Şimdi Ara

319.DÖNEM(Aralık) KD./YD.SBY ADAYLARI 'ANKARA' DA SINAVA GİRECEKLER VE ANKARA BULUŞMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
14.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 ARALIK PAZAR AKŞAMI İKİNCİ ANKARA BULUŞMAMIZI YAPIYORUZ !!! SON DUYURUDUR !!! AKŞAM GÖÜRŞEM DİLEĞİYLE !!!

2 ARALIK PAZAR --- SAAT 17.30 --- KIZILAY YÜKSEL CD. LEMAN CAFE'NİN ÖNÜ

3 ARALIK 2007 PAZARTESİ SINAVA GİRECEKLER

1. ww38 (Mamak)
    2. ÖnceVatan (Mamak)
    3. albayrak06 (Mamak)
    4. kel kirpi (Etimesgut)
    5. hakans06 (Etimesgut)
    6. rcp_ycl (Mamak)
    7. ates_hakan (Etimesgut)
    8. hedwig (Mamak)
    9. tttttt (Mamak)

2.ANKARA BULUŞMAMIZA GELECEKLER LİSTESİ ( 2 ARALIK PAZAR AKŞAMI )

1. espanolun (BULUŞMA YERİNİ OKEYLEDİ)
    2. ww38 (BULUŞMA YERİNİ OKEYLEDİ)
    3. albayrak06
    4. ahmet.takbas (BULUŞMA YERİNİ OKEYLEDİ)
    5. ÖnceVatan (BULUŞMA YERİNİ OKEYLEDİ)
    6. redfish06 (BULUŞMA YERİNİ OKEYLEDİ)
    7. Hoksilato
    8. pehpehpeh (BULUŞMA YERİNİ OKEYLEDİ)
    9. freely06 (BULUŞMA YERİNİ OKEYLEDİ)
    10. rcp_ycl (BULUŞMA YERİNİ OKEYLEDİ)
    11. kel kirpi (BULUŞMA YERİNİ OKEYLEDİ)
    12. ates_hakan (BULUŞMA YERİNİ OKEYLEDİ)
    13.
    14.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espanolun -- 2 Aralık 2007; 22:25:08 >

• tertip ilk mesajın benden olsun.
    Bu buluşmayı 1. inde yapsak hem beraber sınava gireriz hemde akşamında otururuz bi yerlerde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freely06 -- 10 Kasım 2007; 19:45:20 >
  • Buradayız

Ben 3ünde gireceğim...
  • valla tertipler ben de 1.gün girmeyi düşünüyorum. ama 2.gün akşamı ankaralılar toplancaz. herkesin haberi olsun.

edit:buluşmaya alp tertip de gelecek o yüzden 2.gün buluşalım diye ayarlamaya çalışıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espanolun -- 11 Kasım 2007; 1:28:35 >
  • bende ayın 1 nde girmek istiyordum ama bi arkadaş 3. günü gir dedi kafamı karıştırdı. ama büyük ihtimal ayın birinde malum okulda(henüz yerini bilmiyorum) "mebsokulu ve eğitim merkez komutanlığı" yazıyo zarfta google maps ten mebs diye arattım İşaretler filminden bir kare ye benzeyen bir harita çıktı bilgisi olan bi bakıp doğruluğunu teyit eder mi?

harita da B noktası mebs okulu diye geçiyor

319.DÖNEM(Aralık) KD./YD.SBY ADAYLARI 'ANKARA' DA SINAVA GİRECEKLER VE ANKARA BULUŞMASI
  • papawaigo mamakta mı girceksin sen sınawa??

etimesguta benzemio çünkü burası : )
  • quote:

Orjinalden alıntı: papawaigo

bende ayın 1 nde girmek istiyordum ama bi arkadaş 3. günü gir dedi kafamı karıştırdı. ama büyük ihtimal ayın birinde malum okulda(henüz yerini bilmiyorum) "mebsokulu ve eğitim merkez komutanlığı" yazıyo zarfta google maps ten mebs diye arattım İşaretler filminden bir kare ye benzeyen bir harita çıktı bilgisi olan bi bakıp doğruluğunu teyit eder mi?

harita da B noktası mebs okulu diye geçiyor

evet tertip mebs mamak okulu burası...ben de burada gircem :))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de burada giricem sınava.. Bu sabah googledan bakınca açıkçası bana da ilk olarak işaretler filmini hatırlattı :) MUHABERE ELEKTRONİK BİLGİ SİSTEMLERİ OKULU VE EĞİTİM MERKEZİ KOMUTANLIĞI diye de bilinir. AŞTİ'den Ankaray'a binip Dikimevi (yani son durakta) inince Mamak dolmuşları götürür.
  • Tertipler ;

Ben Ankara mamakta sınava gireceğim. 3. gün girmeyi düşünüyorum.
    Kayseriden geleceğim ve 2. gün Öğle Ankara olacağım.

2. Gün akşam Buluşmamız var tüm tertipler Ankara da!!!.

Benimle beraber 3. gün Ankara / Mamakta imtihana girmeyi isteyen arkadaşlar lütfen bana ulaşsın beraber gidelim

Selamlar .

Alp Kerem

Cep: 0 537 443 67 13
  • Arkadaşlar 1-2-3 aralık tarihlerinde sınava girenlerin askerlikleri hangi tarihte başlıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: kenan9593

Arkadaşlar 1-2-3 aralık tarihlerinde sınava girenlerin askerlikleri hangi tarihte başlıyor

Kaçıncı gün sınava girilirse o gün askerlik başlar arkadaşım.
  • Yani sınav olduktan itibaren eve dönüş diye bir şey yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: kenan9593

Yani sınav olduktan itibaren eve dönüş diye bir şey yok

Hangi bölüm mezunusun bilmiyorum.sınavdan sonra askerlik başlıyor fakat zorunlu izinli olduğumuzdan dolayı 12 aralığa kadar evde olacağız.çünkü sonuçların açıklanması ayın 9-10 unu bulacaktır.12 aralıkta görev yapacağımız birliğimize teslim olmak durumundayız.
  • Hangi gün sınava girerseniz girin 1 Aralık itibarıyle son yoklamasını yaptırıp sevk belgelerinizi almışsanız resmen asker sayılırsınız. Sınavdan sonra size verilen belge sadece 12 Aralık tarhine kadar mecburi izinli olduğunuzu gösterir. Askerliğinizin başladığı tarihi değil. şayet öyle olsaydı 1 Aralık yerine 2-3 aralıkta girecek olanlar bi kaç gün gecikmeli teskere alacak olurlardı. Ki böyle bişey mümkün değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Spectre

papawaigo mamakta mı girceksin sen sınawa??

etimesguta benzemio çünkü burası : )

mamakta girecem. galiba 1 aralıkta
  • Alp Tertip 3. gün beraber gireriz 2 Aralık Ankara buluşmasına katılacağım, orada görüşürüz.
  • arkadaslar bir 307 k.d. olarak askere gidecek tüm arkadaslar bol sans ve basarılar diliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: sentry

arkadaslar bir 307 k.d. olarak askere gidecek tüm arkadaslar bol sans ve basarılar diliyorum

teşekkürler dede dicem sizin dedeli de geçmiş ya...büyükbabammm
  • sorma ya mezar olduk ama askerlik cok guzel bir anı olarak kaldı sizin icin de oyle olur umarım
  • Tertiplerim bende 3.gün mamakta giricem giricek arkadaşlarla haberleşelim ilk buluşlmaya katılamadım iş dolasıyla ikinciye katılmak istiyorum herkese selamlar
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.