< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
26586 TL - Apple iPhone 13 Pro (128 GB)
-
-
Yıllık 120 bin TL gelirim var ama taksitlerin tamamını ödediğim halde 2 banka görünümlü tefeciler sadece 12.800 TL kredi kartı limiti veriyor....
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Abartılacak bir şey değil gaza gelmemenizi tavsiye ederim diğer sitelerde 28000 civarı fiyatı var, eylülde yeni iphonelar duyuruluyor. Zaten alacaktım bunlardan bağımsız diyorsanız buyrun alın 1500tl indirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 18 Haziran 2022; 8:43:16 > -
asgari ücretliye 20 bin veriyorlar :D
-
Benim gelirim de ayni yapikredi 35 bin limit veriyor. Maas aldiginiz bankadan alin karti
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O tefeciler limit vermiyor zaten...
Gelirim seninkinden az olduğu halde bile banka bana 12.800 TL kredi kartı limiti veriyor emme ben gabul etmiyom. Sen, o 2 banka görünümlü tefeci ile hem hal olup onları adam yerine koymaya devam ettikçe onlar da seni adam yerine koymamaya devam edecektir.. Gonfor alanından çıkıp bir an önce o 2 banka görünümlü tefecilerle yolun ayırmanı tavsiye ederim
-
26586 TL lik telefon fiyatına kimse tepki vermiyor, bu fiyata el kadar telefon mu olur, bu nasıl fiyat böyle demiyor. bu da milletçe artık bu fiyatları kanıksayıp kabul ettiğimiz ve bizden biri haline geldiği anlamına geliyor
-
Dolar 17.30 olursa telefon da 26 bin olur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Biliyorum ama buna şaşıran ve tepki koyan yok, bunu söylemeye çalışıyorum
-
1000 dolardan fazlası verilmez hiçbir telefona.
-
Maaş gelirim yok 11200 lira limitim var, son kuruşuna kadar kullanıyorum kimse hayırdır demiyor sizinkinde bir gariplik var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Başka bir sıkıntı olabilir normal değil benim World 29.000 idi %40 asgari ödeme çıkardığı için 24.900 TL ye indirdim şimdi %20 ye düştü asgari ödeme limitim ayrıca birde Axess kartım var onuda hanım kullanıyor. (5.000 TL onun limiti)
Bankaya güncel bordronuzu iletin limit güncellensin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flat-Eric -- 18 Haziran 2022; 12:32:54 > -
Cidden bu paraları veren var mı?
-
Var hocam. Telefon dışında elektronik kullanmayan ve çevresinde yüksek gözükmek için bu paraları verenler var. Ben şahsen S21 + Ps5(veya XsX) + 4k Monitör alırdım aynı fiyata.
-
Aylik 10bin maaş fazla değil, ama bankaların o kadar limit vermesi de ilginç... Adios kartım vardı, 13300 limit vermişlerdi geçen yıl. Düz olsun diye 15k yapayım dedim ret ettiler ben de 10k yaptım. Limiti çok kontrol etmiyordum. Bir kaç ay içerisinde 50 bin oldu ben de herhalde bir yanlışlık var deyip takmadim. En Son 5 ay önce 77k limit yaptiklarinda ne oluyor deyip incelediğimde otomatik artır diye bir şey varmış. Neyse 50k ya indirip sabitledim. Çok yyisek limitin de bir anlamı yok bence.. Maaşın 2 katından fazla olmamalı.
Başlığa gelirse sırf %10 indirimli diye telefona bedava demek nedir? Aynı telefonu 13 pro 128 kullanıyorum, geçen sene 11200 é Almanya da aldım. Bir de kayıt ücreti ödedim o kadar. Kesinlikle değmez 30k falan. Daha doğrusu dünya üzerinde hiç bir telefon değmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voodoo child -- 18 Haziran 2022; 14:21:31 >
Diyelim ki 10 bin tl maaşın var 3 ay yemeden içmeden bir telefona 26586 tl verende akıl aramam
Bu telefonu kullanmanız için aylık maaşınız 30 bin tl olması gerekir o zaman size dokunmaz aylık 10 bin tl maaş alana dokunur
-
az kaldı 14 çıkıcak
-
Biraz daha bekleyip 15 alabilirsiniz. Tabi o zamana dolar 40 tl olur. apple telefonun fiyatını da 1000 dolar yapar artık 60bine mi alırsınız 70bine mi alırsınız orası muallak.
bu ülke sınırları içinde bir şeyi ucuza buluyorsanız alacaksınız. bunu bilir bunu söylerim. beklerseniz kaybedersiniz. yok yenisi eylülde çıkacak bekle, yok şöyle olacak bekle. 1 hafta içinde dolar 50 kuruş zıplıyor. apple zam üstüne zam yapıyor. neyi bekliyorsunuz allah aşkına?
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
26586 TL lik telefon fiyatına kimse tepki vermiyor, bu fiyata el kadar telefon mu olur, bu nasıl fiyat böyle demiyor. bu da milletçe artık bu fiyatları kanıksayıp kabul ettiğimiz ve bizden biri haline geldiği anlamına geliyor |
Biraz daha bekleyip 15 alabilirsiniz. Tabi o zamana dolar 40 tl olur. apple telefonun fiyatını da 1000 dolar yapar artık 60bine mi alırsınız 70bine mi alırsınız orası muallak. bu ülke sınırları içinde bir şeyi ucuza buluyorsanız alacaksınız. bunu bilir bunu söylerim. beklerseniz kaybedersiniz. yok yenisi eylülde çıkacak bekle, yok şöyle olacak bekle. 1 hafta içinde dolar 50 kuruş zıplıyor. apple zam üstüne zam yapıyor. neyi bekliyorsunuz allah aşkına? |
Benzer içerikler
- yanımda premium
- turkcell 60 gb 390 tl
- hepsiburada eskiyi yenile
- turkcell efsane yeniden
- soruyu bil 4 gb internet kazan
- telegram indirim kanalları
- kasım indirimleri ne zaman
- siber pazartesi
- samsung öğrenci indirimi ne kadar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X