Şimdi Ara

3 çocuk sahibiyim iş için yardımlarınızı istiyorum (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
6
Favori
79.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
491 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bir bakıp çıkacaktım foruma, ne konuya daldım şansa he. Lan adam 41 yaşına kadar üç çocuk yapmış da bakmış da, 41 kere maşallah. Çocukları işsizken canım işsizlikten sıkıldı diye yaptım dememiş, işim vardı demiş. Pasta ustası da çok az kazanmaz hani. Bir iş isteğinde bulunmuş altüstü. Vereceğin işin yoksa kapat sayfayı git arkadaş, üç çocuk yaptın hakettin tavırları ne? Hayırdır, siz tek çocukla kaldınız diye kıskandınız mı? Çocuklar hasta olursa ne olacakmış. Yahu sen adamı tanıyor musun, bankada ne kadar parası var biliyor musun? 41 yaşında adam bunu düşünmemiş midir? İlle elindeki tüm parayı sıfırlayınca mı iş araması gerekli sanıyorsunuz? Yardımcı olmak isteyen yardımcı olur, kösteklemeye çalışmak niye?
  • Kimse kusura bakmasın. Çocuk konusunda görüşüm ezelden beri aynıdır,(defalarca kez gerek gündelik hayatta gerek forumlarda bunun tartışmasını yapıyorum, şamatası bol bu cocuk olayının) eski konularda da onlarca kez yazdım. Bunun yaşam koşullarıylada alakası yok

    Ülkenin nufusu her sene fix 1.000.000 artıyor, (göçmenler hariç), bu kadar sınırlı kaynakta,siyasilerin gazına gelip 85.000.000+ nufusa ulaşmış bir ülkede hala "parası varsa yapar ağa" derseniz o zaman karşınızda dururum arkadaş.

    1 saniyesine bile hükmedemediğin dünyada , hangi işi yaparsan yap ,yarın açıkta kalmayacagının garantisi varmı? yazık değilmi şimdi o 3 çocuga? ben fena oldum yeminle

    Bundan 12 yıl önce BM raporlarına göre Türkiye bu nufus yoğunluguna 2040'lı yıllarda öngörülüyordu,(açın raporları okyun) 20 yıl öne çektiniz bu durumu.
    Kimse çocuk sahibi olmayın demiyor size, biraz palnlı program yapın.

    Arkadaş işin ehli usta belliki. illaki yardımcı olacaklardır neticede DH büyük bir forum .

    Edit: Altındaki donu, üstüne giysiyi alıp, altına son model araba çeken adam içinde aynı görüşteyim. Çocuk nedir nasıl yetiştirilir, sorumluluktan bir haber cahil cühale kafa sayısına göre ahkam kesiyor. Nabza göre şerbet vermeyi, konudaki gidişata göre , üyelerin beğenisini kasmayı bilmem ben, bu konuda görüşüm yıllardır aynıdır

    Damızlık kuzu mu ulan insan evladı kafa sayısına göre büyüklüğü artıyor?

    Bu kafayla aynen devam. Bizden adam olmaz arkadaş

    Devam edin anasını satayım 100.000.000 yapmazsanız hatırım kalır.

    Ama sonra "iş yok", "niye bu trafik" ," neden her taraf beton" ," şehirlerde kaldırma insana çarpmadan yürüyemiyoz" diye ağlamak yok ama anlaşalım baştan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Belo Betty -- 14 Ağustos 2019; 14:50:10 >




  • Ulan ne ağladınız be. Amma da meraklıymışsınız bu sömürü düzenini devam ettirmeye, çocuk yapıp onun da hayatını karatmaya.
    Velet diyen mi dersin ? Gayim diye bunu hakaret olarak kullanmaya çalışan mı dersin ? Ad-hominem yapacağınıza neden çocukların hayatını bu kadar karartmaya heveslisiniz anlatın da ben de öğreneyim.
  • Konu sahibi abimize öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
    Bel fıtığı ile ilgili tedavi sürecine giriştiniz mi acaba? Tedavisi olmayacak kadar ileri bir durum mu söz konusu? Şayet tedavi mümkünse bunun için girişimlerde bulunmak daha doğru olur çünkü yıllardır yaptığınız ustası olduğunuz işi yapmak daha iyidir bence.
    Diğer bir durum, şayet bu pastacılık mesleği rahatsızlığınızı tetikleyecek bir meslekse, sizin rahatsızlığınıza etkisi olmayacak örnek bir kaç iş kolu yazarsanız, ona göre çevremize duyarlı oluruz ve nasipse bir iş buluruz inşallah.
    Diğer arkadaşlar da boş boş yazmasın lütfen. Düşmez kalkmaz bir Allah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 23 yaşındayım ve boş yorumları okumadım gerçekten Bursa'da olsam elimden geldiğince yardımcı olmak isterdim.

