Şimdi Ara

2si1: Bilgi dolu yeni nesil Teknoloji ve Oyun Programı video şov 05.10.2012 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
17.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • insanların ve özellikle bütün gün oyun oynayan kilolu amerikan çocuklarının her sabah kahvaltıda pizza yiyen tipler kalkıp şortu eleştirmesi ilgin bir şey :D
  • 590 Mb HD

• Ersinin laflara dalması söz kesmesi gibi şeyler benimde dikkatimi çekti
    programa hükmetmeye çalışıyormuş gibi yanlız teknoloji haberlerini tam duymadan tak oyun haberlerine geçiyoruz kafam döndü
    Ersin biraz daha sakin ve ılımlı olması güzel elbise kısmınada biraz daha dikkat edelim
    sonuçta işyeri ve ekmek yenilen bir yer açıkcası dh ve bsc gömleklerini çok özledim en azından bir bütünlük ve işinizi ne kadar ciddi ve eğlenceli oldugunun en belirgin göstergesiydi
    ersin biraz daha dikkat lütfen

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Justin haberini sona koymanız iyi olmuş..

• Düne kadar şöyle aslansınız böyle kaplansınız bir numarasınız diyenler 2 kıyafete takmaya başlamışlar.ben olsam eğer sadece şu 2si1 video serisinden reklam geliri almıyorsanız bir dahakine hiç video hazırlamam bu şekilde eleştirenleri dilendirirdim "neden video koymuyorsunuz" dedirterek.

Burası devlet dairesi, apartman yönetimi , aral ithalat sitesi , belediye binası ,okul müdürünün odası vs değil .İster slip giyip çıkarlar isterlerse de parmak arası terlik üstüne smokin giyerler.Ben bu tepkileri anlamsız buluyorum.

Oyun sitesi abicim adamlar zorla bir iş yapmıyor ki .Bu adamlara bu siteden sağladıkları gelirin aynısını kamu görevinde verecek olsanız gidip o memurluğu seçmeyeceklerdir. Adamlar bu iş için buradalar .oyun seviyorlar bizim gibi oyun oynuyorlar.09:00-17:00 kısır döngüsünde çalışmıyorlar.

Ben bizim bu dar kalıplarımızı anlayamıyorum. Yurtdışındaki oyun firmalarına çalışma ortamlarına bakın bir. lütfen bir bakın .Alman oyun kanalı vardı kaç sene önce uydudan yayın yapardı " GigaTV" .O adamlar çok rahatlardı havai şortla bile gelip oyun tanıttıklarını gördüm.

Kasıntı takım elbiseler içinde belli sınırlar içinde hareket eden haber spikeri gibi insanlar mı istiyorsunuz karşınızda?

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar siz neyden bahsediyorsunuz burada Yemekteyiz programındaki karılar gibi adamları eleştiriyorsunuz, adamlar size hizmet sunuyor siz adamları kötülemek için binbir çeşit yola başvuruyorsunuz biraz saygınız olsun.
  • Süper, süper, süper.
  • Arkadaşlar, sanırım anlayamadığınız veya bizim anlatamadığımız bazı durumlar var;

Ben eleştirimi yemekteyiz programındaki hanımları eleştirir gibi yapmıyorum. Ben bir DH bağımlısıyım. Mesut Bey ve diğer arkadaşlar dahil tüm emeği geçen herkesi çok seviyorum ve saygı duyuyorum. Ve DH'nın profesyonel seviyede işler çıkarttığını düşünüyorum. İşte bu düşüncemden ötürü profesyonelliğe çokda uygun durmayacak bazı kriterlere dikkat çekmek istedim.

Yoksa bu program bulunmaz nimet diyen arkadaşlar, ben aksini idda etmiyorum. SOnuna kadar haklısınız. Ben DH'yı gözümde çok daha yükseklerde görüyorum. EMinim ki Mesut Bey'de başta olmak üsere eleştiriler almak istiyordur ve bu eleştirileri kendi fikirlerince değerlendiriyordur.

Bizim eleştirilerimizin hepsi illa doğrudur diye bir kaide yok! Olamaz da. Her insan farklı tecrübe ve olaylarla büyür. Zevkler ve bazı prensipler buna istinaden oluşur. Doğal olarak herkesin beğeni ve güzellik kıstasları farklı olduğu gibi eleştiri kıstaslarıda farklıdır.

Benim eleştiri yazmamdaki tek amaç DH'yı çok sevmem ve buna bağlı olarak kendimce en ince detayına kadar profesyonelce videolar hazırlamalarını istemem. Yoksa bu video da ne neden yaptınız ki v.s. gibi bir düşüncemiz olmasıan imkan yok ki ne haddimize! EMEĞE SAYGI!

Eleştirelim ki DH herkesin düşüncesinden haberdar olsun ve belkide akıllarına gelmeyen bazı şeyler gözleri önüne dökülsün.

DH ekibindeki tüm çalışanları çok seviyor ve saygı duyuyorum!

• video kaynağında problem bulundu diye hata veriyor :(

• Arkadaki 2 TV modeli nedir bilen var mı?
    samsunglar sanırım.

• o kapri giyenin avret bölgesini 100 milyon kişi gördü. kamera karşısın da bari yapmayın yhav. günah yav. diz kapaklarından yukarı kac kişi baktı hapsinede günah yazıldı. yazık :(

• Arkadaş sanki burası devlet dairesi. Ne kafa yordunuz şu şort meselesine?

Adamlar ne güzel oturmuşlar program yapmışlar ama bizim millet rahat edemez illa takacak yüzeysel bir şeylere.
  • Gayet güzel ve izlemesi keyifli bir program olmuş.

Kapri eleştirisi gibi saçma sapan eleştirileri kafaya takmayın. Onlar yanlış foruma gelmişler. Sadece olay olsun diye açık arıyorlar kendilerince...

Yeni programı dört gözle bekliyorum...

• bu gece yenisi geliyordur inş. emeğinize sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just In Time

bu gece yenisi geliyordur inş. emeğinize sağlık.

onuda izleriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: pEEKmeeZ

o kapri giyenin avret bölgesini 100 milyon kişi gördü. kamera karşısın da bari yapmayın yhav. günah yav. diz kapaklarından yukarı kac kişi baktı hapsinede günah yazıldı. yazık :(

Hocam bu programı IRAK veya İRAN'da yayınlansın diye yapmıyorlar! O nasıl bir inanışdır...

Ama işi ciddiye alma noktasında pantolon çok daha iyi görünüyor diye düşünüyorum...
  • justin bieber nedir ya bende köprüden atılıyom :)

• quote:

Orijinalden alıntı: John Voxville

quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri Kamera karşısında kapri istemiyoruz, az dikkat ve saygı..
    Sonra da Samimiyet istiyoruz! diye kötülersiniz.

Adamın bacak kıllarına bakarak kurabildiğiniz samimiyet derecesine ölebilirim...

• Herkes her ortamda ciddi olsun çünkü biz rahatsız bir toplumuz. Rahat edemeyiz kafayı takacak bir şeyler olması lazım. Ayrıntılarda boğulmamız lazım.

Yüzeysellik yüzeysellik...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.