Şimdi Ara

3:10 to Yuma (2007) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
112
Cevap
0
Favori
4.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teşekkür ederim dostum değerlendireceğim
    quote:

Orjinalden alıntı: mczaga

quote:

Orjinalden alıntı: thall

hayatımda izlediğim western flm sayısı çok kısıtlıdır. 80' yıllardaki her pazar sabah 10da izlediklerimi saymazsak

bugüne kadar aklımda kalanlardan

1.si iyi kötü çirkin
    2.si bu film olacak.

benim çok hoşuma gitti. filmin son sahnelerinde ki otelden trene olan mesafedeki çatışmalar, her ne kadar da abartılsa da

unforgiven 'i de izlemeni tavsiye ederim. Oda bunlara yaklaşık değerde bi film.

• quote:

teşekkür ederim dostum değerlendireceğim
    quote:

Orjinalden alıntı: mczaga

quote:

hayatımda izlediğim western flm sayısı çok kısıtlıdır. 80' yıllardaki her pazar sabah 10da izlediklerimi saymazsak

bugüne kadar aklımda kalanlardan

1.si iyi kötü çirkin
    2.si bu film olacak.

benim çok hoşuma gitti. filmin son sahnelerinde ki otelden trene olan mesafedeki çatışmalar, her ne kadar da abartılsa da

unforgiven 'i de izlemeni tavsiye ederim. Oda bunlara yaklaşık değerde bi film.

Unforgiven bana göre en iyi western filmlerdendir..Harikadır..İzlemeyenlerin izlemesi gerekir..

• Arkadaşlar açıkçası beklediğimden çok daha fazlasını buldum. Güzel bir film.
  • Bir nefeste izledim.Konu sıradan,oyuncular harika.

• Filmin başlarında kim tahmin edebilirdiki iyi ve kötünün böylesine karşılıklı ikramlaşabileceğini?

Oyuncuların performansına diyecek yok özellikle russel crowe ama konu basit ve saçma geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hilarious -- 14 Mart 2008; 8:15:53 >
  • film çok güzel western filmlerinden nefret eden beni bile kendine hayran bıraktırdı.özellikle filmin sonundaki müzik ağlatır.
  • konuya ilk mesajı be atmıştım elimde film ama hala izliyemedim diyee ta o günden buyana anca izlilebildim ama gerçekten çok güzeldi bazı sahneler de çok duygulandım crhistian bale gene süperr crow u anlatmaya gerek bile yok western özlemimi çok iyi dindirdi herkeze izlemesini öneririm
  • quote:

Orjinalden alıntı: ciddiyetsiz gorkem

3:10 to Yuma (2007)

Bu adam çok karizma geldi bana. Üstelik çöl havası değildi, adamların ağzından duman çıkıyordu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kulak Misafiri

quote:

Orjinalden alıntı: ciddiyetsiz gorkem

Bu adam çok karizma geldi bana. Üstelik çöl havası değildi, adamların ağzından duman çıkıyordu.

Çöl olsa bile geceleri çok soğuk olur böyle gezmesi mantıklı yani..

• christian bale yi de russel crowe u da cok severm de western u biraz sevmem ondan izlemedm sinemada ama kanald de reklamını gordum verirlerse kacırmam izlerm ozellikle bale yi baya severm onun hatrına izlerm yani
  • Western Tarzı baş yapıt adaylarından biri..
  • hangi adam kabul eder, hapise girmeyi
    kendi adamlarını öldürmeyi
    sonunu öyle saçma yapmasalar güzel film
    bazı yönetmenler var illaki filmi eğlenceli havaya sokmaya çalışıyorlar sonunda
    güzelim filmin sonunu saçmalamışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanoute -- 31 Mart 2008; 13:48:41 >
  • sonunu kaçırmışın terene binip gidiyor ama atıda geliyor onunla yaniii

süper film izleyin
  • Pazar gecesi Kanal D yayınlayacakmış...
  • tam tarih ve saat var mı?
  • tek kelimeyle süper

• Tmm tv de gördüm zaten
  • Bu filmin divixini bulabilirim dimi =)

bu filmi bulabilirsem ingi.ce izlemeyi dşnüyorum
  • www.divxplanet.com dan bulabilirsin
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.