Şimdi Ara

DİZİ ÖNERİSİ ( 6 YILLIK TECRÜBELERİMLE)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
5
Favori
2.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar, hepinize merhaba...
    öncelikle bu biraz uzun soluklu bir yazı olacak. şu ana kadar izlediğim dizileri en beğendiklerimi belirterek, beğenmediklerimi açıklayarak size sunacağım. içinizden diyeceksiniz ki kim ulan bu öneride bulunuyor, inceleme yapıyor diye hemen açıklayayım..

    şu an ki ingilizcemi dizilere borçlu olduğumu düşünürsek, baya bir dizi tükettim. bir çok diziye baktığımdan emin olabilirsiniz. eminim ki tecrübe sahibiyim diyemeyecek kadar yaşım kemale ermedi. ancak şu 6 yılda çoğu yaşıtlarımdan erken dizi sektörüne atılarak bol zamanın verdiği fırsatları kullandım ve işte karşınızdayım.

    küçük bir hatırlatma : ne her şeyi beğenen bir tipim, ne de ekşi sözlük yazar tiplemesi gibi her şeye b*k atan biriyim.. ne beğendiydem o odur.

    evet başlayalım...

    FRİNGE: ahh.. bu dizi gerçekten bilim kurgu seven her insanın tüketmesi gereken bir dizi. her bölüm sizi git gide kendisine çeker, karakterlere 2 bölüm sonra alışırsınız. ve gerçekten iyi bir dizi. tekrar söylüyorum bilim kurgu seviyorsanız sakın kaçırmayın.. size eminim çok şey katacak

    DEXTER: ben bu diziyi biraz daha yakın zamanda izledim çıkış tarihine göre. ve polise açısından iyi evet ama dizi eski olduğu için sanırım bilmiyorum bazen kopukluklar oluyor. dizinin sizi kazanması için en az 10 bölüm lazım bence. hazır karantinadayız, polisiye seviyorsanız odanıza girin baya 1 hafta full tüketin bol bol diziyi. eminim kalbinizi kazanacaktır.

    BREAKİNG BAD: evettt her yerde sözü geçen o dizi.. size bu diziyi övmeyeceğim. hatta bahsetmem suç bence. gidin izleyin işte herkes öneriyorsa bir şey vardır dizide. şu ana kadar izlememişseniz suç sizin kusura bakmayın

    NIKITA: bu diziyi old tayfa daha iyi bilir. bir zamanlar popülerdi baya şimdi bilen yok etrafta (kafiyeli oldu iyi mi) aksiyon var, güzel, dövüşen kızlarımız var. hoş dizi izleyin ve nikitaya aşık olun..

    NARCOS: uyuşturucu kaçakcılarını falan merak ediyorsanız, bir de pablo escobar hayranlığınız varsa açın izleyin işte. ama benden tavsiye 3.sezonu izlemeyin. kötü, para kazanılması için çekilen bir sezon olmuş bence. ( içerken sigara içmeyin olur mu, sonra bırakamıyorsunuz malum herkes içiyor dizi de hem de öyle bir içiyorlar ki..)

    THE WALKİNG DEAD: bunu da biliyorsunuz biliyorum.. ama ben diyorum ki keşke mini dizi olarak kalsaymış. ben 3.sezondan sonra bıraktım, çünkü konu zombi konusundan çıktı ve rick abim biraz bana itici gelmeye başladı. vali iyi hoş karakterdi ama ondan sonra batırdı bence. şu an iyi diyorlar ama bilmiyorum. belki başlarım yeniden ama uzak bir ihtimal..

    BLACK SUMMER: zombi dedik, bu diziyi demeden geçmek olmaz. izlemeyen varsa hemen izlesin çünkü muazzam bir yapımdı. zombi temalı dediğin dizi böyle olur işte. 1 sezon zaten, değişik bir dizi izleyin izlettirin..