    Ev geçindirmek ve çocuk büyütmek zordu hele tek başınızasanız daha da zordur.
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Admin olsam güzel bir temizlik yapardım hocam insanın halinden insan anlamıyor daha çok köstek oluyor yazık veletleri buraya alıyorlar sonra adamın moralini bozuyorlar daha çok destek çıkmamız lazım iken insan sağlığını ne zaman kaybedeceğini bilemez tek başına evini geçindirmeye çalışan bir insan ne şekilde olursa olsun yardımcı olmak müslümanlığın görevlerindendir.
  • adem-123 kullanıcısına yanıt
    Siz herhalde is ayarladiniz adama sahip cikmaya basladiniz o yuzden korumaya gectiniz . Adama soruyorum baskasi cevap veriyor . Ustunuze vazife olmayan seylere cevap vermek sizin isiniz herhalde . Issizlikte zor be . Bosluk sallaniyorsunuz .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hbakl kullanıcısına yanıt
    Daha önce pasta yapmadım gerçekten uğraştırıcı olduğunu biliyorum fakat oturarak yapılamaz mıdır ?

    Veya evde simit yapıp satıp oturduğu yerden geçinmek bursa'da belediye yer alırsınız satarsınız aslında belediyemize bir ulaşmamız lazım.
  • Hocam inşallah en yakın zamanda iş bulursunuz. Keşke bir iş yerim ve çalışanların olsaydı mutlaka sizinde yerinizi almanızı isterdim.

    Burada babası iş veren statüsündeki kişiler umarım size yardımcı olur. Buna inanıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk önce geçmiş olsun dileklerimi iletmek isterim eğer ciddi ise tedavisi olmayacaksa engelli raporu alıp erken emekli olamıyor musunuz?

    Pasta ustasınız acaba simit , poğaça oturduğunuz yerde yapabilir misiniz evinizde yapıp satarsınız gelir kaynağını olurdu.

    Bursa'da olsam yardım etmek isterdim.Buradaki insanlar daha çok köstek olduğundan yorumlara aldırmayın.

    Allah yardımcınız olsun Cimer'e yazın isterseniz yardımcı oluyorlar gerekiyorsa belediye'ye mail atalım en azından bir yer tahsis eder durduğunuz yerde simit felan satarsınız dilencilik yapmıyorsunuz ki utanmaya gerek yok.
  • Allah hayırlı işler versin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kendi ayakları üzerinde durmayan sorumluluk bilmeyen bebelere bir şeyler anlatmaya çalışmayın vaktinize yazık. ALLAH yardımcın olsun. Umarım en kısa sürede iş bulursun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DiazLou

    fakirlerin arasında bunu yapabilen 1 kişi değil.tonla çocuk var.okumak istemiyorsa verirsin sanayiye çalışır.adam çocuk yapmak istemiş yapmış.senin ne haddine ki insanların hayatlarına karışmak.ilk önce haddini bilmeyi öğren.ben istersem önümde duran çay bardağına taparım ve bu seni hiç mi hiç ilgilendirmez.ilk önce terbiyeli ol terbiyesiz

    Alıntıları Göster
    Kes be, terbiyesizmiş. Yani çocuk oyuncak mı ister okuturum ister sanayiye veririm. Deli misiniz siz ya ? Bu ülkede çocuk yapılır mı allah aşkına ? Zengin olsan bile kafanı ellerinin arasına alıp düşünmen lazım bu ülkede hamile kadının arabasında zıplanıyor, insanların kafasına pala ile vuruluyor, hepsi dışarıda, eğitim yok adalet yok polis sembolik ekonomi bitmiş.Kaldı ki sen fakirsen amaç ne ya ? Yatırım amacı mı yapıyorsun büyüyünce bana para getirsin diye. Şaka gibi ya lümpenin fikrine bak "okumak istemiyorsa verirsin sanayiye çalışır."

    Yani farkındayım söylediklerimin bazıları girmiyor kafanıza seviye farkından dolayı, ama bir durup düşünün biz ne yapıyoruz diye.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41A5AE05 -- 14 Ağustos 2019; 16:16:52 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-E41A5AE05

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Adam; ben fakirim, ben geçim sıkıntısı çekiyorum, çocuklarıma bakamıyorum, aldığım maaş yetmiyor dememiş. Ne diye gelir/çocuk hesabı yapıyorsun? Adam sağlık sorunu sebebi ile işini bırakmak zorunda kalmış ve kendine yeni bir iş arıyor. Ki bu herkesin başına gelebilecek bir şey. Konuşmak için konuşmayın, adamın sıkkın olan canını daha da sıkıyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt
    Olay nasıl geyliğe geldi yav yok artık hahaha

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Forum bitmiş.insanik ölmüş.adam iş istiyor iş iş.nedir lan bu kin ve Kibir .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kadar anasının avutamadığı var forumda geziyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Niye 3 tek neyinize yetmiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankarada 2 ay kuruyemiş paketleme işinde çalıştım. Eve uzak olduğundan işi bıraktım. Oturduğum yerden çalışıyordum, iş yoğun olursa arada taşımada yapıyordum. Rahat işti açıkçası. İş ilanlarını paketleme etiketiyle ararsanız bulabilirsiniz belki hocam. Allah yardımcın olsun iş bulma konusu çok zor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.