Şimdi Ara

300 yeni açılan fabrika içinde BİM de var. Fabrika mı oluyor bim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
11.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
138 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Rekor bu fabrikada herhalde, doğruysa tam komedi. fabrikanın sahibi 45 yıllık fabrikasının yeniden açıldığını listeden öğrenmiş:)

45 yıllık fabrikayı ‘yeni’ diye açtılar

Gaziantep’te açılışı yapılan 300 fabrikadan biri İYİ Partili Can Tuğsuz’un 45 yıllık fabrikası oldu. Tuğsuz “Açılışı yapılan yerler arasında fabrikamı da görünce şaşkınlık yaşadım” dedi.

Gaziantep'te açılışı yapılan 300 fabrika kafaları karıştırdı. Fabrikaların birçoğunun AKP iktidarından önce kurulup halen faaliyette olduğu belirlendi. İYİ Partili sanayici Can Tuğsuz, 300 fabrika arasında kendisine ait fabrikayı görünce şaşkınlık geçirdi. Tuğsuz “Fabrikamız 45 yıldır faaliyette. Yeni açılması söz konusu değil. Düğmeye basıp aç-kapa yaptılarsa onu bilemiyorum'' dedi.

https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/45-yillik-fabrikayi-yeni-diye-actilar-6057224/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 28 Eylül 2020; 8:17:37 >

• Bu tarz yalan haberlerle anca malum partili hüloğcu tayfayı kandırırlar.

Bırak Gaziantep'i toplam ülke çapında bile 300 fabrika açmamışlardır.

Anca yap işlet devret anladıkları...

• sürekli varank kürenk işler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erka1907 -- 28 Eylül 2020; 10:51:57 >
  • 300 yeni açılan fabrika içinde BİM de var. Fabrika mı oluyor bim?
  • Cahiller için açıklama: Bim ürünlerini kendi fabrikasında üretip satıyor. Yani açılan üretim fabrikası olabilir

Ayrıca hadi diyelim fabrika olmasın. İstihdam vs ülkeye gelişim sağlamaz mi? Neden Bim'e karşı çıkıldı anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.zeyhan.com/#basinda-biz

Listedeki zeyhan elektrik yıllardır faaliyette 300 yeni açılan fabrika içinde BİM de var. Fabrika mı oluyor bim? 

• Bim e fabrika diyolla sayın çokomel başganım :)) ekonomi hülooooğğğğğğ

Kafalar şurup şurup.. Bizim burdaki bakkal da holding oluyo bu kafayla :))

Üniversite mezunu olmayanların oy hakkı elinden alınsın..

• Egonomi çoh eyi, reis hep faprika açiyi, genjler iş beğenmiyi, çok ilerledi ülke. Yol yabtı büssürü.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bim ürünlerini kendi fabrikasında üretmiyor.

Bim kendi markalarıyla şirketlere fason üretim yaptırıyor.

Hem cahil hem herbokolog.

• Aynı spor salonunu 3 seçim döneminde tekrar tekrar açan parti ve bunu yiyen milyonlarca insan..

• tubytube kullanıcısına yanıt

Bu nasıl ahlaksız akp savunuculugudur ya, sanığı bölgesinde köpeklerin çamurları deri kokuların içinde ne turistlik yeri, ne bin fabrikası, Allah sizi kahretsin, bitirdiniz ülkeyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Anor~

Bim ürünlerini kendi fabrikasında üretmiyor.

Bim kendi markalarıyla şirketlere fason üretim yaptırıyor.

Hem cahil hem herbokolog.
    Belki kendi fabrikasında üretmeye başlıcak olamaz mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasanın bir şubesini açsak gene aynı nakarat..300 yeni açılan fabrika içinde BİM de var. Fabrika mı oluyor bim? 

• Antepte orda işi olan biri olarak söylüyorum 300 fabrika olsa anlaşılırdı orda 300 fabrika dikilidi biz niye görmedik açılan en fazla yeni fabirka 50yi geçmez sanayi bölgesi büyük ta buralara fabrika yapılır mı diyeceğiniz yerlere adamlar fabrika yapmış ve yeni fabrika açıldığı doğrudurda o 300 olamaz rakamları abartmayı seviyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dabledore -- 28 Eylül 2020; 15:32:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizaya

Bu nasıl ahlaksız akp savunuculugudur ya, sanığı bölgesinde köpeklerin çamurları deri kokuların içinde ne turistlik yeri, ne bin fabrikası, Allah sizi kahretsin, bitirdiniz ülkeyi.

İstemeyerek de olsa fışkırttınız ve üzerimi kirlettiniz, ilgim alakam yok ve nefret ediyorum AK Parti'den...

Konuya farklı bir bakış açısı kazandırmaya çalışıyorum, belki vergiyi azaltmak için farklı bir yer gösterilmiştir...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Limited edition desene şuna

• Bacasiz sanayii bim

• Bursa'ya da bekleriz. Tofaş'ı açalım.

• konuda 1 tane bile akpli kardeşimizin yorum yazmaması da ilginç 300 yeni açılan fabrika içinde BİM de var. Fabrika mı oluyor bim? 

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.