Şimdi Ara

24 saatte sıfırdan eTicaret sitesi kodlamayı öğreten PHP kursu: Sadece 25TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
5
Favori
7.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 24 saatte sıfırdan eTicaret sitesi kodlamayı öğreten PHP kursu: Sadece 25TL

Türkçe kurslar ile ülkemizdeki dijital eğitim alt yapısını bir basamak öteye taşıma konusunda içeriklerini her geçen gün zenginleştirmeye devam eden Udemy, yepyeni bir kurs fırsatı ile karşımızda. Bu kursta web programlama dilleri arasındaki popüler konumunu kaybetmeyen PHP Web Programlama kursu, Emrah Yüksel’in sevilen anlatımı ile sunuluyor. Dilediğiniz zaman dilediğiniz yerden eğitim içeriklerine ulaşabileceğiniz dijital kurs platformu Udemy'de PHP Web Programlama kursu yüzde 95 indirimle 400 TL yerine sadece 25 TL. 

*Ayrıca bu linkle gelen öğrenciler diğer kursları da 25TL indirimi ile alabilecekler!

HTML, PDO, MySQL ara başlıklarını da içeren kursta bol örnekli bir anlatım yapılıyor. Bu sayede öğrenilenler hemen uygulamalı olarak hayata geçiriliyor. Kurs sonucunda öğrenciler, bir e-ticaret projesinin tüm aşamalarını öğrendikleri ile kodlayabilecek, dinamik web programlama mantığını en temel düzeyden başlayarak öğrenmiş olacak.

Emrah Yüksel kurs sonunda öğrencilerin haber, emlak, ilan, firma script’i gibi birçok alanda ilgi gören pek çok web sitesi kodlamasını yapabilecek yetkinlikte olacak ifadelerini kullanıyor.

14 Saatlik Proje ile eTicaret Sitesi Kodlayın 

Udemy’nin 5 üzerinden 4.8 ile en beğenilen kurslarından olan PHP Web Programlama, 23 saat içerik, gerçek dünyadaki örnekler ve projeler ile ilerliyor. Kursun 14 saatlik kısmı gerçek bir e-ticaret sitesi kodlama üzerine ele alınmış. Bu 14 saatin aşamaları şöyle:

• 13 saat baştan sona e-ticaret projesi, kampanyalar, ürün listeleri, sepet, yönetim paneli vs.
    • 30 dakika kredi kartı entegrasyonu
    • 30 dakika cep telefonuna sms gönderme

Neden PHP?

PHP, dinamik web siteleri oluşturmanıza ve sunucularla çalışmanızı sağlayan, açık kaynaklı (ücretsiz) bir betik dili. PHP şimdi 20 milyondan fazla web sitesinde ve dünya çapında 1 milyondan fazla sunucuda kullanılmaktadır.

PHP Web Programlama kursunu bu bağlantıdan 25 liraya satın alabilirsiniz.

*Bu linkle gelen öğrenciler diğer kursları da 25TL indirimi ile alabilecekler!

• R E K L A M L A N D I N I Z

'cı arkadaş bir an önce gelirse artılayacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: x X x

R E K L A M L A N D I N I Z

Apple reklamlarından daha iyi.
    MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI, AMD Ryzen 5900x, G.SKILL Trident Z Neo 64GB (4 x 16GB)DDR4 3600, MSI Radeon 6800 XT, Corsair HX1200, Corsair Air 540, 2x ST8000DM004 Seagate 8TB 5400RPM, WDC WD40EFRX WD RED 4 TB 5400 RPM, KXG50ZNV256G NVMe TOSHIBA 256 GB,Sandisk ULTA NVMe 1 TB, 2x ST1000DM003 1 TB 7200 RPM, SteelSeries RIVAL 100, Audio-Technica ATH-M50x, Samsung 28 UE590D, AOC Q3279VWF
  • quote:

Orijinalden alıntı: sniper23

quote:

Orijinalden alıntı: x X x

R E K L A M L A N D I N I Z

Apple reklamlarından daha iyi.

Hmm, sizinki kötü olmuş ama

Viral nedir bilir misiniz?

• Kodlama konusunda bilgi sahibi olmayanlara ve programlamaya ilgi duyanlara Python ile Programlama: Sıfırdan İleri Seviyeye Python 3 kursunu tavsiye ederim. O da şu an indirimde ve konudaki linke tıklayıp Udemy ana sayfasına girerseniz bu kursu da 38 lira yerine 25 liraya alabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ONY86 kullanıcısına yanıt
    Benim içimde aynı şeyi söylüyor.

• ne guzel reklam olmus yaw :) benim de 3 adet kursum var udemy'de binlerce ogrencinin katildigi, ben de mi link vereyim buraya? ne guzel olur

• emrah yüksel hocamın eğitimlerini tavsiye ediyorum

• Başarılı bir kurs herkes almalı diye düşünüyorum.

• arkadaşlar kurs çok güzel her şeyi ince detayı kadar anlatılmıştır tavsiye ederim

• Bizim kaptan Emrah Yüksel :)

• KAPTAN HERYERDE

• udemy de indirim hep vardır indirimsiz bulamazsınız ara ara 38 tl olur bazen 25 tl yeni kurslar tanıtım amaçlı ilk. başlarda ücretsiz verir vs.. Oncelikle programlama uzerine mi yoksa daha cok web tabanlı birseyler uretmek mi istiyorsunuz buna karar verin ona gore yol alin..

Orijinalden alıntı: semantik41

milyon dolarlık şirketler boşuna onbinlerce dolar veriyorlar eticaret yazılımı için, alsınlar kursu yaptırsınlar bir liseliye oldu bitti. maliyet 25tl :)

hocam zaten kalkıp kodlama öğretiyoruz demiyor adam düzenlemeyi öğretiyor.Bahsettiğin şirketlere 2-3 milyar kaptırmadan kendi halinde siteni açabileceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 31 Ekim 2017; 15:53:9 >

Nintendo 3DS Kullanıcıları Kulübü
  • 24 saatte bırak eticaret kodlamasını, eticaret alt yapısını tam anlamıyla anlatamaz kimse kimseye. Böyle boş laf ebeliği yapıyorlar ya. Hiç güvenemiyorum.

Birde 25 lira. Yazılım kursu bu kadar ucuz olamaz.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.