Şimdi Ara

3:10 to Yuma (2007)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
4.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Russel Crowe ve Christian Bale'İN oynadığı filmi dün izledim , fena değildi, uzun zaman kovboy filmi izlemeyenler için ilaç gibi olacaktır.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• yahu film sinemaya çıkmadan 1 ay önce elimdeydi ozamandan beri hala izlemedim ama izlemeyi planlıyorum artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: xswordfishx

yahu film sinemaya çıkmadan 1 ay önce elimdeydi ozamandan beri hala izlemedim ama izlemeyi planlıyorum artık

izlemelisin , puan vermek gerekirse 10/8 alır.
  • mutlaka izlenmesi gereken bir film izmeyen herkeze tavsiye ederim çok manidar bir film olmuş... Özellikle Western seven arkadaşlar hayran olacaktır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Brotherhood

mutlaka izlenmesi gereken bir film izmeyen herkeze tavsiye ederim çok manidar bir film olmuş... Özellikle Western seven arkadaşlar hayran olacaktır...

• Bi gelsin bakalım Dvdrip'i uzun zamandır bekliyorum. Bi gelmediki.
  • Ben o kadar beğenmedim.İdare eder.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Hangover 1 ve 2
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • senaryosu sarmasada western izlemeyi özlemişim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: acimakarna

senaryosu sarmasada western izlemeyi özlemişim.

aynen özlediğimden izledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1. Selim -- 11 Aralık 2007; 1:02:20 >
  • Kesinlikle izlenmesi gereken cok kaliteli bir yapım.İçimdeki Western hasretini dindirdi diyebilirim
  • Western severlerin kaçırmaması gereken bir film.
    Kendi açımdam söylemem gerekirse orta şeker bir film , heralde western sevmediğimden dolayıdır.
    Russel Crowe ve Christian Bale'in oyunculuk yeteneklerini bir kez daha takdir ettim.
  • tek kelime ile muhteşem. bence son yıllarda çekilen en güzel western lerden biri...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hdg52

tek kelime ile muhteşem. bence son yıllarda çekilen en güzel western lerden biri...

bencede..
  • son zamanlarda çekilen western filmlerin hepsi konusundan ve batı havasından uzaktı.

bu filmi ilk açtığımda eski bir film sandım.buda filmin istenen havayı verdiğinin bir kanıtıydı.

izlemeyenler mutlaka izlesin.konusu hakkında olumsuz yapan arkadaşlarda lütfen bence tekrar izlesin:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: hdg52

tek kelime ile muhteşem. bence son yıllarda çekilen en güzel western lerden biri...

kesinlikle katılıyorum
    Ben her western filmini begenmem fakat bu gercekten guzel olmus
  • Tek kelimeyle superr
  • bu film son zamanlarda izledigim en iyi film diyebilirim kesinlikle izlenmeli
  • Valla uyumayı planlıyordum hatta bugun sabah çekmiştim izleyim barii uyumadan önce :D
  • senaryo zorlama olmuş belli çok fazla hata var bana göre.idare eder diyelim.
  • Cok kotu bir senaryo var, senaryo boşlugunu havalı kovboylarla kapatmaya calısmıslar.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.