    PRISON BREAK: ee o kadar popüler diziler saydık bir de bunu da ekleyelim. yeni çıkan sezon dışında izleyin işte. hemen bağlıyor dizi zaten sizi. şu ana kadar izlememiş olmanız suç.

    WESTWORLD: bilim kurgu seven arkadaşlar... gelin de baş yapıt görün. izleyin bunu bak bakış açınız değişir. ( daha fazla övemedim .dd)

    FİREFLY: şu dizinin bana hissettirdiklerini bir insan hissetiremedi bana. azıcık bölüm zaten, kahrımdan ölüyorum niye devam etmedi diye. uzay maceraları ama araya da hafif kovboy esintisi gelsin isterseniz açın izleyin. pişman olursanız buraya gelin ve KAVGA EDELİM

    MİNDHUNTER: psikolojiye ilginiz varsa, katillerin psikolojik halleriyle ilgileniyorsanız açın izleyin. ilgilenmiyorsanız da açın izleyin çünkü led zeppelin çalıyor işte daha ne? karakter gelişimi, atmosfer her şey on numara. biraz kasvetli bir dizi bu arada. ben hassasım, dayanamam falan diyorsanız hiç izlemeyin. çünkü burada her şey malesef gerçek..

    DARK: ya tamam iyi hoş dizi. zaman temalı dizileri seven varsa bayılır ama kafa mı bıraktı bu dizi şimdi. iki kafamı çeviriyorum olayı kaçırıyorum anında. bir sahne kaçırdığım an dizi gidiyor. size tavsiyem izleyecekseniz internette karakter şeması var onunla izleyin. şu bu muydu, şunun amcası o muydu diye etrafta dolaşmayın. ilk sezon bitince ekrana bakıp, az önce ben ne izledim diyeceksiniz biliyorum.. mindfuck seven için birebir. ama oyunculuklar biraz ciddi ve sert alman filmi olduğundan ona göre şey edin.

    PENNY DREADFUL: baya hoş bir dizi kendisi, seveceğinize eminim. biraz korku içeriyor ama izledikçe diyorsunuz ki ulan ne hoş ortam oluştu gireydik keşke o ortama. bakın derim fazla bilinmez kendisş pek.

    SUPERNATURAL: beni linçlemeyin ama bu dizi yanlış hatırlamıyorsam 6.sezonuna kadar gayet güzeldi. seyir zevki çok iyiydi. oyunculuklar iyiydi. her bölüm şaşırırdık, 2.sezondan sonra yanımızda tuz olurdu, 3.sezondan sonra da şeytan çıkarma ayinini bilirdik artık. fantastik dalında çok iyiydi ama ta ki şu tanrı, tanrının kız kardeşi yok efendim cennete gidiş vs buralarda saçmalamaya başladı. sırf Dean hatrına izliyorum ama son sezonu izlemedim. tadında kalaydı keşke.

    HEROES: bu diziyi izlemeyip, ben dc marvel takip ediyorum diyen varsa ayıp eder. bu dizi varya bir zamanlar aşırı iyidi gerçi hala iyi de.. oyun severler varsa oyunu da var bilginize.. süper güç sevenler izleyin, izlettirin

    DAREDEVİL: hazır marvel dediiilk, favori dizimi söylemeseydim olmazdı. arkadaşlar bu dizi öncelikle iyi bir dizi. her konuda iyi kendisi, oyunculuklar, ortam, kamera her şey çok iyi. ama siz bir de marveldan daredevil çizgi romanlarını okuyup bu diziyi izliyorsanız harika. karakteri bilemeseniz de izleyin bak, valla güzel dizi.

    PUNISHER: daredevil dedik, 2.sezondan gelen kahramanlar izlemek isteyecek tabi. bu da marvel ürünü ama bakın, fark ettiyseniz herkese hitap etsin diye aşırı güçlü süper kahramanlı şeyler önermiyorum. bunlar gerçekci kahramanlar. vurdulu kırdılı, dram ağırlıklı bir şeyler izlemek için açın ve izleyin.

