Binbaşı
21 Şubat 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme
Toplam: 73 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Killer-AC 1535 mini Pci kartını almayı düşünüyorum laptopumda intel 3160-Ac kartı bulunuyor ve wireless sürekli kopuyor bazen modemi mi bulmamakta inat ediyor.

2 Sorum var bilgisi olanlardan yardım bekliyorum.
1-Bu kart stabil bir bağlantı sağlar mı?
2-intel 3160-ac yerine tam uyumlu olarak monte edebilir miyim ?

Killer Ac-1535

https://tr.aliexpress.com/item/Bigfoot-Killer-I-in-Kablosuz-AC-1535-Atheros-Fenvi-QCNFA364A-NGFF-Dual-band-Killer1535-M-2/32830437362.html

intel 3160-ac

Sadece bu model değil farklı ac destekli önerileriniz varsa söyleyin lütfen.
Akp kanldırıldık vs diyor. Bu yüzden nefret ediliyor eleştiriliyor.

Peki aldatılmayan birini mi arıyorsunuz buyrun:

2 Aralık 2015 de Ahmet Hakana verdiği Röportajdan:
A.H.
“MHP Lideri Devlet Bahçeli, dün yaptığı açıklamada Meral Akşener’i ima ederek ‘Gülen Hareketi’nin adayıdır’ dedi. Akşener’e sordum: ‘Siz Cemaat’in adayı mısınız?’ Verdiği yanıt kısa ve netti:

M.A.
‘Fethullah Gülen de dahil herhangi bir dini cemaat ya da tarikatla bir irtibatım yok. Olsaydı gururla söylerdim. Bunlar yalan ve iftira. Ayrıca benim için “ABD’ye gitti” falan deniyor. O ülkeye gitmiş de değilim.'”
http://www.medyagundem.com/meral-aksenere-gore-feto-ile-irtibat-bir-gurur-gostergesi/

Bonus Kandırılmalar:
Merhabalar ablam telefon alacak. İki telefon arasında kaldım ikisi de F/P olarak çok iyiler ( 1300 TL Civarı İkiside ) ama kullananlar ve teknik bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi ? Yorumlara ihtiyacım var.

Lenovo K6 Note
Snapdragon 430 ve Adreno 505
32 Gb Dahili Depolama
Full HD 5.5", IPS Lcd, 401 PPI 72.7 Ekran Kasa Oranı - Corning Gorilla Glass 3
3 Gb Ram
Parmak İzi okuyucu arkada, Menü tuşları ekranda
16 MP (f2.0) Arka Çift tonlu led flaş, 8 Mp Ön
Cat 4 150/50 Lte Modem
Dolby Atmos Streo Hoparlör
3130 Mah Li-İyon Batarya - Hızlı Şarj Özelliği var - ( testlerde 4000 Mah li lenovodan çok eksiği yok )
Boyutlar 151mm / 76mm / 8.4mm
USB : Usb 2.0 Eski Tip
Sar: 1.41 W/Kg Kafa

Casper Via A1
Mtk 6755 ve T860 Mp2
64 Gb Dahili Depolama
Full HD 5.5" , IPS Lcd, 401 PPI 72.3 Ekran Kasa Oranı, 2.5 D yandan kıvrımlı ekran.
4 Gb Ram
Parmak izi Okuyucu Öndeki Butonda, Menü tuşları kapasitif
13 MP (f2.2) Arka, 8 Mp Ön
Cat 6 300/50 4.5 G Modem
4000 Mah Li-Po batarya
Boyutlar 153mm / 75mm / 7.6 mm
USB : Type-C (Usb 2.0)
Sar: 1.22 W/Kg Kafa

Casper Via A1

Lenovo K6 Note

Lenovo ve Casper teknik servisleri de seçimimiz de etkili olacak
Daha önceki formatlarda sıkıntısı kullandığım Realtek ACL 269 Ses kartım kulaklıktan ses vermiyor.

