Merak ediyorum benden daha kötü durumda olan var mı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
32 yaşındayım hiç kız arkadaşım olmadı

-
-
hiçbir şey kaybetmedin aksine kazandın bile. ciddiyim.
-
Yıllardır hep aynı konular
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
"32 yaşındayım kız arkadaşım oldu hatta evliyiz şuanda" diye konu açılmaz ki. norm olan şeyin konusu açılmaz. norm dışına çıkınca haber değeri taşıyo.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Vardir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Up
20lerin başı ile sonu bile fark ediyorken... 32 olmuş. muhtemelen bir daha yapamaz. ancak çocuk yapmayın diye konu açar durur.
-
Gidiyorsun hayvan gibi para kasıyorsun sonra spora gidiyorsun hayvan gibi kas yapıyorsun bakımına önem veriyorsun. İyi bir araba alıyorsun. İnstagrama cool fotolar atıyorsun. Bingo. hadi kardeşim 2 sene sonra uyandır beni
Spor bırakıp vücudun saldığında, para bitip normale döndüğünde de, bingo dediğin karı veya karılar sana adios diyecekler... Parana gelen karılardan hiçbir hayr gelmez...
-
Anlamadığımız şey şu senin kara kaş kara gözüne gelen bir kız olmayacak. Bir insan sizi niye sevsin. Tipin yok. Paran yok. Statün yok. Boş masallarda yaşıyorsun. Kaldı kı bu haline birini buldun. O kişinin seni terk etmeyeceği ne malum.
Çirkin, kara kuru, zayıf, erkeksi, kısa boylu, kadına benziyen tek tarafı uzun saçları olduğu anlaşılan nice kadınların evde kalmadıklarını hatta çoluk çocuk sahabı olduklarını öğrenince, bu dünyada her kadının bir alıcısı olduğunu anladım.. herkeş kendi gibi birini bulur ama yalnız kalmaz... yani sonuçta kadınsız kalınmaz, biri bulunur ama kendin gibi biri olur bu.. güzellik seviyesinin artması için işte o saydıklarının olması gerekiyor ama o zaman da kız seni değil, o paraya görünüşe geliyor...
-
hiç payam yok, yani evet, ben daha kötü durumdayım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X