Şimdi Ara

2si1 'vurmayın Talha'ya dedirten' Teknoloji ve Oyun Programı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Dolu dolu bir 2 si 1 olmuş. Mesut Bey ya kestiremedi yada tahmin etmedi böyle bir şeyi. Ülke gündemi bu kadar gerginken 19 Mayıs günü öyle bir inceleme paylaşmak haliyle tepki topladı bunda garip bir durum yok bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DaRKFoRCeS

    Güncellemeler bazen ne kadar sıkıntılı olsa da insan para verdiğinde herşeyi istiyor. Ayrıca ingilizce teleffuzlarını kullanırsanız kelimelerin daha güzel olacağı kanatindeyim.Özellikle ey-em-di gibi. Zira onun Türkçe okunuşunu isteyenlerin pekte Türkçe sever olduklarını sanmıyorum. Forumda edit-pm-up gibi kelimeler havada uçuşurken kaldı ki ey-em-di demek abest olsun. Kimse düzenleme-özel mesaj-yukarı gibi kelimeleri kullanmıyor. @Speed-Step @n0.pRobLem


    haydaaa.. 2 hafta önceye kadar da ey-em-di'ye a-me-de diye niye söylemiyorsunuz deniyordu.

    neyse, bana kalırsa edvensd maykro dıvaysıs dese daha iyi olur

  • Bence artık şu ses tonuna dikkat etmeli sunucular özellikle mesut beyin sesi çok önde ve şu özgün ve aslı olmayan yorumlardanda vazgeçmeli.
  • 19 Mayıs günü ülkede bu kadar karışıklık varken sen ülkenin en sevilmeyen adamına yapılmış bir şeyi incelersen bunlarada hazırlıklı olmalısın.

  • O klavye kahramanlarını bırak mesut usta sen keyfine bak, biz seni ak partili sevdik böyle kabullendik gerisi bizim için önemli değil. Ak parti sevenler olarak her zaman arkadandayız bu eleştirilere hiç bakma doğru bildiğini yapmaya devam et yeterli

  • Klavye başında hainlik yapmaktansa, klavye ile vatanı kurtarmaya çalışmak daha yeğdir. En azından biz onurumuzu haysiyetimizi ayaklar altına alacak hareketler yapmıyoruz belirli çıkarlar uğruna. Özümüz sözümüz bir sizin gibi bir o yana bir bu yana kıvırttırmıyoruz. Omurgalı olmanızı tavsiye ve temenni ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • player invalid license key hatası veriyor :))

  • Arkadaslar tabi Mesut Cevik'de hakli, o burda her telefonda benchmark calistirdiginda ulke biraz daha gelisiyor, her telefon bataryasi test ettiginde ulkenin sorunlari 1er 2ser halloluyor o yuzden klavye basindan vatan kurtaranlar hakikaten Mesut Cevik'e cok gereksiz isler yapiyorlar. En vatana millete yararli isi Mesut Cevik yapiyor(!).

    Ayrica su aciklamalarinla ikinci kez battin, o 19binlik iphone basligina yazdigin ikinci aciklamanda senin hem tarafin hem partin o kadar belli ki en azindan kivirmaya calismasaydin derdik ki delikanli adammis yaptiginin arkasinda durdu. Yada izleyici kitlenden ozur dilemeyi bilecek kadar erdemli olsaydin cunku o gun hakaret ettigin insanlar senin izleyicin senin maas alma sebebin.

    Kaldi ki o video incelemesini yayinladiginiz tarih de 19 Mayistir. Onu da gectim secimler hemen 2 hafta sonra. Art niyetiniz aciga cikti diye sakaya vurup siyrilmaya calismissiniz. Basarili olmamis.
  • NEKADAR SAÇMA SAPAN YORUMLAR YAPILMIŞ BURASI KAR AMACI GÜDEN Bİ SİTE TABİKİ REKLAMLAR OLACAK TABİKİ ÜRÜN TANITIMLARI OLACAK BU SİTEYİ AYAKTA TUTMAK İÇİN SİZE VİDEOLAR HAZIRLAMAK İÇİN Bİ PARA GEREKLİ HERHALDE BURDA ÇALIŞANLARIN PARASINI ÖDEMEK İÇİN DESELER Kİ HERKEZ BAĞAŞ YAPSIN KİM YAPACAK BAKALIM HERKEZ CİL YAVRUSU GİBİ DAĞALIR OZAMAN EEEEEEE SİZ NEYİN POLEMİĞİNİ YAPIYORSUNUZ DAHA ARKADAŞIM MESUT BEYDE BURDA MAAŞLI ÇALIŞAN Bİ ELEMAN SONUÇTA X Bİ FİRMA GELMİŞ BEN ŞÖYLE Bİ TELEFON YAPTIM BUNU TANITIRMISINIZ DEMİŞ SİTE YÖNETİMİDE KABUL ETMİŞ MESUT BEYEDE İNCELEMEK KALMIŞ İSTER İZLERSİN İSTER ES GEÇERSİN BAŞKA HABERLERE BAKARSIN NEDEN BU ISRARINIZ NEDEN İNSANLARI YARALAMAYA VE KARALAMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ ANLAMIYORUM KİMSE SİZE ZORLA İZLETMİYOR BU VİDEOLARAI İSTEMİYORSAN İZLEME HEM ÖZGÜRLÜKTEN BAHSEDİYORSUNUZ HEMDE ADAM ÖZGÜRCE Bİ HABER YAPMIŞ KENDİ SİTESİNDE SİZDE ÇIKIP YOK SEN ŞÖYLESİN YOK SEN BÖYLESİN YAPMAYIN BUNLARI ALLAH AŞKINA İNSANLARI KIRMAK İNCİTMEK BUKADAR BASİT OLMAMALI AYRICA BEN O BAHSETTİĞİNİZ PARTİ TARAFTARI FALANDA DEĞİLİM SİYASETTENDE HİÇ ANLAMAM BEN SADECE İNSANLIK AÇISINDAN BAKIYORUM OLAYA VE SİZİN İZLEMENİZ İÇİN BUKADAR HABER YAPAN VİDEOLAR HAZIRLAYAN ÇABA SARFEDEN İNSANLARI KIRMAK İNCİTMEK HAKARETE MARUZ BIRAKMAK BUKADAR UCUZ OLMAMALI DİYE DÜŞÜNÜYORUM. SAYGILARIMLA





  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.