Şimdi Ara

3.0 motor ve üzeri araç tavsiyesi gerekiyor ( Bütçe 75 bin TL )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba, bugün Mondeo ile olan yaklaşık 2 yıllık birlikteliğimi tamamladım ve satışını verdim.Test yazısı müsait olduğum bir zaman gelecek.

Şu anda Mondeoyu performans olarak aratmayacak ancak daha üst sınıf bir araç bakıyorum.En fazla 75 bin bütçe ile 3.0 motor ve üzeri mantıklı bir araç arıyorum.

Aklımda Toyota camry 3.5 v6 veya Nissan Murano 3.5 var.İki araçta 60 bin civarına alınabiliyor.Alacagim araçta LPG olma şartı olacak, dolayısıyla camry ve Murano çok mantıklı geliyor.Cok eski araç düşünmüyorum günlük olarak kullanacağım için.

Şu an önerilere açık durumdayım.Gorus belirtecek herkese teşekkür ediyorum.Butce maksimum 75 bin ancak 70 bin ve altı olursa çok daha iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kafan mı güzel git porche cayanne 3.2 v6 al bak işine. Şuan piyasanın en f/p aracı.

• https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-rr-4.4-vogue-bayi-sunroof-hafiza-isitma-airmatic-lpg-172.943-km-461882211/detay

Biraz ilanlara baktim.En mantikli arac bu gibi geldi.

Ustteki arkadasin dedigi gibi porsche cayenne v6 motorluda olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herattaa -- 6 Eylül 2017; 23:15:26 >
  • Murano cvt şanzımanı çok sıkıntı çıkarıyor. Camry o fiyata güzel seçenek eğer tipini beğenirseniz. Ben de camry çok istiyorum ama tipini hiç kendime yakıştıramıyorum.

Alternatif olarak subaru outback 3.0 h6 düşünebilirsiniz ama lpg de toyota gibi uyumlu değil. Benim de sonraki aracım galiba outback olacak. Subaru tribeca da hoşuma gidiyordu, bugün bir tanesini inceledim. Resimlerde harika duran iç mekan tek kelime ile rezaletti.

Alternatif olarak honda legend 3.5 awd, Mazda cx9 gibi seçenekler de var. Honda legend yalıtım çok iyi değil, tüketimi de fazla. Performansı da camry gerisinde. Cx9 hiç binmedim.

• Cherokee düşünülür gur gur gur gezilir

• 3.0 ve üzeri motorlu bir araç arıyorsun

Evde petrol kuyusu var galiba !

• Bu hacimde Mercedes'in dışına çıkma, macera arama.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • infiniti fx35

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnfiniti fx35 ya da bi lincoln navigator

• Bence en azından suv olmamalı o araç ki o motorun performansını tam anlamıyla yaşayabilin

• bence carmy aradığınız araba değil. Amerika pazarında D sınıfında konumlandırılan, boyut olarak mk4 mondeodan bile küçük. selective mondeodan sonra üzebilir.
    e60 530 desek o fiyata temiz bulmak zor ama aranabilir,
    2004-2005 infiniti fx35 alınabilir, iç-dış tasarım olarak yeni araçların çoğuna nal toplatır.
    plase olarak bir tane honda legend 2007 model var sahibindende
  • toyota camry ve honda legend 3.5 cc sorunsuzlukları ile öne çıkıyor hondanın yakıtı 4x4 olması sebebi ile bir miktar fazla

audi a6 3.2 fsi parça sorunun pek olmayacağını düşünüyorum
    opel insignia 2.8 opc kronik sorunları olan bir araç

hyundai genesis tam bir makam aracı ama 100 bin tl civarına çıkmak gerekiyor

benim tavsiyem subaru forester 2.5 xt bakabilirsiniz performans olarak turbolu olması sebebi ile 3.0 motoru aratmaz
  • Camry kesinlikle enantikli seçenek , 3.5 motor ciddi anlamda surekli muazzam bir ivmelenme sunuyor

• Hyundai Grandeur V6 Tavsiye ederim.

Modeli düşük olabilir deseydiniz ben Audi A6 3.2 FSI V6 Quattro tavsiye ederdim.
  • Bulabilirsen 2.8 passat.Gidişi iyi değil ama ses fena
  • W140 S serisi veya bir sonraki kasa S serisi

2003-2004 7 serisi

E39 5 serisi

• 3,0 motor diyorsun lpg diyorsun yaptığın işte risk yüzde yüz
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mercedes-benz-2004-model-ml55-mercedes-w163-392824281/detay

Benzin dayanir diyorsan bence en iyi secenek 😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doctor I -- 7 Eylül 2017; 1:17:37 >
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    1.6 joy megane alıp tüp takmalı değil mi sayın renault satış danışmanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: korsan58

3,0 motor diyorsun lpg diyorsun yaptığın işte risk yüzde yüz

Camry ve Murano atmosferik ve lpgye %100 uyumlu 3.5 motora sahip araçlar.Herhangi bir sıkıntıları yok bu bakımdan :).Üstelik camry nin yakıt tüketimi tam bir komedi.13 litre LPG yakıyor sakin kullanımda.Kendim kullandım o yüzden birinci öncelik olarak düşünüyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.