Şimdi Ara

2si1: Bilgi dolu yeni nesil Teknoloji ve Oyun Programı video şov 05.10.2012 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
17.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o şortn edir birader ya, bari boxerla çıksaydın

• ''Daha erken'' :D

ya ne erkeni bizimkiler zombiler olsa çoğu kişi dalar :d yazık zombilere xd
  • Güzel bölüm olmuş.

Benim bütün video boyunca tv ler arasındaki görüntü farkı dikkatimi çekti birinde mor görünen görüntü diğerinde kahverengi görünüyo :)

• SDD'lerde windows 7 güncelmelerini yapamıyorsun.SSD için hala erken bana göre

• quote:

Orijinalden alıntı: nnn006

Merhaba ben Erdinç İyikul Kelimesini özleyenler ? :(

bu ne ya justin bieber diyenler beğensin erdinç diyenler paylaşsın gibi :)))

• Elinize sağlık güzel bir program olmuş ancak şu insan eti haberini programın konseptine uygun bulmadım haber biraz gereksiz olmuş gibi geldi kolaylıklar

• Mesut Bey;

Üzülerek yapıcı ama biraz da olumsuz bir eleştiri yapmak durumundayım.

1- Ersin Bey susması gerektiği noktaları bazen kaçırıyor. Üstüne üstlük üstüne vazife olmayan konularda biraz fazla öne çıkıyor. Sizin ve Ender Bey'in daha ön planda olması gereken konularda dahi Ersin Bey "ben de burdayım" dercesine ataklar yapıyor. Elbette fikir beyan etmesi gayet normal ama fazla öne çıktığı anlar var. Diyebilirsiniz ki "senmi belirleyeceksin bu dengeyi sen de kimsin!". ELbette ben hiç bir şeyi belirleyemem ve haddime de değil. Ben sadece kendimce programın kalitesinin bozulmaması için görüş bildiriyorum yanlış anlaşılmasın. %100 doğru konuşuyor diye bir şey söz konusu değil.

2- Ersin bey inatla şortla karşımıza çıkmaya sanırım devam edecek. Bu programın prestijini gayet sarsıyor. İzleyiciye olan saygıyı etkiliyor.

3- Programda 3 kişinin olması çok fazla dikkat dağıtabiliyor. Aynı anda yapılan konuşmalar gayet gürültülü bir ortam yaratıyor. Profesyonel görüntüden uzakta gündem haberlerinden çok bir tartışma programı halini alıyor.

4- Bazı anlarda siz konuşurken diğer arkadaşlar kameraya bakıyorlar. Bu profesyonellikten çok uzak ve hoş olmayan bir görüntü oluşturuyor.

5- Ender Bey konuşmalarında çok sık bir size bir Ersin Bey'e yöneliyor. Tamam ikinize de konuyu anlatmak istiyor ama kafa çevirmeler biraz fazla sık değil mi? İzleyici dikkatini dağıtıyor.

SONUÇ:
    İlk programdan bu yana izleyiciye hissettirilen profesyonellikde azalma görüyorum. Elbette içerikler her zamanki gibi güzel.

ÖNERİM:
    1- Konuk arkadaşlar program boyunca yanınızda bulunmaması daha hoş olabilir.
    3- Kesinlikle bir konu kimin alanına giriyor ise diğer arkadaşlar ufak görüşler dışında mümkün olduğunca konuya girmemeli. Yoksa o konuda kimin daha çok bilgili olduğu ve kimin hangi görev için orada olduğu anlaşılmaz bir hal alıyor.
    4- Ersin Bey herkesin her cümlesini bu kadar çok kesmemeli. Zira bir çok laflar ağzınızda tıkılı kalıyor ve kendisi gereksizce her konuda öne çıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Menow

