Şimdi Ara

3:10 to Yuma (2007) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
112
Cevap
0
Favori
4.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: semtex960

quote:

Orjinalden alıntı: yeah41

quote:

Orjinalden alıntı: semtex960

Ya filmi bu kadar abartmışsınız izliyim dedim şok oldum.Hyatımda izlediğim en saçma filmlerden biri.Sonundaki olay ne kadar alakasız, ne kadar saçma, ne kadar mantıksız bi olaydır ya.Bence berbat bi film 10 üstünden 2 veriyorum.

alla alla bizmi abartmışız yani filmi anlamamışsın o zmn sen

imDb puan 8,2 civarıydı en son

ilginççç...

imdbde 8 puan civarı alan bi sürü saçmalık var.Bu filmde onlardan.İnanılmaz saçma bi senaryo

biraz da tarz meselesi sanırım..

şahsen ben western tarzı filmleri sevmediğim için bu filmi seyretmedim, seyretmeyi de düşünmüyorum..
    bazen puanlara bakmamak lazım

• quote:

Orjinalden alıntı: tàlhà

Filmin konusu ilginç tipik western diyenlere şaştım valla tipik western izlememişler demekki babanın sırf oğlunun gözüne girmek için yaptıkları gerçekten unutulmaz.Ayrıca ben foster'da iyi oyuncu olduğunu kanıtladı.Fİlm güzel bazıları diyecek peki niye trene geri bindi isteseydi kaçardı biraz düşününce herşey anlaşılıyor.

işte o çok şerefsiz.yha bi de adam parlayan kalın bişey giymiş çöl havasında. filmi izledikçe ben pişik oldum..ilk önce prestiji sonra 3:10 kala yumayı kiraladım.ve şu an christiyan bale hayranıyım
    edit=bu Ben Foster

3:10 to Yuma (2007)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciddiyetsiz gorkem -- 22 Şubat 2008; 22:27:42 >

• izlenesi 3 film

3:10 to Yuma (2007) ***** yıldız

:>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 23 Şubat 2008; 9:23:46 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ciddiyetsiz gorkem

quote:

Orjinalden alıntı: tàlhà

Filmin konusu ilginç tipik western diyenlere şaştım valla tipik western izlememişler demekki babanın sırf oğlunun gözüne girmek için yaptıkları gerçekten unutulmaz.Ayrıca ben foster'da iyi oyuncu olduğunu kanıtladı.Fİlm güzel bazıları diyecek peki niye trene geri bindi isteseydi kaçardı biraz düşününce herşey anlaşılıyor.

işte o çok şerefsiz.yha bi de adam parlayan kalın bişey giymiş çöl havasında. filmi izledikçe ben pişik oldum..ilk önce prestiji sonra 3:10 kala yumayı kiraladım.ve şu an christiyan bale hayranıyım
    edit=bu Ben Foster

ben foster çok komik adam aslında acayip geyik
    my name is earl dizisinde de arada bir oynuyor

• gerçekten güsel bi film.. Sonuçta Kovboy Filmi ... Sevretmeyen Varsa Tavsiye Ederim...

• Adam ölüyor.
  • valla uzun zamandır böyle bi vesterne açtık hakkaten.Açlığımı savmakla kalmadı en iyiler listeme bile girdi orjinal dvds ini bile aldırttı yani helal olsun
  • en kısa zamanda izleyecem ama vakit bulamıyorum. umarım güzeldir.
  • bence film bilhassa oyunculuk yonunden mukemeldi.
  • bence oscara aday olan coğu filmden daha başarılıydı belki eski bi filmin yeniden çevrimi diye gçrmezden gelmişlerdir
  • O değil bu film neden hiç bişeye aday olmadı Oscarda?
  • en iyi müzik dalında adaydı bi tek yanılmıyosam
  • Saçma? Burada saçmalık nerde anlıyamadım? Film WESTERN diye tabir ettiğimiz eski bir COWBOY filminin tekrardan çekimi.Saçma diyince COWBOY filmlerine saçma diyorsan orası ayrı...

