Şimdi Ara

31 mart'a kadar araba bayileri neden son indirim diyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar gezdiğim bayiler bana 2013 sıfır modelleri için hep indirim yapıyorlar ama son gün 31 mart diyorlar...neden ellerindeki 2013 modelleri mart'ın sonuna kadar satmak için uğraşıyorlar?

• Müşteriyi kazıklamak için son fırsat demek istiyorlar. 2014 modeller şu fiyatlarla pek satılamaz çünkü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eger bi yerde son sans firsat kelimelerini duyuyorsan ordan uzaklas belli ki sana kur yapip kivama getirmeye calisiyorlar. :)

• klasik vatandaş dolandırma tekniği hemen yan sokakta bi mağza var 3 yıldır kapatıyoruz zararına satış diye kocaman bir yazı asmış 3 yıldır kapatamadı gitti...
  • 3 aylık satış hedeflerini tutturmak için kendi son şansları. 2. Çeyrek başında biraz daha burunlarından kıl aldırmayacak durumda olacaklar, sonunda yine kota doldurmak için çabalayacaklardır.

• Hocam 0 araç almayın
    Alacakdaniz da mazda honda gibi firmalara bakın.
    Diğer firmalar satislarimiz nasıl olsa fazla insanlar mecbur gelecek bizden araç alacaklar diye tüketiciye bindirdikce bindiriyorlar

• Ben de halkımıza diyorum ki: "Son fırsat 2014 yılı!". Bu yıl sabreder de sıfır araç almazsak; bayilerden Türkiye temsilcilerine hatta Devlete kadar bu astronomik fiyatlarda katkısı olan herkes kendine çeki düzen verecek ve fiyatlar makul seviyelere çekilecektir. Yılın ilk iki ayında satışlarda %30'a varan düşüşler yaşandı, bu düşüş sürerse, gaza gelip sıfır araç almazsak, zafer tüketicilerin olacaktır. Umutla bekliyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgi@sayar

Ben de halkımıza diyorum ki: "Son fırsat 2014 yılı!". Bu yıl sabreder de sıfır araç almazsak; bayilerden Türkiye temsilcilerine hatta Devlete kadar bu astronomik fiyatlarda katkısı olan herkes kendine çeki düzen verecek ve fiyatlar makul seviyelere çekilecektir. Yılın ilk iki ayında satışlarda %30'a varan düşüşler yaşandı, bu düşüş sürerse, gaza gelip sıfır araç almazsak, zafer tüketicilerin olacaktır. Umutla bekliyorum...

Keşke ama bizim halkımızda nerde o dirayet.Benzin zamanlarında "benim için fark etmiyor ben hep 50 liralık benzin alıyorum" diyen insanları bile gördük.
  • batkent B kullanıcısına yanıt
    mazda ve honda bayilerinin farkı nedir?
  • Satış sonrası araçlarda zaten sorun çıkmaz çıksa bile Doğuş otodan çok daha iyi ilgilenirler.
    Bayi olarak da zaten aracı bilen insanların geldilerini bildiklerinden dolayi daha farklilar

• Benzin fiyati farketmiyor ben hep liralik aliuorum diyen halinden memnun opdugu icin mi boyle diyo ??? Adamin yakit icin ayirdigi butce bu geliri kisitli oldugu icin yani...

• Sondan bir sonraki kampanyalara yer açmak için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.