Mesut Bey;Üzülerek yapıcı ama biraz da olumsuz bir eleştiri yapmak durumundayım.1- Ersin Bey susması gerektiği noktaları bazen kaçırıyor. Üstüne üstlük üstüne vazife olmayan konularda biraz fazla öne çıkıyor. Sizin ve Ender Beyin daha ön planda olması gereken konularda dahi Ersin Bey ben de burdayım dercesine ataklar yapıyor. Elbette fikir beyan etmesi gayet normal ama fazla öne çıktığı anlar var. Diyebilirsiniz ki senmi belirleyeceksin bu dengeyi sen de kimsin!. ELbette ben hiç bir şeyi belirleyemem ve haddime de değil. Ben sadece kendimce programın kalitesinin bozulmaması için görüş bildiriyorum yanlış anlaşılmasın. %100 doğru konuşuyor diye bir şey söz konusu değil.2- Ersin bey inatla şortla karşımıza çıkmaya sanırım devam edecek. Bu programın prestijini gayet sarsıyor. İzleyiciye olan saygıyı etkiliyor.3- Programda 3 kişinin olması çok fazla dikkat dağıtabiliyor. Aynı anda yapılan konuşmalar gayet gürültülü bir ortam yaratıyor. Profesyonel görüntüden uzakta gündem haberlerinden çok bir tartışma programı halini alıyor.4- Bazı anlarda siz konuşurken diğer arkadaşlar kameraya bakıyorlar. Bu profesyonellikten çok uzak ve hoş olmayan bir görüntü oluşturuyor.5- Ender Bey konuşmalarında çok sık bir size bir Ersin Beye yöneliyor. Tamam ikinize de konuyu anlatmak istiyor ama kafa çevirmeler biraz fazla sık değil mi? İzleyici dikkatini dağıtıyor.SONUÇ:İlk programdan bu yana izleyiciye hissettirilen profesyonellikde azalma görüyorum. Elbette içerikler her zamanki gibi güzel.ÖNERİM:1- Konuk arkadaşlar program boyunca yanınızda bulunmaması daha hoş olabilir.3- Kesinlikle bir konu kimin alanına giriyor ise diğer arkadaşlar ufak görüşler dışında mümkün olduğunca konuya girmemeli. Yoksa o konuda kimin daha çok bilgili olduğu ve kimin hangi görev için orada olduğu anlaşılmaz bir hal alıyor.4- Ersin Bey herkesin her cümlesini bu kadar çok kesmemeli. Zira bir çok laflar ağzınızda tıkılı kalıyor ve kendisi gereksizce her konuda öne çıkıyor.

hocam otur izle, bu kadar kritik yapılacak birşey yok evet Ersin Kılıç söze biraz erken giriyor, Mesut Çevik sözünü bitirmeden dalıyor ama bunlar zamanla düzeltilir. Ersin Kılıç bu tür programlara yeni başladı, zamanla düzeltir kendini.

bunun dışında ben çok abartılacak birşey göremiyorum, herşey güzel.

• justin bieber haberini görünce camdan atladım. Hastaneden yazıyorum

• Birkac tarayici denememe ragmen google g1 telefonla izleyemiyorum dh videolarini oysa you to be videolarini sorunsuz izliyorum bir cozum lutfen mesut bey
  • Bana görede en doğal ve yapmacık olmayan kişi Ersin Kılıç. Adamın nesi battı size ki ?

• Selam Mesut mesela tanıttığınız ürün haberinin mesela asus un monitörü nereden bulabiliriz yada Türkiye' de satılıyor mu satılmıyor mu gibi bilgileri de verir seniz boşuna heyecanlanmayalım:)

sevgiler.

• Bence cok keyifli bir sohbetti soluksuz izledim canlı tv yayını gibi tabiki ufaktefek seyler olacak.Biz neden bunun kriterini yapıyoruz anlamadım adam lar super sundu bence.tesekkur ederim hepsine.

• Ne chrome ne yandex en hızlı browser maxthon
    peacekeeper:4641
    browserMark:957724
    html5:423

ezip geçiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurpolo4 -- 6 Ekim 2012; 12:22:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: grafiker

Selam Mesut mesela tanıttığınız ürün haberinin mesela asus un monitörü nereden bulabiliriz yada Türkiye' de satılıyor mu satılmıyor mu gibi bilgileri de verir seniz boşuna heyecanlanmayalım:)

sevgiler.

nerede satıldıgını söylerse reklam olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enja

quote:

Orijinalden alıntı: grafiker

Selam Mesut mesela tanıttığınız ürün haberinin mesela asus un monitörü nereden bulabiliriz yada Türkiye' de satılıyor mu satılmıyor mu gibi bilgileri de verir seniz boşuna heyecanlanmayalım:)

sevgiler.

nerede satıldıgını söylerse reklam olur

Oke orasını biliyorum ama mesela çoğu teknoloji market veya web üzerinden satış yapan sitelerde ülkemizde satılmaktadır dense yeter zaten. Ayrıca kimse bir yerden fiyat alıp bakmıyor ki en az 3 - 5 site geziyorsunuz öyle alıyorsunuz alacağınızı
    Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: alito

quote:

