Şimdi Ara

3.köprüye karşı çıkınca adımız türkiye düşmanı oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu köprünün tek yapılış amacı onbinlerce ağacı katledip o mekanları elitist iş adamları için imara açmaktır yoksa isterseniz 10 tane köprü yapın planlı nüfusu olmadıktan sonra trafik sıkıntısı yine düzelmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schmerzhaft -- 27 Mayıs 2015; 11:47:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne ağaç sevgisi imiş arkadaş. Muhalefet olcam diye rezil oluyorsunuz. Köprüden geçerseniz kulaklarıniz çınlar inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: Çaylanan Adam

Ne ağaç sevgisi imiş arkadaş. Muhalefet olcam diye rezil oluyorsunuz. Köprüden geçerseniz kulaklarıniz çınlar inşallah

Ülkede ağaç kalmayacak bu gidişle o köprüyü seni düşündükleri için yapmıyorlar tek amaçları o bölgeyi imara açıp orada arsası olan elitist tabakaya rant sağlayıp onların oylarını almak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schmerzhaft -- 27 Mayıs 2015; 11:52:32 >
  • 5 tane köprüde olsa trafik olur.

Önemli olan şehir planlaması.Ülkenin 4 te 1 i bir şehirde ve hâlâ göç alıyor.

Hayvancılık ve tarımcılıgi bitirmenin sonucudur.

• İstanbul'un nüfus ve trafik sorunu kolay kolay çözülmez. Türkiye'nin yükü neredeyse İstanbul ve çevresinde. Nüfusu başka yere kaydıracaksın, o yüzden Merkez Türkiye var. Gelin oy verin la. AKP ile herşey aynı tas aynı hamam devam edecek. Asgari ücrete zammı, emekliye ikramiyeyi yuhalatan bir zihniyet olabilir mi Allah aşkına? AKP ile artık ne değişecek? Yapacaklarını yaptılar, artık vizyonları tükendi. Yeni fikirler, yeni planlar gerek. O yüzden oylar CHP'ye. İstanbullu kardeşim, gel oy ver, sen kazan Türkiye kazansın.

Köprüden nereye geldim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen gidip 15 milyonluk şehre hala insan çekmeye devam edersen direk boğazı doldurursun yakında. İstanbuldan kanal geçireceğine o parayla diğer şehirlerde istihdam yarat
  • İstabul 3. köprünün o taraflara doğru daha da büyüyecek...İstanbul'un geleceği kötü...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3. Kopru yerine 50 km metro yapilabiliyor. Yaklaşık aynı bedele bir marmaray da yapılabiliyor. Ben bunlardan birini tercih ederim. Raylı sistem ve taşımayı yer altına çekmek bence çok daha faydalı her yönden.

• quote:

Orijinalden alıntı: ziel34

Bu köprünün tek yapılış amacı onbinlerce ağacı katledip o mekanları elitist iş adamları için imara açmaktır yoksa isterseniz 10 tane köprü yapın planlı nüfusu olmadıktan sonra trafik sıkıntısı yine düzelmez.

Trafiği nasıl çözmeyi düşünüyorsun uçan araba mı yapalım. Sen hiç aracınla boğazdan geçtin mi geç öyle gel konuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unduli

Atla deve değil en basitinden Harris-Todaro modeline baksalardı, bir şehrin cazibe merkezi haline getirildikçe göç alacağını, bununsa zamanla artan nüfus ve yetersiz hizmetler nedeniyle cazibe yitirmesine neden olacak bir paradoksa dönüşeceğini öngörürlerdi.

İstanbul'un artık göç verir hale getirilmesi lazım, Kanal İstanbul, 38. havaalanı, 243. köprüye değil.

İstanbul ile İzmir gecekondulaşmaktan bir gün batacak...
    Yasak koyun artık arkadaş şunlara her yere herkez bina dikmesin,cezai yaptırımlar uygulayın.Yada yer açın imarlı planlı oraya ucuz tek katlı evler yapıp göç ile gelenleri oraya yerleşmelerini sağlayın...

Bunları devleti yönetenlerin değilde benim düşünmüş olmam ayrı komik...

• her gecen gun yeni siteler yapiliyor bos arazi pek kalmadi

• quote:

Orijinalden alıntı: ürüng ayıg toyon

quote:

Orijinalden alıntı: Unduli

Atla deve değil en basitinden Harris-Todaro modeline baksalardı, bir şehrin cazibe merkezi haline getirildikçe göç alacağını, bununsa zamanla artan nüfus ve yetersiz hizmetler nedeniyle cazibe yitirmesine neden olacak bir paradoksa dönüşeceğini öngörürlerdi.

İstanbul'un artık göç verir hale getirilmesi lazım, Kanal İstanbul, 38. havaalanı, 243. köprüye değil.

