twitter.com/varank/status/1309887816508338177/photo/1 Listede bim var. Ben market olarak biliyordum bunları. fabrikası mı var? Bu gittiğimiz marketler fabrika satış mağazası mı oluyor? Hem fabrika hem market oluyor mu böyle? Marketi vardı da fabrika mı yeni kurulmuş!? Kurulduysa ne zaman kurulmuş? ... yoksa bim adında başka bir fabrika mı kurulmuş? Ama öyle olsa aynı isimde iki farklı ticari kuruluş olmuyor mu? Sorular içinde kaldım yardım plz ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 27 Eylül 2020; 13:1:7 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
300 yeni açılan fabrika içinde BİM de var. Fabrika mı oluyor bim?

-
-
Bim açılıyorsa ülke gelişiyor demektir
BİM’e gelen ürünler sonuçta bir fabrikada üretiliyor
Dua ile
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bim'i küçümsemeyin. bugün dünya çapında marka olan kaç firmamız var? buyrun bim'in abd şubesinden açılış görüntüleri.
salam ile.
-
Bu durumda Bim o garip markalı ürünleri arka odada üretiyor diyebilir miyiz?
-
-
Listede yer alan şirketlerin hepsi 5-7 yıllık şirketlermiş ahajjaahhahahah
Sadece rast gele 3 -4 tane şirketi sicillerine baktım. Çoğu eski firmalar, yeni sayılabilir olan befani'ye dikkat, firma devir oluyor
Mesela Soyluser'de 2015 yılında organize sanayide adres değişikliği var, yerel yada TR geneli haberlerde herhangi bir fabrika açılışına rastlamadım. Kalan 297 hatta Bim'i de çıkarırsak 296'ya da https://www.ticaretsicil.gov.tr/ den siz bakın gari...
-
ilk başta yapamadım da siteye üye olunca sorgulama yapılıyormuş tamam
@Cem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 27 Eylül 2020; 15:4:18 > -
quote:
Orijinalden alıntı: lazer__ilk başta yapamadım da siteye üye olunca sorgulama yapılıyormuş tamam
@Cem
Hazır üye olmuşken 213. sıradakini sorgularmısın
-
-
Bi arada Dİyarbakır'da aynı anda 1.000 fabrika açmışlardı :))
Denizli'de yaşadığım dönemde , yılardır var olan bir parkı düzenlemeye aldılar, sonra Erdoğan geldi canlı yayında çok büyük bir olaymış gibi açtı. 2 gün sonra gittim. Sadece Erdoğan'ın konuştuğu yerde, düzenleme yapmışlar, diğer yerlerde park kapalı idi :))
Yani, var olanı düzenleme ayağına kapatıp, ama medyaya da açmışlar gibi lanse etmişlerdi.
O günden sonra bu açılışları umursamadım :)
-
açıp açıp kapatıyorlar galiba çünkü herşey ortada varolan fabrikalar eski bende inanamadım 300 fabrika nasıl diyerek.
-
TÜİK'in verilerinde de şu kadar fabrika açıldı diyor, demek ki her el değiştirmede, her yeni eklenen ortakta yeni açılmış gibi sayıyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cogu suriyeli calistirir. Hepsi asgari ucrete kole gibi calismaya hazir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gösterişin, iş bilmezliğin..... yansımaları. Oldum olası Türkiye'deki hastalıklar.
-
merhaba..
bide 20senedir kapatilan el konulan pe$kes cekilen varlik fonu ve yanda$a devredilen fabrika ve $irketleri sayalim kac tane...
-
Bim niye çift kapılı kardeşim??
Bir kapıda gizli geçit var, o geçitten asıl kısma (ufo-uzay madenciliği-endüstri 6.0(dünyada yok daha) çalışmalarının yapıldığı kısma geçiş yapılıyor)
Gerçi bu kavramları Cehapeliler bilmezler.
Ama yerli ve milli dostlarıma bir sır vereyim; 2023'te Allah'ın izniyle, yerli ve milli Ufo'muz göklerde arkadaşlar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevengeRain -- 27 Eylül 2020; 22:39:55 > -
Bacasız fabrika dedikleri turistik bölge BİM'i olabilir, turistler de akıllanıp BİM'i tercih eder olmuş diyorlardı...
Bir de kendi ürünlerine özel üretim veya paketleme yapan bir fabrika kurmuş olabilirler...
quote:
Orijinalden alıntı: altai35Bi arada Dİyarbakır'da aynı anda 1.000 fabrika açmışlardı :))
Denizli'de yaşadığım dönemde , yılardır var olan bir parkı düzenlemeye aldılar, sonra Erdoğan geldi canlı yayında çok büyük bir olaymış gibi açtı. 2 gün sonra gittim. Sadece Erdoğan'ın konuştuğu yerde, düzenleme yapmışlar, diğer yerlerde park kapalı idi :))
Yani, var olanı düzenleme ayağına kapatıp, ama medyaya da açmışlar gibi lanse etmişlerdi.
O günden sonra bu açılışları umursamadım :)
Denizli'de tayyibin açılışlarına Zeybekcinin fabrikalarından otobüs otobüs seyirci götürürlerdi. Kitle baskısı + işten kaytarma duygusu ile yüzlerce insan giderdi. O kitlelerin çoğu suni idi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therkut -- 27 Eylül 2020; 23:57:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sadece rast gele 3 -4 tane şirketi sicillerine baktım. Çoğu eski firmalar, yeni sayılabilir olan befani'ye dikkat, firma devir oluyor ![]() ![]() ![]() ![]() |
bim'i küçümsemeyin. bugün dünya çapında marka olan kaç firmamız var? buyrun bim'in abd şubesinden açılış görüntüleri. salam ile. |
![]() |
Bu tarz yalan haberlerle anca malum partili hüloğcu tayfayı kandırırlar. Bırak Gaziantep'i toplam ülke çapında bile 300 fabrika açmamışlardır. Anca yap işlet devret anladıkları... |
sürekli varank kürenk işler... |
Listede yer alan şirketlerin hepsi 5-7 yıllık şirketlermiş ahajjaahhahahah
![]() |
Bim ürünlerini kendi fabrikasında üretmiyor.
Bim kendi markalarıyla şirketlere fason üretim yaptırıyor. Hem cahil hem herbokolog. |
Bim açılıyorsa ülke gelişiyor demektir
BİM’e gelen ürünler sonuçta bir fabrikada üretiliyor Dua ile |
Benzer içerikler
- milletvekilleri istifa ederse erken seçim olur mu
- suriye'de araba fiyatları
- erlik kimdir
- singapur pasaportu neden güçlü
- hangi kanal hangi parti yandaşı
- p1 belgesi fiyat
- atatürk ile ilgili filmler
- teknofest sosyal
- microlino türkiye
- disney plus reklamsız
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X