COWBOY'lar modern çobanalarken kiralık katil hatta inanılmaz silah ustaları haline getiren HOLYWOOD'un inanılmaz hayal gücünü yansıtan bir karakter türüdür.
    Westernler ise sinema tarihinde 1900 lü yılların başlarından ortalarına doğru bir sürede dünyayı kasıp kavurmuştur.Sonraları halk bu filmere olan ilgisini günün değişen şartlarından dolayı kaybetmiştir.

Westernlerde birçok karakter vardır ama en önemlileri banka soyguncusu-tren soyguncusu-COWBOY-Şerif-Halk insanı gibi tiplemelerdir.

En büyük sükse yapan Wester Büyük Tren Soygunu filmiydi.Westernlere yada 3:10 Yuma filmine saçma demeden çnce Westernleri biraz araştır derim...

Tekrar Western canlandırılmaya çalışmakta ama izleyicisinin %90'nı artık yok kan kaybetmeyede devam ediyor ....

• hayatımda izlediğim western flm sayısı çok kısıtlıdır. 80' yıllardaki her pazar sabah 10da izlediklerimi saymazsak

bugüne kadar aklımda kalanlardan

1.si iyi kötü çirkin
    2.si bu film olacak.

benim çok hoşuma gitti. filmin son sahnelerinde ki otelden trene olan mesafedeki çatışmalar, her ne kadar da abartılsa da

• Senaryo bence gayet güzel annesinin russel crowe u terketmesi karakterini bi yandan bozarken bi yandanda giderken eline incili vermesi onu iyi biri yapmış , zaten adam ölmeden öncede konuşuyolar ben zaten yumaya daha öncede girdim iki kerede kaçtım diyo yani yine kaçarım diyo, ben fosterin son sahnede kendi adamlarını vurması ya russel crowe vururlarsa yanlışlıkla diye daha önceki sahnelerde russel crowe u nasıl saplantı haline getirdiğini biliyoruz bence gayet mantıkllı bi filmdi tabi bide eski zaman insanı tabi bunlar duygusdal yaratıklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cicinho -- 27 Şubat 2008; 14:36:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: thall

hayatımda izlediğim western flm sayısı çok kısıtlıdır. 80' yıllardaki her pazar sabah 10da izlediklerimi saymazsak

bugüne kadar aklımda kalanlardan

1.si iyi kötü çirkin
    2.si bu film olacak.

benim çok hoşuma gitti. filmin son sahnelerinde ki otelden trene olan mesafedeki çatışmalar, her ne kadar da abartılsa da

unforgiven 'i de izlemeni tavsiye ederim. Oda bunlara yaklaşık değerde bi film.
  • Geçen hafta indirdim ama henüz izlemedim, ekranım büyük olsa altyazılı izlicem ama maalesef küçük.
  • bence de müthiş film arkadaşlar
    gerek oyunculuk gerek seneryo; çok başarılı
    b,r an önce izlemenizi tavsiye ederim
  • ben izlemeyi düşünmüyorum diye yorum yazmıştım ama burada yazılanları okudukça gaza geldim ve yıllar sonra bir western filmi izledim

film güzeldi ama gereğinden fazla duygusaldı,
    yani kötü bir adamın (ben wade) bu kadar hassas olmasını beklemek çok uzak bir ihtimal
    ve yine kötü adamın, Dan'in (c.bale) ailesine olan sorumluluklarını en ince ayrıntısına kadar analiz etmesi, onu tanıdıkça yardım etmesi ikinci uzak ihtimal bana göre..
    ayrıca 14 yaşındaki bir çocuğun babasını 2 kere kurtarması, babanın kendini ispatlamak uğruna hayatını feda etmesi üçüncü uzak ihtimal..

son olarak; bir mahkumu trene bindirsen ne olur bindirmesen ne olur, yolda gelip yine kaçırırlar adamı, bu kadar yaygaraya ne gerek vardı diyesi geliyor insanın..

güzel bir filmdi ama yine de boş vaktiniz varsa izleyin derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antique -- 28 Şubat 2008; 14:04:30 >

• gercekten guzel film
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.