Binbaşı
07 Aralık 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
21 üye
Görüntülenme
Toplam: 156 (Bu ay: 1)
Gönderileri
lutfen one cikarin. belki bir faydasi olur

istanbul avrupa yakasi, eyup, yesilpinar mah. evinin onunden calindi bugun.

çalıntı motosiklet yamaha mt 25

34sv0974
34 sv 0974
34sv 0974
34 sv 0974

1300 civarı : ryzen 3600

400 civarı : MSI A320M Pro-VD Plus

600 civarı : 2x8 ddr4 3200

2600 civarı : MSI GeForce RTX 2060 Ventus XS 6G OC

430 civarı : CORSAIR VSSERİSİ (2018 VERSİYON) 650W 80PLUS

220 civarı : 1 tb hdd

5500 civarı

Anakart flash bios özelliği ile güncelleyip 3600 öyle kullanacağım. yavaş yavaş kampanyalardan alacağım.
selmun aleyküm arkadaşlar

günümüzde akla gelmeyecek dolandırma yöntemleri var. hiç ihtimal vermeceğiniz kişiler bile dolandırılıyor.

hesabıma 51 kuruş gönderildi. "kredi kartları operasyon" yanında bir kaç haneli sayılar var.

telefonla mh aradım, şubeye yönlendirdi. şubeye gittim daha önce kredi kartından kalan bakiye olabilir dedi. sanmıyorum dedim. tam olarak nereden geldiğini bende göremiyorum dedi. bu arada kredi kartımı kapatalı en az altı ay oldu.

51 kuruş için konu açılır diyenler olacak. google amcaya yazdım bir şey bulamadım. bilgisi olan vara yazabilir mi?

yazmayı unuttum. aliexpressten sipariş vermiştim. onunla alakalı olurm mu?
Guncelleme :

Yakinina dusmus.

https://tele1.com.tr/turkiye-yanlislikla-abd-ozel-kuvvetlerini-bombaladi-91505/

Haber dogru mu? Ingilizcem yok. Rica etsem yabanci basina bakabilir misiniz?

https://tele1.com.tr/turkiye-yanlislikla-abd-ozel-kuvvetlerini-bombaladi-91505/

Haber dogruysa sevindim.
Kullandığım ttnet 16 mbps adsl akk yok aylık fatura 52 tl.

sözleşme bitiş tarihi 16.07.2020

devir ücreti alacak kişiye ait aittir. 36 tl

iletişim için pm atınız. her gün forumdayım.

devir işlemiyle ilgili sss
https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/destek/sss/sayfalar/devir-islemi.aspx

İnternet aboneliğini devretmek için nereye başvuru yapmalıyım?
İnternet aboneliğini isteğe bağlı olarak devretmek için devralmak isteyen kişiyle birlikte Türk Telekom Grup Mağazaları’na başvurmanız gerekmektedir. İnternet aboneliğinizin devri için internetin bağlı olduğu sabit telefon hattını da aboneliğini devralmak isteyen kişiye devretmeniz gerekmektedir. Yalın İnternet aboneliğinde, sabit telefon hattı olmadığı için böyle bir zorunluluk yoktur.

Bütün paketlerde devir işlemini gerçekleştirebilir miyim ?
ADSL, VDSL, FİBERNET, HİPERNET, YALIN ADSL paketlerinde internet devir işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

İnternet aboneliğimi devretmek istiyorum, ancak taahhüdü devam eden kampanyadan yararlanıyorum, devir işlemini gerçekleştirebilir miyim?
Taahhütnamesinde “Devir yapılamaz” ifadesi yer almayan tüm kampanyalar için devir işlemi gerçekleştirebilir.

Taahhüdü devam eden kampanyalı hattımı devretmemi durumunda kampanya ücretlendirmesi nasıl yapılır?
Devralan müşteri, kalan taksitler üzerinden aylık olarak taksitleri ödemeye devam eder. Devralan müşterinin taahhütname koşullarını yerine getirmemesi durumunda(iptal vb), kampanya cezai şartları işletilecektir.

Devir işlemi ücretli midir?
Evet, 1 Kasım 2018 tarihi itibariyle isteğe bağlı devir işlemlerinden işlem başına vergiler dahil 36 TL ücret alınmaktadır. Bu ücret, internet hattını devir alan abonenin devir işlemleri tamamlandıktan sonraki ilk faturasına yansıtılacaktır. Veraseten devir işlemlerinden ücret alınmamaktadır.

İnternet aboneliğimin bağlı olduğu sabit telefon hattımın devrini tamamladım, hangi durumda devir yapamam?
İnternet aboneliğininin bağlı olduğu sabit telefon hattının devrini tamamladıysanız varsa internet aboneliğinizin geçmiş döneme ait faturalarının ödemesini gerçekleştirmeden devir yapamazsınız.

İnternet hattım borcumdan dolayı kapatıldı, hat devri yapabilir miyim?
Hayır, internet hattınız borcundan dolayı kapalıysa devir işlemi yapmak için borcunuzu ödemeniz gerekmektedir.
Selamün aleyküm

Arkadaşım yüksekten düşmüş bir kedi olduğunu söyledi. Kedinin yanına gittim. Yaklaşık yirmi metreden düşmüş. Yerlerde kan izleri vardı. :'(

Kedi ayak sesimi duyunca sırtüstü yatarken on ayaklarıyla arka ayaklarını kullanmadan geriye bana doğru döndü. Acı acı miyavliyordu. :'(

Aklıma acil veteriner hizmeti felan olmalı diye bir şey geldi. İnternetten numarayı bulup aradım. Birde telefonla yer bulma felan derken zaman kaybettik. Yaklaşık yarım saat veya kırk dakika sonra ekip geldi. Kediyi aldı. :'(

Fiyat/performans kasa toplayabilir misiniz? PS4 tek olduğum için son zamanlar pek takip edemedim PC parçalarını. Arkadaşım toplama kasa alacak.

Intel/AMD, redeon/Nvidia önemli değil. F/P amaç arkadaşlar.
Selamun aleykum.

Mac mini alacaktim 3000 liraya 4000'e cikti. Simdi dolar kuru yukseltirse 5000 mi cikacak?

iphone stok mu yapsak?

Kafayi yiyecegim !
Ram satim arkadasima. Sifir İlk basta guc kaynagini yaslis takip anakarti yaktigini soyledi.

Vatandan alinan anakart yaklasik uc kere bozuk verilip dorduncuye saglam verilmis. Vatana gore anakarti yakan ram imis. Ram kisa devre yaptirmis.

Arkadas beni mi kopariyor? :D

http://www.vatanbilgisayar.com/gskill-16gb-2x8gb-ripjawsv-siyah-ddr4-3000mhz-cl15-1-35v-dual-kit-ram.html
Silinebilir.
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 19 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.197
İkinci El Bölümü Mesajları: 302
Konularının görüntülenme sayısı: 14.748 (Bu ay: 125)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 929 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.