Şimdi Ara

3 yıllık ilişki kafamda deli sorular

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bi kızla 3 yıldır sevgiliyim. Bu dönem içinde çok ciddi kavgalar tartışmalar oldu ayrıl barış ayrıl barış çok oldu. Anlaşamadığımız zamanlarda çok oldu. Ayrıldık şuan. "O şimdi asker" adlı şarkının nakaratı dilime dolandı durduk yere telefonda da konuşurken aklıma geldi söyledim şarkıyı. O klibi izledin mi falan filan derken olay kızlara bakıyorsun sen kadara geldi. Sonra istemiyorum ben senin gibi birini Allah belanı versinler bildiğiniz tipik beddua komboları sağlı sollu. Arkadaşlar şimdi onsuz yapamıyorum hep içimde eksiklik bi sıkıntı oluyor. Uzun bi ilişki oluncada konuşcak bişey olmuyor. Başkasınıda bulmak istemiyorum ilk sevgilim zaten oda 3 yıl. Seni sevmiyorum nefret ediyorum biton şey söyledi. Aynı şeyleri daha öncede söyledi. Çok ciddi kavga ettiğimiz benden soğuduğu uzaklaştığı zamanlarda oldu. Barıştık gene kendimi affettirmeye sevdirmeye tekrardan çok çalıştım hepte başarılı oldu. Gene ayrıldık. Aramızda aile bütçesi olarak para farkıda var. Başından beri hep ben evlilik düşünmüştüm. Bu seferde çok ağır şeyler söyledi barışmamız çok zor. Artık napıcam bilmiyorum çok üzülüyorum hiçbirşey den zevk alamıyorum. Hep bir eksiklik hep bir burukluk var içimde. 4 gün sonrada doğum günü hediye alsam mı alsam kabul eder mi bilmiyorum doğum gününü kutlamalı mıyım onuda bilmiyorum. Başka kimseyide istemiyorum başkaları onun gibi olmaz onuda biliyorum.

• Yaşlar kaç?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalama olmuş kardeşim senin ilişki. Cıvata misali ne kadar sıkarsan sık boşa döndürmüş olursun !

• 3Yil varligina alismissin sabret yokluguna da alisirsin

• Abba sever kullanıcısına yanıt
    19

• Ahmet8968 A kullanıcısına yanıt
    Unut yaşın genç daha neleri çıkar bu trip atan tiplere pirim vermeyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Ben neden bu kadar basit göremiyorum?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ahmet8968 A kullanıcısına yanıt
    yaşından dolayı. Bu yaşlar da ya çok vurdum duymaz hovarda yada çok bağımlı bağlanan ve bir kişiye muhtaç olma durumu oluşur.

Sen tek kişiye muhtaç olma duygusuna sahipsin. 16 yaşından beri dir gördüğün konuştuğun biri olduğundan artık benimsemiş sahiplenmiş sevginin yanın da alışma duygusu ile kör olmuşsun.

Yalın 24 olduğunda şöyle geriye bakınca ne kadar boşa üzüldüğünü göreceksin. ama sen aynı olayda ısrar edersen hayatın tek düze kalır hep bir kişi üzerinde amiyane tabir ile piskopatlaşırcasına bağımlı kalırsın.

Kız senin kadar niye düşnümüyor. Kız niye vurdum duymaz. kız neden sudan sebeplerle kavga çıkartıyor. Bunları düşün . Ya başka biri var ya 3 sene öncenin fikir yapısına sahip değil. 3 sene önce sende gördüklerini artık görmüyor. Zorlamanın alemi yok kendine layık olan başkaları vardır araştır kendini geliştir saplanıp kalma.

• İlişkide bikere ayrıl barış olduğunda hemen uzaklaşıcaksın ordan.altın kural.temeli düzgün olmayan ev yıkılmaya mahkumdur.

• Bu tiplere prim vermeyin.Evlendiğinde bu kadar saçma şeylerden kavga edince ne yapacaksın her zaman kuçu kuçu olarak mı kalacaksın? Gel oğlum amet git oğlum amet. Valla adama isim takarlar kuçu kuçu amet diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prochnow

Bu tiplere prim vermeyin.Evlendiğinde bu kadar saçma şeylerden kavga edince ne yapacaksın her zaman kuçu kuçu olarak mı kalacaksın? Gel oğlum amet git oğlum amet. Valla adama isim takarlar kuçu kuçu amet diye

Güzeldi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prochnow

Bu tiplere prim vermeyin.Evlendiğinde bu kadar saçma şeylerden kavga edince ne yapacaksın her zaman kuçu kuçu olarak mı kalacaksın? Gel oğlum amet git oğlum amet. Valla adama isim takarlar kuçu kuçu amet diye

• Kardeşim üniversiteye başladın mı bilmiyorum ama sana ayrıldğınız da falan beddua edecek kızdan hayır gelmez.Benim ilk sevgilimde bu tarz bi kızdı salak gibi haklıyken bile özür diledim simdi anlıyorum yanlışlarımı eski sevgilim arayıp duruyor bırak onlar senin için uğraşsın emin ol bir süre sonra daha huzurlu ve mutlu olacaksın
  • ikinizde coluk cocuksunuz

• sen bi uni ye basla bak neler neler cikacak karsina.. unutup gidicen.. boyle triplere hakkaten prim vermeyin.. sonra askın ızdırabı oluyor hayatını zehrediyorsun..
  • Sevgiliyle Allah belanı versin ler gibi beddua komboları yapmak nedir hocam ya yanii söylenen sözler bi ilişkide çok önemli bence bunlara dikkat edip birbirinize olan saygıyı korusaydınız şimdi mutlu ve birlikte olurdunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lnxartıc -- 21 Mayıs 2015; 18:20:54 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prochnow kullanıcısına yanıt
  • Mesajlar için teşekkür ederim herkesin dediklerini dikkate alıcam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.