arkadaşlar işyerinizde hangi banka posunu kullanıyorsunuz komisyon ne ödüyorsunuz. blokeli çalışan arkadaşlar kaç günde para hesabınıza geçiyor aylık kullanım ücreti ne kadar ödüyorsunuz. vakıf vkatılım 14 günde ödüyor deniyor vakıf katılım ile çalışan var mı?
ingiliz polisiyesini oldum olası severim line of duty The bodyguard bence muhteşem polisiye dizilerdir. Ve bu seriye yeni bir dizxi daha ekledim hunted. gerçekten tarzının en iyilerinden biri bence. ama son final kısmını açıkçası pek anlayamadım. sam sniperdan vurunca nasıl ölmedi o çocuk kimden. izleyenler yorum yapabilirse sevnirim.
ÇOK BİLİNMEYEN İYİ YABANCI DİZİLER
Çok bilinen , çok izlenen ya da ımdb puanı yüksek dizilerin çoğunu ya izledim ya da beğenmdiğim için yarıda bıraktım. Özellikle polisiye ve dram tarzı çok bilinmeyen ama çok iyi diziler arıyorum. Badyguard, Line of duty , Affairs, norma people gibi az bilinen ama kaliteli diziler varsa yazabilirseniz sevinirim. Özgün hikayesi olan, sürpriz sonlu olan sürükleyici diziler türü farketmeksizin tercihimdir.
Manhunt Unabomber geçen izleyip bu saate kadar böyle bir diziyi nasıl kaçırmışım dediğim dizilerden biri mesela.
TELEGRAM DAN METİN KOPYALAMA
Arkadaşlar telegram grupta 1000 parça metin var bu metinleri topluca kopyalayıp wörde aktarabilirmiyiz. herbirini tek tek kopyalayıp yapıştırmak çok uzun zaman alıyor. yardımcı olabilecek olan varsa şimdiden teşekkür ederim.
google play şirfeleme
google playde şifreleme özelliği var mı acaba? buraya şifre koyabiliyormuyuz çocukların hanımın telefonuna abuk sabuk oyunlar yüklemesini istemiyorum bunu nasıl engelleyebilirim.
arkadaşlar uzun bir aradan sonra yeni telefon ihtiyacı hasıl oldu. ticari amaçlı sosyal medya kullandığım için yüksek hafızalı 128 gb ve yüksek çekim kalitesi olan uzun süre sorunsuz kullanabileceğim bir telefona ihtiyacım var. apple dışında samsung huawei ixomi olabilir. ayrıca nereden alabilirim teknosa mediamarkt turkcel . ticari kartım var taksit düşünüyorum.
google haritalarda gözükme sorunu
işyerimiz google da çıkıyor fakat google haritalarda gözükmüyor. google haritalarda işyerimizi nasıl aktif hale getirebiliriz.
korsan ürün satışından mahkemelik olan var mı
tanesi 30 kuruşluk korsan kral şakir kartları sattığımız için mahkemelik olduk. ( 30 kuruşluk ürünün sahtesini bilsem zaten satmam)
korsan ürün nedeni ile mahkemelik olan var mı?
süreç nasıl ilerliyor
Fırında çalışan ya da bilgisi olan var mı.
sabah kahvaltıda neredeyse 1 ekmek yiyordum. kilo 85 i geçince ekmeği azaltma ve tam buğdaya dönme kararı aldım. fırınlardan aldığımız tam buğday ekmekleri gerçekten tam buğday mı katkısız mı. bazı ekmeklerin içinde küçük küçük kahve rengi benekler oluyor sanki, özellikle bir şey katılmış gibi.
extra fazla para verip sağlıklı ekmek yiyelim derken yine sağlıksız katkılı ekmekler yemeyelim diyorum.
Mare of Easttown
Mini dizi ve polisiye dram tarzı sevenlere tavsiye edilir.
Mare of Easttown, Pennsylvania’da yaşanan bir cinayeti konu ediyor. Küçük bir kasabada yaşayan dedektif, bir yandan çalkantılı yaşamındaki sorunlarla mücadele ederken, bir yandan da kasabada işlenen gizemli bir cinayeti aydınlatmaya çalışır. Kate Winslet’ın, cinayeti araştıran dedektife hayat verdiği dizinin yaratıcısı ise Brad Ingelsby.
SUSKUNLUĞUM ASALETİMDENDİR. HER LAFA VERECEK CEVABIM VAR. LAKİN ÖNCE LAFA BAKARIM LAF MI DİYE SONRA SÖYLEYENE BAKARIM ADAM MI DİYE seviyORDUm |
seviyORDUm hayat daima güzeldir.. hdg52 |
Geri sayım sen doğduğunda başladı !Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin ölümden!Bil ki (7) düvele sultan dahi olsan yerin (6) mekan olacak sana. En fazla (5) metre kumaş götürebileceksin!Kapatacaksın (4) gözünü açsanda Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile ecel geldiğinde (1) gün öleceksin! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak.Çünkü, ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTURotomobil BMW notebook SONY dig. fot.mak CANON telefon NOKIA lcd tv TOSHIBA |
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.465
İkinci El Bölümü Mesajları: 83
Konularının görüntülenme sayısı: 20.194 (Bu ay: 327)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 60 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sinema - Dizi - Televizyon - Müzik - Kitap