Windows 10 kurulduktan sonra otomatik olarak driver' ı yükleniyor 4-5 gün sorunsuz kulaklıktan ses alıyorum sonra kulaklığı bir takıyorum ses yok.

Driver ları kaldırıp en son sürüm olan "Realtek HD Audio Driver 6.0.1.8018" driver' ını yükleyip denedim yine ses yok.

İnternette dolanan 3 aşamlı çözümü de denedim yine sonuç yok.
http://www.teknolojioku.com/haber/windows-10-ses-sorunu-ve-cozumu-29380.html

Kullandığım cihaz Victor G802

Ön jack saptaması açık. Sadece hoparlör seçili. Ama yok yok ne denediysem kulaklıktan ses gelmiyor.

Hoparlörden ses geliyor sıkıntı yok
intel 3160 ac kartımdan memnun değilim windows 10 da sürekli kopma yapıyor birkaç ayarlar denedim internette buldum ama sürekli kopmaya devam etti. Bu kart sanırım windows 10 da ya da tamamen sıkıntılı.

Yeni bir wireless kartı almayı düşünüyorum.

Intel® Dual Band Wireless-AC 8260 benim sorunumu çözer mi ya da atheros, killer vs mı bakmalıyım. Bilgisi olanlar yardımcı olsun lütfen.
http://ark.intel.com/tr/compare/75442,75439,86068,94150,83635,94854

Resimde görüldüğü üzere kartım m2 formunda ve çift anten girişli uyumluluk sıkıntısı yaşatmaz değil mi

Silinebilir gerek kalmadı
Merhabalar. 20 gün önce amazondan hitachi travelstar 7200rpm 1 Tb lık modelini aldım dvd kısmını söküp hdd caddy ile oraya taktım. Sıkıntı yok şimdilik ama daha önce 5400 rpm diskli bir cihaz kullandığımdan sesi yüksek geldi. Dengesiz sesi yok ama.Siz de de öyle mi sürekli dönüyor kullanılmadığı zamanlarda kendini kapatması gerekmez mi ?
Bugün yarın laptop alacağım ama kararsız kaldım yardımcı olun lütfen

1. Model 3500TL ips ekran eklenince bu fiyat
http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V5-2-1.html#.Vic9uZ-DPqA

2. Model 2900 TL - Hdd siz
http://www.victor.com.tr/urunler/gamer/g702

İşlemci farkları önemli değil benim açımdan sadece soğutması dayanıklılığı ve uzun ömürlülüğü açısından farkları önemli benim için.

SEÇİMİ YAPTIM

Arkadaşlar Seçimimi merak edenler olmuştu hangisini seçtiğimi ve neden seçtiğimi anlatayım.

Victor G802 - 3100 TL ye aldım + Samsung Evo 850 Modeli 250 Gb SSD aldım - 300 TL ye = Toplam 3400 TL
http://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/victor-g8024-173-full-hd-ips-panel-2gb-gtx-960m-P75252684

Özellikler:
Model Ailesi VICTOR G802 Serisi
İşlemci Modeli Intel Core i7 4720HQ 2.6GHz Quad Core (maks.) 3,6GHz
Ekran Tipi 17.3" Yansımasız (Mat) Full HD IPS LED Panel
Grafik İşlemci Yongası nVIDIA GTX 960M Harici 2GB GDDR5
Sistem Belleği (Gb) 8 DDR3 1600MHz
Ses HD Ses, Dahili ONKYO Hoparlör, Sound Blaster Cinema 2 Paketi, S/PDIF çıkış
USB 3 portu 4
WLAN/Wi-Fi Orijinal Intel® Dual Band Wireless-AC 3160, 1x1 AC + BT M.2 2230
Satış Garanti Süresi (ay) Kapıdan kapıya ücretsiz 24 ay

