Şimdi Ara

3:10 to Yuma (2007) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
4.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: kanoute

hangi adam kabul eder, hapise girmeyi
    kendi adamlarını öldürmeyi
    sonunu öyle saçma yapmasalar güzel film
    bazı yönetmenler var illaki filmi eğlenceli havaya sokmaya çalışıyorlar sonunda
    güzelim filmin sonunu saçmalamışlar

hocam sen filmi bidaha izle istersen filmin sonu mükemmel bitiyor biraz acıklı fakat olması gereken ölçüde.
  • güzel bir film,en azından izlerken sıkılmadım tavsiye ederim
  • harika bir oyunculuk vardı ve filmin konusu sonuna kadar kendine bağlıyordu fakat sonunda gerçekten hayal kırıklığına uğradım, çok saçma geldi bana, okadar fazla hata varki filmin senaryosunda anlatmaya bile değmez

ama bu filmi kötü yapamıyor ne yazıkki 2 harika aktörün harika oyunculuğu kapatıyor bu eksiği
  • Film çok güzeldi...Son sahnelerinde o gerçekçi olmayan çatıdan çatıya kovalamacalar olmasaydı. Yani bana göre finali fena değil ama final öncesi o koşturmaca böyle bir güzel filmde basit kalmış.

Yine de puanım: 8/10
  • Çok harika bir filmdi
    adam koca kasabayı topal ayakla haletti valla
  • Bu filmin müziklerini nerden bulabiliriz?
  • Babam deli bir Western hayranıdır. TRT'de falan izlerdi renksiz renksiz kovboy filmlerini. Ben pek hazzetmezdim lakin bu filmle yıkıldı ön yargılarım. True Grit filmi de ilgimi çekmişti. İzledim ve onu da beğendim. Önümüzdeki yıllarda da bol bol bu türde film görmek isterim şahsen. İyi çekimle albenisi olabiliyormuş kısaca.
  • Russel Crowe müthiş oyuncu. Christian Bale'i bile yanında figüran gibi ezmiş oyunculuğuyla Güzel bir western filmdir bende severim.
  • Gözün kapalı izlesen yine zevk alırsın.
  • Tek kelime ile müthiş bir filmdir...
    Ayrıca Russell Crowe bu filmde döktürmüştür.
  • 2 aktöründe rol performansı muhteşemdi..
  • Babam bile izledi şu filmi bi ben izleyemedim
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.