İstanbul ile İzmir gecekondulaşmaktan bir gün batacak...
    Yasak koyun artık arkadaş şunlara her yere herkez bina dikmesin,cezai yaptırımlar uygulayın.Yada yer açın imarlı planlı oraya ucuz tek katlı evler yapıp göç ile gelenleri oraya yerleşmelerini sağlayın...

Bunları devleti yönetenlerin değilde benim düşünmüş olmam ayrı komik...

Yasak koymak bir yana tapu dağıtılırlar. Bizim gibi kaçak göçek işleri bilmeyen enayiler kira verir bu gecekonducu, hak gaspcilari ev sahibi olur. Sonra kentsel dönüşüm yaparlar bir de bunlar miluoner olur.

Dediğim gibi yer altında raylı sisteme yönelip köprülerden yolcu geçişini de engellerdim olabildigince. İett otobüsü koymazdim koprulerden gececek. Köprü ücretlerini de otomobiller için daha yüklü hale getirirdim. Ama önce insani şartlarda toplu taşımayı sağlardım. Servisler için falan da bir şeyler düşünülebilir.

• İstanbula hiçbirşey yapma gene göç alır bunun diğer şehirlerle alakası yok eskişehir çok güzel gelişiyor sen istanbuldan kalkıp gidermisin ,yada istanbula mı gidersin eskişehire mi

• 3.köprüye karşı çıkanı elinden gelse idam eder akp.

Çünkü akpnin lüks yaşam sağlaması gereken işadamları,medya ordusu,yüksek yargı mensupları,din tüccarları,milletvekilleri, belediye örgütleri,bakanlar, danışmanlar ordusu var.daha aklıma gelmeyenler de cabası

Bu kadar yandaş,yalaka,yalayıcı,tapıcı, itaatkar insanı inşaat ve arazi rantı ile besliyor akp.

Sen köprüye hayır, kanala,çukura hayır deyince büyük bir şebekenin cansuyunu kesmek istiyorsun

• Valla hocam, iş bulabileceğimi bilsem giderim, niye gitmeyeyim.

Beyler bir Almanya'daki toplu taşımayı görün. 30 peron aynı istasyonda, neredeyse her yere tren var. Bizimkilerin durumu aç tavuk olmaları. Köprü yapılsın elbette ancak arkadaşların dediği gibi köprünün yerine boğazın altından tüneller yapılabilirdi, zaten bir tane yapma projeleri de var, bunun yerine onun yanına bir tane daha yapılabilir, hem doğa da zarar görmezdi. Tüneli de istedikleri yere yaparlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bladexile

İstanbula hiçbirşey yapma gene göç alır bunun diğer şehirlerle alakası yok eskişehir çok güzel gelişiyor sen istanbuldan kalkıp gidermisin ,yada istanbula mı gidersin eskişehire mi

Eskişehir'in nüfusu 813 bin civarında olup ülkemizin en yaşanılır 2. Şehridir.

Bir şehri bir devletin cazibe merkezi haline getirmesinin yolları vardır. CHP'nin son projesi bununla ilgili ama karşı refleks oluşmaması için çok bahsetmek istemiyorum.

Ben hukumet olsam 10 senede nüfusu 2 katına çıkarırım sorun değil.

• yigit105 Y kullanıcısına yanıt
    Eskişehiri o yüzden örnek verdim köyden kalkıp istanbul varken kimse eskişehire gitmez bence.Eskişehir iyi olmasına rağmen

• AKP ne yapsa bos bu Cehape tayfasi icin istanbula 3. Ve yeni bir cevreyolu sart

• quote:

Orijinalden alıntı: Bladexile

Eskişehiri o yüzden örnek verdim köyden kalkıp istanbul varken kimse eskişehire gitmez bence.Eskişehir iyi olmasına rağmen

Ben de o yüzden devletin rolünden bahsettim. Devlet Istanbul'a değil de oralara yatırım yaparsa oralar cazibe merkezi olur. O zaman göç de oraya olur.

Misal raylı sistemi OSB'lerine goturursun, serbest bölge yaparsin, buyuk şehirler ile ulaşımını baglarsin, özellikle İstanbul ve İzmir'e hızlı ulaşım saglarsin, Anadolu Universitesi'nin kalite ve kapasitesini arttirirsin, ev alanları belli sure vergiden muaf tutarsin, belli sayının üstünde istihdama teşvik verirsin, tarima tesvik verirsin(bu göçü engellemek için), orada işsizliği ülke ortalamasının çok altına cekersin, ücretler yukselir, barınma giderleri düşer, refah artar...

İstersen bunu yaparsın ama ne yazık ki ülkeye çok şey kazandirsa da sana oy kazandırmaz.

• yigit105 Y kullanıcısına yanıt
    Haklısın ama bizim milletimiz gene bakar ünlüler nerde yaşıyor oraya gidek diye

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.