Şimdi Ara

3. Havalimanı ve kadın mühendisler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, bugün Milliyet'te şöyle bir haber gördüm:http://www.milliyet.com.tr/beyaz-baretli-melekler-gundem-2069517/

Ben de bir kadın mühendis adayı olarak şantiyede bulundum, ancak 3. havalimanını inşaat alanını görme şansım olmadı. Burada çalışan kadınlar projenin dünya çapında en büyük projelerden biri olduğunu ve burda çalışmaları sayesinde yurtdışından bir sürü iş teklifleri aldıklarını söylemişler. Tabi ki yaptıkları işi basına kötülemezler ama baya da övmüşler projeyi.

Siz genel olarak ne düşünüyorsunuz 3. havalimanı hakkında? Elbette bu da siyasileştirilmiş bir konu ama okuduğum bölüm açısından da İstanbul'daki mevcut hava trafiğini artık 2 havalimanına sığdırmanın imkansız olduğunu biliyorum. Açıkçası ben de umutluyum bu projeden. Çevre konusunda endişesi olanlar için haberde bir sürü bitkinin yok edilmek yerine başka yere taşındığı da yazıyor. Ekonomi bakımından da büyüme sağlayacağı kesin.

Ne diyorsunuz?

• İnsanların çevreye duyarlılık yapmasını anlamamaya direniyor birileri. 3üncü otoyol ve havalimanı gerekli. Ama bunlar yapılınca çevresi boş mu kalacak? Güzelim ağaçların yerini boy boy gökdelenler almaya başlayınca acaba savunma ne olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MÜHENDİSMİŞ YALAN

ŞANTİYE MÜHENDİSLİK YAPAN BİRİSİ OLARAK İŞ GÜVENLİĞİ AYAKKABISI GİYMİYOR BU KIZLAR YOKSA MANKENLİK YAPMAYA GELMİŞ (ŞANTİYE ŞEFİNDEN TUT HERKES İŞ GÜVENLİĞİ AYAKKABISI GİYER)

BİZİM ŞANTİYEYE GELSELER 2 YILDA NÜFUS PATLAMASI OLUR BUNLAR KAÇA ÇALIŞIYORLAR

BU BAYANLAR KİME NASIL İŞ YAPTIRACAKLAR

AYAKKABI VE KUTUSU NEREDE

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin Kütahya’da katıldığı temel atma törenini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 6 Haziran 2015; 0:06:24 >

• iki ağacı bahane edip ülkeyi kaosa sürükleyenler istemediğine göre kesin güzel bir projedir sonuna kadar destekliyorum.

Şüphesiz bununda altından alnımızın AKıyla çıkacağız
  • İşsiz, iş bulma derdinde; yeni mezun GSS prim borcunu ödeme derdinde; asgari ücretli, akşam eve ne götüreceğinin derdinde...Hayatında uçağa binmemiş insanların kafa yoracağı en son şey sanırım yeni hava limanı.
  • Köprü ve havaalanına karşı değilim ama yapılan orman katliamını ve ordaki köylülerin mağduriyetini de görmezden gelemeyiz.

Nofear
    Gerekli link ve resimleri paylaşır mısın. Görülsün kaç (bin) ağaç kesildiği.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 6 Haziran 2015; 0:05:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldığım duyumlara göre yıllardır hayvanların kullandığı göç yoluna denk geliyormuş havalimanının lokasyonu. Yani giden gelen uçaklar doğanın dengesini bozacak,ya da o kuşlar uçakların pervanelerine kaçacak patlatacak düşürecek diyorlar.

Ayrıca, 3. havalimanı yapıldıktan sonra sabiha gökçen kapatılacakmış sanırım, eğer öyleyse niye masraf yapıp 3. yü yapıyorsun bırak 2.si dursun.

3. havalimanı bilmiyorum, aslında biraz gerekli gibi ama doğru dürüst yapılmadığını düşünüyorum çünkü hava trafiği yüzünden 3-4 saat rötarlar oluyor. Aldığım duyumlar doğrultusunda yapılmasa daha iyi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yenerbalcı kullanıcısına yanıt
    banada çok reklam amaçlı geldi foto.

sanki podyumda yürüyorlar ve biri saçlarıyla oynuyor .

süslenmişler nerdeyse topuklu giyecekler çalışma yönetmeliğine aykırı gibi geldi sadece baret yeterlimi !!
  • orda çalışan mühendis için güzel tabi cv ne yazacak iş öğrencek deeee..

bu tabi İstanbulu iyice kilit hale getirip RANT peşinde koşanlara göre güzel haber..

zamanında ist .3.köprü intihar diyen bir adam vardı .
    zamanında ist. artık doldu taştı gelmesinler diyen bir adam vardı.

şimdi gelsinler gelsinler paracıklar paracıklar diyor.

projeye karşı değiliz .yerine karşıyız ..

- yerine
    - kime verildiğine
    - 3 liralık işi 10 liraya yaptırmaya
    - çiftçiye 4 lira cengize 1,5 lira mazota karşıyız
    karşıyız.

al bi haber bende yeni gördüm.

3. köprü bitmeden geçiş fiyatı %44 zamlardı
    http://forum.donanimhaber.com/m_106183142/tm.htm

daha önce 3.köprü konusu.firmalar iflas erteleme istedi
    http://forum.donanimhaber.com/m_106388772/tm.htm

burdada gerekli fotolar var RANT olmadan nasıl yol yapılır gibi örnekler.
    http://forum.donanimhaber.com/m_106222525/tm.htm

3. Havalimanı ve kadın mühendisler 3. Havalimanı ve kadın mühendisler 3. Havalimanı ve kadın mühendisler

• işin garibi havaalanı yapmak için düz arazi daha makuldür bizimkiler engebeli araziye yapar.
  • Bunlar projede çalışıyorlardır. Şantiyeye falan kimse izin vermez.

Dünyanın en büyük projelerinden bunlar, burada çalışmak tabii ki bir değer katar kariyerine. Ama öyle yurtdışı falan hikaye.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.