen bütün rent a car larda kullaniliyor (otomatik degil bu pardon)

Hocam bende otomatik kismini eleyin bütçe 35 binse.Fazla alternatif kalmiyor cunku

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tired of waiting -- 1 Mart 2016; 15:54:45 >
  • tired of waiting T kullanıcısına yanıt
    evet malesef ülke fiyatlarında otomatik almak çok pahallı. 2009-2010 model corsa lar oluyor bu paraya acaba onlar nasıldır?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    100 bin TL'ye kadar araç
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • chevrolet cruze
  • Mazda 2, Corsa ya da Fiesta modellerinden biri ihtiyaçlarınızı karşılayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkness_ec

Mazda 2, Corsa ya da Fiesta modellerinden biri ihtiyaçlarınızı karşılayabilir.

hocam merhaba,
    fiesta malesef biraz daha pahallı kalıyor. ya da daha yaşlı bir otomobil almam gerekiyor. mazda ve corsa da 2010-2011 modelleri alabiliyorum kıyaslarsak nasıllardır acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: swashbucklerjr

hocam i20 daha donanımlı görünüyor fakat güvenlik ve malzeme kalitesi olarak corsa daha iyi yanılmıyorsam değil mi? i20 çok kötüdür demiyorum ama yol tutuş ve güvenlik açısından corsa daha iyi diye düşünüyorum haksız mıyım ? corsa'ya mı yönelmeliyim?

Aynı dediğiniz gibi i 20 nin donanımları daha geniş ama corsanın da güvenliği ağır basıyor şanzımanı da hesaba katmak lazım o konuda bilgim yok ama ikisinin de büyük arızasını duymadım

• merhabalar. örnek bir ilan belki size yardımcı olur. ben her zaman yüksek model düşük km taraftarıyım. hakkınızda hayırlısı olsun

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-ilk-sahibinden-11bin-de-bakimlari-yapildi-272526686/detay
  • Hocam punto dusunmuyorum.

Mazda 2 icin yorum yapabilecek olan var mi ?

• Mazda 2 ilginç bir fikir, farklı olmak adına güzel bir tercih olabilir. Şahsen hiç rastlamadım ancak iç mekan olarak fotolardan dar gibi görünüyor.
  • Bu bütçeyle ben de bakıyorum ama düşük kilometreli rahat rahat binebileceğim bir araba bulamadım. Hep yüksek kilometreli,kazalı,boyalı,değişenli,işlem görmüş araçlar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

Bu bütçeyle ben de bakıyorum ama düşük kilometreli rahat rahat binebileceğim bir araba bulamadım. Hep yüksek kilometreli,kazalı,boyalı,değişenli,işlem görmüş araçlar var.

Hocam otomatik corsa, punto ve mazda 2 bulunabiliyor. Mazda 2 ve puntonun sekli cok guzel. Corsa nin ise 2. Eli cok guclu.

• i20 hyundai veya ibiza düşünüyorum şahsen. 30000 bütçe var..
  • Mazda 2 de gayet güzel bir tercih. Arkadaşım kullanıyor, gayet de memnun kendisi. Fakat yakıt olarak İstanbul şehir içi 9.0 lt/100 km ortalaması var. Gerçi B sınıfı benzinli-tam otomatik bir araç için normal bir değer. Hemen veya yakın zamanda satmayı düşünmüyorsanız en iyi ve kaliteli seçenek bence Mazda 2.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-temiz-bakimli-sifir-ayarinda-fiyat-dustu-276522415/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-mazda-2-cok-temiz-aile-arabasi-279219583/detay

@swashbucklerjr

• Küçük olması problem değilse yaris daha iyi bir tercih olacaktır

• sadece şehiriçinde kullanılacaksa fiat 500 öneririm. az yakar, her deliğe burnunu sokar. güvenlik konusunda da inanılmaz. benim hayalim bu. size de seçenek olarak sunmak istedim alakasız olsada...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.