Şimdi Ara

3:10 to Yuma (2007) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
4.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Filmi çok beğendim... Russell Crowe resmen döktürmüş. Harika bir oyuncu... En sevdiğim oyuncu olma yolunda hızla ilerliyor...Christian Bale de iyi oyuncu ama Russell Crowe ile kıyaslanınca çok sönük kalıyor. Filmin ilerleme şeklini ve konunun ele biçimini beğendim. İzlenmesi, Western sevenler için şart... Zevk almaları muhakkak bence. Babama mutlaka izleteceğim. Bayılacaktır. Bende özel bir yeri olan "Music from another room"un başrol oyuncusu Gretchen Molu yeniden görmek de güzeldi...

• Ben de geçenlerde izledim ve çok beğendim.Senaryoyu beğenmeyenler nedenini de belirtirlerse daha anlamlı olur.Bence gayet güzel bir senaryosu vardı filmin..8/10
  • Gerçekten harika bir film , son zamanlarda çıkan izlenecek film arayaan birine ilk tavsiye edeceğim film diyebilirim özellikle sonu çok etkileyiciydi ....
  • yönetmen mangoldun filmin orjinaline hayran olması filmin en büyük artısı bence ki bence yeniden çevrim olmasına rağmen eskisiyle yarışacak kadar iyi
  • Ya filmi bu kadar abartmışsınız izliyim dedim şok oldum.Hyatımda izlediğim en saçma filmlerden biri.Sonundaki olay ne kadar alakasız, ne kadar saçma, ne kadar mantıksız bi olaydır ya.Bence berbat bi film 10 üstünden 2 veriyorum.
  • Bana göre güzel bir filimdi özellikle kovboy filimlerinden hoşlanıyorsanız ilaç gibi geliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: semtex960

Ya filmi bu kadar abartmışsınız izliyim dedim şok oldum.Hyatımda izlediğim en saçma filmlerden biri.Sonundaki olay ne kadar alakasız, ne kadar saçma, ne kadar mantıksız bi olaydır ya.Bence berbat bi film 10 üstünden 2 veriyorum.

alla alla bizmi abartmışız yani filmi anlamamışsın o zmn sen

imDb puan 8,2 civarıydı en son

ilginççç...
  • western hayranı olarak 10/9 verdiğim bir film tek eksiği senaryo ki burada yapacak bişi yok film remake. Russell Crowe zaten severim ama en dikkat çekici oyunculuk bana göre Ben Wade'in yardımcısı Ben Foster'daydı. Western sevenlere kesinkle tavsiye olunur
  • quote:

Orjinalden alıntı: yeah41

quote:

Ya filmi bu kadar abartmışsınız izliyim dedim şok oldum.Hyatımda izlediğim en saçma filmlerden biri.Sonundaki olay ne kadar alakasız, ne kadar saçma, ne kadar mantıksız bi olaydır ya.Bence berbat bi film 10 üstünden 2 veriyorum.

ilginççç...

imdbde 8 puan civarı alan bi sürü saçmalık var.Bu filmde onlardan.İnanılmaz saçma bi senaryo
  • senaryoda bazı hatalar olmasına rağmen christian bale ve russell crowe müthiş oyunculuğu için 7/10
  • quote:

quote:

quote:

ilginççç...

imdbde 8 puan civarı alan bi sürü saçmalık var.Bu filmde onlardan.İnanılmaz saçma bi senaryo

Ya tamam beğenmemiş olabilirsin bişey diyemem ama saçma ,mantıksız vesayre kelimeleri bu filmin kesinlikle haketmediği kelimeler ki ortada saçma birşey yok , filmi 10 üzerindne 2 lik bir film görmek bana çok mantıksız geldi sırf russel crowe , christian bale ben foster ın performansı bu film üst düzey yapar kaldı ki seneryoda etkileyici ...

Ayrıca imdb de 8 üstü almış saçma bir film söylermisin ?

• film gerçekten güzeldi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tilkea.

quote:

quote:

quote:

ilginççç...

Ya tamam beğenmemiş olabilirsin bişey diyemem ama saçma ,mantıksız vesayre kelimeleri bu filmin kesinlikle haketmediği kelimeler ki ortada saçma birşey yok , filmi 10 üzerindne 2 lik bir film görmek bana çok mantıksız geldi sırf russel crowe , christian bale ben foster ın performansı bu film üst düzey yapar kaldı ki seneryoda etkileyici ...

Ayrıca imdb de 8 üstü almış saçma bir film söylermisin ?

Oyunculuklara bişey dediğim yok.Zaten oyuncular iyi ama senaryo saçma ötesi

• tmm dostum fazla uzatmaya gerek yok şimdi sana filmi begendirmeye calısıcak değiliz
  • dikkat etmeyenler için bu film eski bir filmin tekrardan çevrilmişidir yani senaryoda esneme pek sözkonusu değil. o zaman mevcutun nasıl işlendiğine bakarsak 10/9-8 edecek kadar iidir benim görüşüm
  • 10/10 benim notum.Oyunculuğun ön plana çıktığı bir film.Crowe ve Bale muthis bir performans sergilediler.Çok hoş bir filmdi.Arşive mutlaka eklenmesi gereken bir yapıt.
  • İzlediğim en güzel Westernlerden biriydi.Senaryosu zaten hazır olan bir filmdi anlıyacağın eski filmin yeni uyarlamasıydı ki abarttığın kadar kötü bir senaryosu yok tipik westerndi..

İzlemiyenlere şiddetle tavsiye edebilirim...
  • russell crowe çok hızlı silah kullanıyor.....benim gibi...
  • 2 gün önce izledim..Zaten western filmler severim..Son zamanlarda izlediğim en iyi filmlerdendi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Alp. -- 20 Şubat 2008; 17:49:42 >
  • izledigim en iyi westernlardan birisiydi bu filmi begenmeyenler olabilir ama filme kotu demek cok sacma bu filme kotu diyen filmdeki duygulari anlamamis demektir ben her izledigimde bazi sahnelerinde gozlerim doluyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.