Şimdi Ara

2si1 'vurmayın Talha'ya dedirten' Teknoloji ve Oyun Programı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tableti aldım, yatağa girdim, açarım 2si1'i yo :D

  • Talha abi kusura bakma ama bunu uzun süredir söylemek istiyordum,gerçekten oyun sektörüne karşı inanılmaz kötümsersin.sektör sadece F2P oyunlardan olacak,oyunların içeriklerinden daha fazla kısılacak,hardcore kesime hitap eden zorlayıcı oyunlar gelmeyecek,zorlayıcı bulmacalar olmayacak,yenilikçi fikirler gelmiyor,hikayeli oyunlar kalmayacak sadece multiplayer oyunlar oynayacağız gibi gibi şeyler.tamam anlıyorum bende bazen böyle düşüncelere kapılıyorum ama biraz da olsa olumlu olalım,hayırlı şeyler düşünelim ve söyleyelim.sürekli olumsuz düşünerek sadece kendimizi ve başkalarının moralini bozuyoruz o kadar.örnek vereyim:sektördeki çoğu firmanın paragöz olduğu bir zamanda CD Projekt Red gibi bir firmanın çıkıp ta Witcher gibi kaliteli bir seri çıkarıp ta bunun sömürüsünü yapmayıp üstüne oyuncu dostu davranışlarda bulunması takdir edilesi bir şey.hardcore oyunlar kalmayacak diyoruz ama From Software firmasından Demon's Souls,Dark Souls ve Bloodborne gibi güzel örnekler var.(gerçi Witcher da buna dahil olabilir.)bulmacalar artık oyunlarda yer almıyor diyoruz ama Portal gibi bir örnek var karşımızda.her ne kadar korku oyunları konusunda şu sıralar pekte yenilikçi fikir olmasa da bağımsız oyunlardan çok güzel yeni fikirler geliyor.demek istediğim şu ki olumsuz düşünmemiz doğaldır ama iyimser de olalım.bunu herkese söylüyorum özellikle Talha abiye hayatta her daim olumlu düşünmeye çalışalım.umarım mesajımı dikkate alırsınız :)





  • Sondaki videoları izleyince adamlara bak bize bak oluyorum

  • Sondaki video apaçileri gaza getirmesin sonra temde terör estiriyolar sonra :) Güzel bir bölüm olmuş Talhada ki ürkekliğin de gitmesiyle beraber süper akıcı bir program oldu. Teşekkürler.

  • 1. Yeni player ınızı beğendim.
    2. Yeni formatınızı da..
  • Mesajınız çok iyiydi abi forum trollerine iyi oldu :)

  • İzleyici önerisi...

    Talha senin çok ama çok kötü bir huyun var. Haberini bitirdiğinde tabletini şak kapatıyorsun ya, bende sekmeyi kapatıyorum. Lütfen haberin bittiğinde bunu yapma, çünkü haberi bitiriyorsun.
  • "Video otomatik başlamasın" kutucuğu işaretli olduğu halde video otomatik başlıyor. Sizede oluyor mu yoksa benim taayıcımda ( chroeme ve adblock eklenti) mı bir sorun var ?

  • Mobil oyunlar uygulamalar icin haberlerde de yer verilmeli bu programda anlatilan oyunlari cogu kisi korsan alip ilk bolumu gecmeden siliyor zaten. Biraz mobile yonelelim :)

  • yerimizi alalım X)

  • Android M in önizleme sürümü çıkıyo benim note 3 e hala lolipop çıkacak. Samsung a ne kadar teşekür etsem azdır saırım...

  • Mortal Kombat X (10) ' a niçin ısrarla X (iks) diyorsunuz anlayamıyorum sizi. GTA V (vi) , GTA IV (ay vi) , God of War III (ay ay ay) , Mortal Kombat IX (ay iks) şeklinde okumak ne kadar saçma ve komikse bence Mortal Kombat X (iks) şeklinde okumakta o kadar komik. Bazı oyunlar rakamları Romen Rakamlarıyla yazıyorlar bunu sizlerinde çok iyi bildiğini biliyorum. En azından sizin gibi teknoloji ve oyun sever insanların bu şekilde telafuz etmesi daha bir ilginç ve komik oluyor.
  • Sondaki videonun youtube linki mevcut mu ?

  • Bu hafta ne kadar çok haber varmış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Videonun altinda yer alan ozet icin tesekkurler, izlemek istemeyenlere guzel bir opsiyon..

  • Konsollara gereksiz biz yüklenme var yorumlarınızda! PC'de dedicated server olup konsolda p2p olan kaç oyun var? Sanki bütün oyunlar böyleymişcesine genel yorumlar yakışmıyor.
  • Mesut hocam merhaba, sitenin yeni video oynatıcısı hayırlı olsun ama an itibari ile playstation 4 ekran alıntısını paylaşıyorum. Emek verip hazırlandığınız DH videoları maalesef artık playstation 4'ün internet tarayıcısında çalışmıyor.

    Geçen haftaya kadar iyi kötü (ileri/geri sardırma çalışmıyordu) çalışıyordu ve DH/BSC videolarını yaklaşık 1 yıldır playstation 4 üzerinden takip ediyordum. Çünkü, çok konforlu oluyor. Yatarken, bir tane kulaklığı gamepad'e takıp video başlatıyorum ve uyuya kalsam bile, playstation 4 ayarladığım kadar süre geçince, hiç dokunmazsam kendini dinlenme moduna alıyor veya yerimden kalkmadan bir tuşla videoyu sonlandırabiliyorum.. Her ne kadar DH/BSC videolarında, playstation 4 internet tarayıcısında ileri/geri sarma özelliği çalışmasa da, kablosuz gamepad ve kablosuz kulaklık dan dolayı bir şekilde keyif alarak seyrediyordum.

    Yeni video oynatıcısı ile maalesef şuan seyredemiyorum. Verdiği hatanın ekran alıntılarını paylaşıyorum.

    Mesut hocam, yazılım ekibiniz bu konuda bir güncelleme yapacak mı? Bu durumu yazılım ekibinize iletebilir misiniz?

    Teşekkür ederim.
    Saygılar.

    https://store.donanimhaber.com/b1/0e/48/b10e480e1cfbe686a1901165e45ad7c6.jpg
    https://store.donanimhaber.com/7a/1c/0c/7a1c0cf398bf5d834eaf06decb752005.jpg
    https://store.donanimhaber.com/c9/7d/1f/c97d1ffab5a762ced6ede2a881b659a3.jpg








    @Speed-Step



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 4 Haziran 2015; 20:12:31 >




  • Talha abi o derin düşünceler konunsunda yalnız değilsin -Ertuğrul Bilgiç :)
    Bu arada güzel program olmuş.

  • Mesut bey mesajımızı anlamışsınız bu güzel bir olay.Klavye başında biz ülkeyi kurtarmaya çalıştığımız kadar gezi'de de kurtarmaya çalıştık.Ne yazıkki sen yoktun.Eminim sen de o ara evindeki klavyenin başında kurtarıyordun.
    Ben eminim ki tam da 19 mayısta yayınlanan incelemen için bukadar eleştiriyi neden aldığını içten anlıyorsun.Fakat sen de emir kulusun.
    İncelemeyi yaparak sen de ülkeyi kurtarmadın unutma;) AMA KENDİNDEN YANADIR YA HEP YÜREK.

  • sondaki video güzelmiş link isterim, custom motorlar harika olmuş.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.