Şimdi Ara

3 çocuk sahibiyim iş için yardımlarınızı istiyorum (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
6
Favori
79.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
491 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cancan_burak

    İlk yoruma bakınca çocuk sayısının değilde ahlaklı çocuklar yetiştirmenin ne kadar önemli olduğunu fark ediyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zengin olup çocuğu kanser olan ilik arayanlarıda biliyoruz. Zengin olup en lüks arabayı alıp caka satarken hayatından olanlarda var.

    Eleştiri yapılabilir de sanki bütün herkesin sözcüsünü temsilcisini bulmuş gibi ağır ifadelerle eleştirmeye çalışmak doğru değil kimseninde haddine değil.

    Milyonlarca Suriyeliye bakıyoruz ne oldu şimdi her gün onlar eleştirilirken ibreyi niye kendinize çevirdiniz? Birileri servet sahibi olacak lüks içinde yaşayacak fakir olan çocuk yapmasın yasak olsun. Siz kendi cahilliğinize ağlayın önce sonra akıl vermeye başlarsınız. Bir atasözü var şimdi yazsam atasözünü yazdığım için hakaret etti diye şikayet eden cahillerde olacaktır. Hani duası kabul olmazmış olsaydı gökten kemik yağarmış. Hakaret maksadında değilde en kısa yoldan anlatmak istedim ayrıca olmayacak duayada amin denmezmiş. Çocuk yapmak yani kim yasaklayacak bunu. Geriye boşboğazlığınız kalıyor.

    Çevrenizde illa ki vardır sıkıysa gidip onlara konuşsanıza sonra gelip burada devam edin hakkınızdır.




  • equallyworthless kullanıcısına yanıt
    konu seni ilgilendirmiyorsa boş yapma
  • 14 yıllık üyesiniz. En iyi şey kod yazmayı öğrenmek, diğer türlü başka masa işlerinin hepsi batık.
  • İnşallah en yakın zamanda bulabilirsiniz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adam fakirim dememiş niye konu fakirlikten yürüdü. Ustaymış zaten. Birikim yapamaz o ayrı konu zaten günümüzde epey insan birikim yapamaz. Neden siz fakirsin 3 çocuk muhabbetine girdiniz ki. İşini yapamayınca da elde para kalmaz yani fakirlik mi bu şimdi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne boş beleş insanlarsınız!! Adam iş arıyorum demiş, akıl istememiş!!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gelen yorumlara hiç şaşırmadım. Babadan çakılı 1 tane çivisi olmayan birisi olarak o 3 çocuğa ithafen söylüyorum; Günün birinde burda yazılanları okursanız bu sizi üzmesin aksine daha da hırslandırsın. Maalesef hayat ve insanlar bu kadar acımasız. Sizin yaşama hakkınızı sorgulayan ve ülkenin ezici çoğunluğunu oluşturan bu zihniyete inat yaşamaya ve savaşmaya devam edin. Günün birinde hayatınızı yoluna koyup iyi yerlerde olursanız da nereden geldiğinizi unutmayın insanları bu kadar kolay harcamayın. Saygılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-E41A5AE05

    Adam benim umrumda değil, o hatayı yapmış zaten. Ayrıca sen lgbt için igneleyici yorum yapsan nolur ? Ne alaka yani, sence gay olduğum için utansam, bunun dalga geçilecek bir şey olduğunu düşünsem imzama koyar mıydım ? Git istiyorsan başka bir açığımı bul.

    Alıntıları Göster
    Tam tahmin ettiğim gibi çıktı. Bu tarz insan düşmanları zaten ya islam düşmanı ya da kendini sevdiren oluyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-06A76CC2B

    Adam iş arıyorum demiş iş konusunda yardımcı olabilecek iş verebilecek biri varsa yazsın veya arasın, geri kalan senin gibiler boş boş konuşmasın dedim ama hala yazıyorsunuz işte.

    Edit: bu arada ben yardımcı olacağım gibi birşey yazmadım onu nerenden uydurdun yoksa okuduğunu anlamakta güçlük mü yaşıyorsun ?

    Alıntıları Göster
    Adam iş arıyorum demişmiş, sen yardımcı olacağım gibi birşey dememişmişsin, ben de okuduğumu anlamamışmışım.

    Asıl senin gibiler asıl boş boş konuşuyor, farkında değilsiniz.

    Adama iş bulabilecek misin? Hayır. Asgari ücretli işin işverene maliyeti 3000TL. Adama yardım olarak 500TL verebilecekmisin. Hayır. Senin gibiler değil 500TL vermek, 5 kuruşluk yorum bile yapamaz.




  • Arkadaş ne mal mal yorum yapıyorsunuz. Daha bebe yaşındakiler baba parası yiyenler kalkmış burda yorum yapıyor. Onursuz musunuz lan siz. Adam kalkmış kendi onurunu ayaklar altına kalkmış çalışmak istiyorum diyor yok 3 çocukmuş nasıl yaparmış bilmem ne. Keser döner sap döner gençler bunu sakın unutmayın. Nice zenginler gördü bu göz şimdi yiyecek bir lokması olmayan. Yorum yapmayın destek olacaksanız olun olmayacaksanız boş yapmayın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Velete bak sen uyarı verir olmuş. Git kumda oyna sıpa. Yaralı parmağa işemezsiniz ancak saçma sapan eleştiri yapın aferin size alkışlıyorum .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • +1
    Aynı fikirdeyim. Herkes üremek zorunda değil. Çocuk istiyorsan 1 tane yap en iyi şartları ona sun.
  • Yorumlara bak arkadaş, herkes cool olup laf sokma derdine girip insanlığını unutmuş. Hepiniz kültürlü ve cool yaratıklarsınız maşallah.
  • Adam sonuçta iş istemiş
    Kimseye yargılamak düşmez
    Is varsa yardımcı olunur
    Yoksa susulur

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yukarı Yorumları okudum da babası belli olmayan 2 kişi kendini belli etmiş

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Forumda çok gerizekalı insan varmış harbiden. Çocuk yapmak ve maddiyat konularında bende hemen hemen aynı fikirdeyim. Benim yanımda çalışan kişinin 3 çocuğu var ve durumu belli zaten. Ben ondan 1000 kat daha fazla varlıklı olmama rağmen tek çocuğum var. Düşmez kalkmaz bir Allah neticede. Herneyse bu abimiz şu an iş aramakta ve bakmak zorunda olduğu 3 çocuğu var. Yardımcı olabilecek kişiler yazacağına gelmiş burada toplar, ateistler ve hepsinden kötüsü zerre kadar vicdanı olmayan tipler adama aklınca hayat dersi vermeye çalışıyor. Aynı duruma sizde düşünde bakalım o zaman ne yapacaksınız.
  • Abi sen bakma bu andavallara. Kendime hayrım yok keşke yardım edebilsem sana.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek diyecegim sey ben 3 cocuk yapacak kadar zengin degilim. 3 cocuk yapmam icin bankada 5 kisilik aileyi rahat 30 yil yasatacak ve calismadan harcayabilecegim kadar cok param ve birden fazla evim olmalı. Cocuklarimi sefil yasatmak istemem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.