    THE BOYS: @kuklacini sağolsun amazon prime dizilerinden bahsetmeyi unutmuşuz
    sizi bilmem ama amazon dendi mi benim aklıma ilk gelen dizi the boys olur.. yıllardır dc/marvel takipçisi olarak size gönül rahatlığıyla bu diziyi önerebilirim. kahramanların klişeleri sizi sıktıysa, bu süper kahraman işlerine farklı bir bakış açısıyla bakmak isterseniz kesinlikle durmayın izleyin. kamera açıları olsun, diziye hakim olan o karanlık ton olsun her şey yerli yerinde. ve üzülerek söylemeliyim ki, süper kahramanlar gerçek olsaydı bunlar gibi olması olası olurdu, gerçekler acıtıyor


    arkadaşlar eklemeye devam edeceğim şu an hafif uyku bastı :D takipte kalın lütfen, ayrıca kesinlikle başlamayın dediğim bir seri de yapmaya çalışacağım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciros -- 3 Haziran 2020; 20:5:4 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • değişik tarzda diziler. hepsini izledim. güzel öneri listesi olmuş.
  • teşekkür ederim dostum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Heroes ile Nikita dan bahsetmeniz güzel olmuş forumda bu iki dizinin fazla konuşulduğunu görmedim.Ama ikisinin de güzelliği ayrıydı her ne kadar ilerleyen sezonlarda eski tadı vermeselerde
    Ellerinize sağlık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fffiled1 kullanıcısına yanıt
    kesinlikle katılıyorum, bir çok insan eski diye şans vermiyorlar sanırım ama çok şey kaybediyorlar :D

    evet ilerleyen sezonları ilk sezonları kadar iddialı değildi malesef..

    beğenmenize mutlu oldum, teşekkür ederim hocam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • narcosun 3.sezonu ilk 2 sezondan daha güzel bence ilk 2 sezonu sevenler 3e de devam edebilir
  • Requiem for a Dream kullanıcısına yanıt
    hocam ben açıkcası 3.sezona alışamadım aklım hep escobar da kaldı. doğru olabilirsin objektif bir biçimde izlemediğim doğrudur çünkü diziye başlama nedenim escobardı :D

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fringe benim de hayatımda önemli bir yere sahip Walter Bishop seviyoruz seni

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Amazon dizilerinide önerebilirim,belli bir kaliteye sahipler gereksiz SJW ,eş cinsellik gibi konular yok..
  • çoksoranadam Ç kullanıcısına yanıt
    peter bishop kralı da unutmayalım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kuklacini kullanıcısına yanıt
    aynen öyle.. bu arada iyi hatırlattın listeye the boys'u ekleyelim, teşekkürler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teşekkür ederiim
  • ugur413 kullanıcısına yanıt
    hocam önemli değil de neye teşekkür ettiniz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dizi önerdiğiniz için yeni diziler arıyordum bi kaçını izledim ama izlemediklerimde var.
  • ugur413 kullanıcısına yanıt
    ne demek hocam, iyi seyirler.

    izledikten sonra gelin tekrar buraya konuşuruz diziler hakkında

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mind hunter çok yavaş ilerliyo ya

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sherlock Holmes dizisine benziyen dizi var mi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yksgazisi ama ruken olan kullanıcısına yanıt
    mind hunter psikolojik bir dizi. yani katillerin düşünce yapısını anlamamız için güzel bir dizi. fazla aksiyon var diyemem, sıkılman doğal dostum tarzı seni içine çekmemiş demek ki

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yksgazisi ama ruken olan kullanıcısına yanıt
    aklıma şu an The Mentalist ve Elementary geldi.

    uzun olabilirler azıcık ama seni tatmin edeceklerine inanıyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • The Wire, The Sopranos ve Six Feet Under'ı tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.