Şimdi Gelelim Monster vs Victor karşılaştırmasına

Victor G820 yi seçme nedenlerim.
1. Aynı ürünü eksiksiz Monsterdan alsaydım 4200 TL ödemem gerekiyordu.
2. 4720 hq (HD4600) ve 5700hq(HD5600) arasında nerdeyse fark yok entegre grafik kısmında çok çok az fark var. 5700 beklennen performansı veremiyor hatta 4720hq overlocklu ve oturmuş bir işlemci olduğudan daha iyi durumda.
3. İki Markada Clevo isimli bir firmadan Laptop kasalarını alıyolar ve parça ekleyip çıkarıyolar. O yüzden Kasa soğutma, giriş çıkışlar ikisinde de aynı yani iki firmaya tek kalan markalarını basmak ve teknik servis vermek kalıyor.
4. İşlemci Ekran kartı gibi parçalar Victor da sökülüp takılabiliyor. Bu yüzden upgrade imkanı var ve ilerde 3-4 sene sonra laptopa Gtx980m takarak can verebilirim tekrar.

Seçme nedenlerim bunlar. Tek çekincem servis ksımıydı ama orda da 2 yıl kapıdan kapıya garanti seçeneği koymuşlar mükemmel. servis kalitesi olarak Monster ı övüyolar ama Victor da yavaş yavaş tanınıyor. Victor Monster kadar tanınmış bir marka değil ama piyasada Monsterdan eski aslında. Pro2000 adında masaüstü sistemler satan bir firma 10 yılı aşkın süredir.

Ürün elimde ve şu an kullanıyorum. Eski core 2 duo dan sonra ilaç gibi geldi Siz siz olun ips ekran olmasa da olur demeyin gerçekten mükemmel görüntü veriyor. Ölü can çekişen pikseller yok Ürünün Kasası gayet sağlam ve görüntüsü gerçekten hoş duruyor kesinlikle kaba değil ince hatlara sahip taşırken eski 15.6 inc laptopumdan bir fark göremedim. Ssd ile birlikte cihaz uçuyor, çok seri çalışıyor gerçekten. Masaüstünde çalışırken kesinlikle ses çıkmıyor eğilip duymak için çabalamak gerekiyor. Isınma yok zorladığım testlerde sadece açma kapama tuşunun sol tarafı biraz ılıklaştı el konulan yerlerde kesinlikle ısı yok çok serin çalışıyor. Ses kısmı eski laptopumdan iyi ama bir dolby değil tabi ki.

Sonuç olarak çok memnun kaldım ve uzun süre götürecek bir laptop aldığım inancındayım. Umarım seçim yapacaklara yardımcı olabilmişimdir.
teşekkürler gerek kalmadı konu silinebilir
Merhaba. Notebook alma arefesindeyim ama yeni çıkan intel işlemciler konusunda kararsızım.

İntel i7 4720hq ve intel i7 5700hq arasında kaldım.
4720hq 22 nm min2.7 Ghz,GPU 4600HD
5700hq 14 nm min2.6 Ghz, GPU 5600HD

İkisi de aynı fiyatta şu an 5700hq yeni nesil laptoplara ne zaman gelir ve fiyat artışı yapar mı acaba yoksa şu anda notebook almak mantıklı mı bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim.
Hakkında
Meslek: Bilgisayar Mühendisi
Forum İmzası:
Ancak Fikirdir Varlığın,Gerisi Et ve Kemiktir Bir Yığın
Forum İkinci El İmzası:
Ancak fikirdir varlığın,
Gerisi et ve kemiktir bir yığın.
MEVLANA
Hakkımda:
Ancak fikirdir varlığın,
Gerisi et ve kemiktir bir yığın.
MEVLANA
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Notebook
Mobil cihaz
Xiaomi Redmi Note 4
Operatör
Vodafone
ISS
TurkNet
Oyun Platformu
PC
Takım
Galatasaray
Steam
azamiturk
Notebook
Victor G802
Dünyadan Futbol
Galatasaray
Modem
Airties 5453
Milli Takımlar
Turkiye
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.070
İkinci El Bölümü Mesajları: 66
Konularının görüntülenme sayısı: 10.244 (Bu ay: 97)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.358 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.