Şimdi Ara

300 yeni açılan fabrika içinde BİM de var. Fabrika mı oluyor bim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
11.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
138 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • twitter.com/varank/status/1309887816508338177/photo/1

Listede bim var. Ben market olarak biliyordum bunları.

fabrikası mı var?

Bu gittiğimiz marketler fabrika satış mağazası mı oluyor?

Hem fabrika hem market oluyor mu böyle?

Marketi vardı da fabrika mı yeni kurulmuş!?

Kurulduysa ne zaman kurulmuş?

...

yoksa bim adında başka bir fabrika mı kurulmuş?

Ama öyle olsa aynı isimde iki farklı ticari kuruluş olmuyor mu?

Sorular içinde kaldım yardım plz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 27 Eylül 2020; 13:1:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sadece rast gele 3 -4 tane şirketi sicillerine baktım. Çoğu eski firmalar, yeni sayılabilir olan befani'ye dikkat, firma devir oluyor   Mesela Soyluser'de 2015 yılında organize sanayide adres değişikliği var, yerel yada TR geneli haberlerde herhangi bir fabrika açılışına rastlamadım. Kalan 297 hatta Bim'i de çıkarırsak 296'ya da https://www.ticaretsicil.gov.tr/ den siz bakın gari...

• Bim açılıyorsa ülke gelişiyor demektir

BİM’e gelen ürünler sonuçta bir fabrikada üretiliyor

Dua ile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bim'i küçümsemeyin. bugün dünya çapında marka olan kaç firmamız var? buyrun bim'in abd şubesinden açılış görüntüleri.

salam ile.

• Bu durumda Bim o garip markalı ürünleri arka odada üretiyor diyebilir miyiz?

• Kardişim BİM hiçbir şey.

40-50 yıllık firmaları zaman yolculuğu yapıp açtılar

• Listede yer alan şirketlerin hepsi 5-7 yıllık şirketlermiş ahajjaahhahahah

• Sadece rast gele 3 -4 tane şirketi sicillerine baktım. Çoğu eski firmalar, yeni sayılabilir olan befani'ye dikkat, firma devir oluyor 300 yeni açılan fabrika içinde BİM de var. Fabrika mı oluyor bim?  Mesela Soyluser'de 2015 yılında organize sanayide adres değişikliği var, yerel yada TR geneli haberlerde herhangi bir fabrika açılışına rastlamadım. Kalan 297 hatta Bim'i de çıkarırsak 296'ya da https://www.ticaretsicil.gov.tr/ den siz bakın gari...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilk başta yapamadım da siteye üye olunca sorgulama yapılıyormuş tamam 300 yeni açılan fabrika içinde BİM de var. Fabrika mı oluyor bim? 

@Cem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 27 Eylül 2020; 15:4:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazer__

ilk başta yapamadım da siteye üye olunca sorgulama yapılıyormuş tamam  

@Cem

Hazır üye olmuşken 213. sıradakini sorgularmısın 300 yeni açılan fabrika içinde BİM de var. Fabrika mı oluyor bim? 

• quote:

Orijinalden alıntı: Cem

Hazır üye olmuşken 213. sıradakini sorgularmısın  

Alıntıları Göster

212 den sonra 214 e geçmiş sıra, sorgulayamadım

ben şok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 27 Eylül 2020; 16:14:16 >

• Bi arada Dİyarbakır'da aynı anda 1.000 fabrika açmışlardı :))

Denizli'de yaşadığım dönemde , yılardır var olan bir parkı düzenlemeye aldılar, sonra Erdoğan geldi canlı yayında çok büyük bir olaymış gibi açtı. 2 gün sonra gittim. Sadece Erdoğan'ın konuştuğu yerde, düzenleme yapmışlar, diğer yerlerde park kapalı idi :))

Yani, var olanı düzenleme ayağına kapatıp, ama medyaya da açmışlar gibi lanse etmişlerdi.

O günden sonra bu açılışları umursamadım :)

• açıp açıp kapatıyorlar galiba çünkü herşey ortada varolan fabrikalar eski bende inanamadım 300 fabrika nasıl diyerek.

• TÜİK'in verilerinde de şu kadar fabrika açıldı diyor, demek ki her el değiştirmede, her yeni eklenen ortakta yeni açılmış gibi sayıyorlar

• Cogu suriyeli calistirir. Hepsi asgari ucrete kole gibi calismaya hazir.

• Gösterişin, iş bilmezliğin..... yansımaları. Oldum olası Türkiye'deki hastalıklar.

• merhaba..

bide 20senedir kapatilan el konulan pe$kes cekilen varlik fonu ve yanda$a devredilen fabrika ve $irketleri sayalim kac tane...

• Bim niye çift kapılı kardeşim??

Bir kapıda gizli geçit var, o geçitten asıl kısma (ufo-uzay madenciliği-endüstri 6.0(dünyada yok daha) çalışmalarının yapıldığı kısma geçiş yapılıyor)

Gerçi bu kavramları Cehapeliler bilmezler.

Ama yerli ve milli dostlarıma bir sır vereyim; 2023'te Allah'ın izniyle, yerli ve milli Ufo'muz göklerde arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevengeRain -- 27 Eylül 2020; 22:39:55 >
  • Bacasız fabrika dedikleri turistik bölge BİM'i olabilir, turistler de akıllanıp BİM'i tercih eder olmuş diyorlardı...

Bir de kendi ürünlerine özel üretim veya paketleme yapan bir fabrika kurmuş olabilirler...

• quote:

Orijinalden alıntı: altai35

Bi arada Dİyarbakır'da aynı anda 1.000 fabrika açmışlardı :))

Denizli'de yaşadığım dönemde , yılardır var olan bir parkı düzenlemeye aldılar, sonra Erdoğan geldi canlı yayında çok büyük bir olaymış gibi açtı. 2 gün sonra gittim. Sadece Erdoğan'ın konuştuğu yerde, düzenleme yapmışlar, diğer yerlerde park kapalı idi :))

Yani, var olanı düzenleme ayağına kapatıp, ama medyaya da açmışlar gibi lanse etmişlerdi.

O günden sonra bu açılışları umursamadım :)

Denizli'de tayyibin açılışlarına Zeybekcinin fabrikalarından otobüs otobüs seyirci götürürlerdi. Kitle baskısı + işten kaytarma duygusu ile yüzlerce insan giderdi. O kitlelerin çoğu suni idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therkut -- 27 Eylül 2020; 23:57:12 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.