|
Bugün 29 Şubat. 4 yılda bir görebileceğimiz bir gün. 4 yıl sonrasına, 29 Şubat 2028'e mesaj bırakalım. ( Bir önceki konuya gitmek için (29 Şubat 2020) : https://forum.donanimhaber.com/29-subat-2024-e-mesaj-birakin--142209576 ) 1-Şuan ne durumdasınız, hayat nasıl gidiyor? 2-Hayatınızda neleri değiştirmeyi istiyorsunuz, gelecek için hedefleriniz, planlarınız nedir? 29 Şubat 2028'de ki kendinize soru soruyormuş gibi de yazabilirsiniz. Önceki konuda olduğu gibi yine 2 soru üzerinden cevaplayalım istedim. Tabi istediğiniz şekilde mesaj yazmakta özgürsünüz. Ben başlıyorum : Şuan, bir önceki 29 şubat konusunda yazdığım hedef ve isteklerimin gerçekleşince mutluluk getirmediğini anlamış oldum. Hayat yine mok gibi. Hedefler gerçekleşse bile sürekli bi stres ve endişe var bilemiyorum. 29 Şubat 2028'de ki kendime soruyorum : Evlendin mi? Tamam iş buldun, peki zengin oldun mu? Yurt dışına çıktın mı? Yaşama isteğin, hayat enerjin halâ bitik mi? Kaybetmekten korktuğun şeyler var, bunlar yaşandı mı? Takvim hatırlatıcısını da ekledim ![]() |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı