Şimdi Ara

2si1: Bilgi dolu yeni nesil Teknoloji ve Oyun Programı video şov 05.10.2012 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
17.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yine harika bir bölüm olmuş. Benim de TV'ler arasındaki renk farkı dikkatimi çekti. Biraz rahatsız ediyor.

• Merhaba donanım haber ekibi. Bu sözlerim Mesut bey'e! Mesut bey sizin üstünüze inceleme,yorum, haber vs. haram. Ayrıca 650TI için 8800 ün varisi olur sözünüze kesinlikle katılıyorum. Ender bey kağıt üzerinden konuşuyor. Ben Nvidia firmasının 1yıl önce 600 serisi ile ilgili dökümanını okuduğumda o zaman benim kartım hiç şüpesiz 650TI dedim. GTS 450 kartımdan sonra yaklaşık 2 yıldır böyle bir ürünün çıkacağını tahmin ettim ve bekliyorum. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: alito
    hocam otur izle, bu kadar kritik yapılacak birşey yok evet Ersin Kılıç söze biraz erken giriyor, Mesut Çevik sözünü bitirmeden dalıyor ama bunlar zamanla düzeltilir. Ersin Kılıç bu tür programlara yeni başladı, zamanla düzeltir kendini.

bunun dışında ben çok abartılacak birşey göremiyorum, herşey güzel.

Dostum ben rahatsız oldum. Keyif alamadığım için eleştirdim. Oturup izledik bizde heralde ama keyfimi kaçıran unsurlar vardı. Mutlaka başkalarının da gözüne bazıları takılmıştır bazıları takılmamıştır. SOnuçta bunlar eleştiri ve kendilerine bilgi olması amacıyla yazılan bir eleştiri. Sonuçta kimse kendine dışardan bakıyormuş gibi yapamaz. Ancak biz yapabiliyoruz.

• Programı ilk izleyişim. Programın içeriğinden çok dekor ve koltukların uyumu dikkatimi çekti. Koltukları nerden aldınız. :D

• Ersin abinin yıllık izinden geldiği belli. Kapkara olmuş.

• SSD almak isteyen arkadaşlar bu gün Vatan Bilgisayara baksınlar, 120 ve 128 GB Kingstone, Trancent, Sandisk, OCZ vs falan ne kadar disk varsa 199 lira civarına, bakmaya değer.

• İngilizce kelimelerin en azından doğru okunuşuna da program öncesi bi göz atsanız çok iyi olacak. Ciırs of var nedir ya

• Şu malum upuzun eleştiriyi gördüm ama izledikten sonra neredeyse hepsini haksız buldum. Gayet güzel olmuş. Profesyonel programları bu kadar zevkle izleyemiyorum çünkü bu doğallık yok. Ersin Bey de tam kıvamında katkı sağlamış. Yalnız kapri... Kapri gerçekten çok absürd, çok uyumsuz olmuş. Bir havuz kenarı, bir sahil çay bahçesi vs olsa tamam da bu ortama hiç gitmemiş.

Bu arada mgs'deki grafikler neydi öyle:) Grafikler çok iyi.

• teşekkürler.

• Samsung'un SSD sektöründe yerini sağlamlaştırdığına dair bölümdeki yorumlar için 1 TB'lık modelinin çıkmasını bekleseydik keşke. Bildiğim kadarıyla en yüksek kapasiteli modeli 512 GB.

• Biriniz konuşurken kamera sadece konusani çekerse bu sırada diğerleri rahatlar her daim kasilmak zoru.nda kalmaz

Bu arada benim için bunlar önemli değil rahatsız olan arkadaslar varmış yorumlardan anlaşılan :)

• Güzel bir program daha çok teşekkürler.

Şortun giyilmesinden ziyade aslında şortun sizler üzerinde yarattığı bu olumsuz düşünceler abes. Şort giyilmesi, anlatılan konular üzerinde ne gibi bir sorun oluşturuyor bunu da çözebilmiş değilim.

Son olarak saygı konusu herkes için giysiden ibaret değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evilhuman -- 6 Ekim 2012; 23:59:59 >
  • kıyafetlere dikkat edelim

• google +'ı aktif kullanmak !? sormanız hata :)

• Ardakaş sanki başka sitelerde böyle bir program varmış gibi eleştiriyorsunuz bu video bulunamaz bi nimmettir eğer bu videoyu da eleştiriyorsanız diğer sitelerin teknoloji videolarına bi bakın derim.

• Sakala bir şey demiyorum ama o kıyafet ne biraz ciddiyetli olun

Şu öldü bu battı donanım hakkında test yok bire bir nereye gidiyor

Eğer bire bir olacaksa ne olur programı 2 kişi yapın illa ki 3 kişi olacaksa 3. kişi firmadan olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 7 Ekim 2012; 12:31:02 >
  • Yayın yapılan odaya ve yayın şekline bakılırsa 2si1 sohbet tarzında geçmesi için tasarlanmış bir program gibi geliyor...

Daha kısa olmaması şartıyla şortun sorun yaratacağını düşünmüyorum...

DH ekibinin ellerine sağlık bu güzel video için...

• program çok güzeldi ama katılımcıların biraz kılık kıyafetine özen göstermesini rica ediyorum kaprili falan olmuyor.
    +
    konulardaki geçişler çok daldan dala olmuş spor haberi konuşurken siyaset konuşmak gibi olmuş buda çok hoş degil.

• Kamera karşısında kapri istemiyoruz, az dikkat ve saygı..

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Kamera karşısında kapri istemiyoruz, az dikkat ve saygı..

Sonra da "Samimiyet istiyoruz!" diye kötülersiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.