Orijinalden alıntı: Menow

Mesut Bey;Üzülerek yapıcı ama biraz da olumsuz bir eleştiri yapmak durumundayım.1- Ersin Bey susması gerektiği noktaları bazen kaçırıyor. Üstüne üstlük üstüne vazife olmayan konularda biraz fazla öne çıkıyor. Sizin ve Ender Beyin daha ön planda olması gereken konularda dahi Ersin Bey ben de burdayım dercesine ataklar yapıyor. Elbette fikir beyan etmesi gayet normal ama fazla öne çıktığı anlar var. Diyebilirsiniz ki senmi belirleyeceksin bu dengeyi sen de kimsin!. ELbette ben hiç bir şeyi belirleyemem ve haddime de değil. Ben sadece kendimce programın kalitesinin bozulmaması için görüş bildiriyorum yanlış anlaşılmasın. %100 doğru konuşuyor diye bir şey söz konusu değil.2- Ersin bey inatla şortla karşımıza çıkmaya sanırım devam edecek. Bu programın prestijini gayet sarsıyor. İzleyiciye olan saygıyı etkiliyor.3- Programda 3 kişinin olması çok fazla dikkat dağıtabiliyor. Aynı anda yapılan konuşmalar gayet gürültülü bir ortam yaratıyor. Profesyonel görüntüden uzakta gündem haberlerinden çok bir tartışma programı halini alıyor.4- Bazı anlarda siz konuşurken diğer arkadaşlar kameraya bakıyorlar. Bu profesyonellikten çok uzak ve hoş olmayan bir görüntü oluşturuyor.5- Ender Bey konuşmalarında çok sık bir size bir Ersin Beye yöneliyor. Tamam ikinize de konuyu anlatmak istiyor ama kafa çevirmeler biraz fazla sık değil mi? İzleyici dikkatini dağıtıyor.SONUÇ:İlk programdan bu yana izleyiciye hissettirilen profesyonellikde azalma görüyorum. Elbette içerikler her zamanki gibi güzel.ÖNERİM:1- Konuk arkadaşlar program boyunca yanınızda bulunmaması daha hoş olabilir.3- Kesinlikle bir konu kimin alanına giriyor ise diğer arkadaşlar ufak görüşler dışında mümkün olduğunca konuya girmemeli. Yoksa o konuda kimin daha çok bilgili olduğu ve kimin hangi görev için orada olduğu anlaşılmaz bir hal alıyor.4- Ersin Bey herkesin her cümlesini bu kadar çok kesmemeli. Zira bir çok laflar ağzınızda tıkılı kalıyor ve kendisi gereksizce her konuda öne çıkıyor.

hocam otur izle, bu kadar kritik yapılacak birşey yok evet Ersin Kılıç söze biraz erken giriyor, Mesut Çevik sözünü bitirmeden dalıyor ama bunlar zamanla düzeltilir. Ersin Kılıç bu tür programlara yeni başladı, zamanla düzeltir kendini.

bunun dışında ben çok abartılacak birşey göremiyorum, herşey güzel.

hakkaten daha ne olacak işte adamlar yapmış robotmu bu insanlar kaşını gözünü senin istediğin gibi çevirecek, ne insanlar var ya oturmuş üşenmeden herşeyi tek tek yazmış onu öyle onu öle yapın hey allahım ya,başka işiniz mi yok arkadaş

• Oyunlardan nefret ettim şu kısacık videoda. justin bieber konulur mu oyunun içine. Oyunu 13-17 yaşındaki "prensesler" oynamayacak sonuçta. Sırf bu ilgiyi sömürmek ve çıkar sağlamak istiyorlarsa koysunlar Megan Fox'u dar ve açık bir kıyafetle, görsünler bakalım elde etmek için şekilden şekile girdikleri ilgiyi nasıl topluyorlar. Millet ikili mücadeleye girmek için sıra olur takımda :D

• Videonun girişindeki müziğin ismi ne acaba?

• Programı takım-kravat olarak çekmenizi beklemiyoruz ama kapriyle çıkılmasını da abes buldum açıkçası.
    Bir de programın adı 2si1 ama 3 kişisiniz. *

* Bugün sadece olumsuz baktım, idare edin.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.