Şimdi Ara

24 saatte sıfırdan eTicaret sitesi kodlamayı öğreten PHP kursu: Sadece 25TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
5
Favori
7.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aslında denemekten hiçbir zarar gelmez, 25 lira kaybım olur en fazla, pek birşey değil,

kampanya ne zamana kadar sürecek?, ay sonunda bilgisayarı yenileyeceğim, o zamana kadar sürerse bunu da satın alır denerim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Origin id : kerrjo1
    www.youtube.com/kerrjo
  • DH Misafirleri adı altında anonim gelen arkadaşlar yağ fabrikasından yeni çıkmışlar herhalde.
    kodlama öğrenmeden nasıl e-ticaret yazılımı yapacaksın, en zor işlerden biri e-ticaret yazılımı yapmak. uzun seneler bu sektörde çalışmış biri olarak (bilgisayar mühendisiyim) ben bile otursam şu an yazamam. e-ticaret ile alakalı farklı bir alanda çalışıyorum şu an. türkiye'de eticaret yazılımı yapan şirketlerin aylık arge masraflarını duysanız kalp krizi geçirirsiniz :) bu arada kodlamayı zaten bedavaya öğrenebilirsin, internetten binlerce kaynak var.

• quote:

Orijinalden alıntı: semantik41

kodlama öğrenmeden nasıl e-ticaret yazılımı yapacaksın, en zor işlerden biri e-ticaret yazılımı yapmak. uzun seneler bu sektörde çalışmış biri olarak (bilgisayar mühendisiyim) ben bile otursam şu an yazamam. e-ticaret ile alakalı farklı bir alanda çalışıyorum şu an. türkiye'de eticaret yazılımı yapan şirketlerin aylık arge masraflarını duysanız kalp krizi geçirirsiniz :) bu arada kodlamayı zaten bedavaya öğrenebilirsin, internetten binlerce kaynak var.

Hocam zaten yazılım yapmayacak ki ? hazır yazılmış free scriptleri editleyecek.
    kursu aldım ama muhtemelen wordpress üzerinedir , ben şahsen başka açıklama bulamadım

Nintendo 3DS Kullanıcıları Kulübü

• php mi kaldı artık ya. ilkel dil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

boyle 3 saatte ingilizce ogren, 5 saatte cinceyi sok, 36 saatte facebook un sahibi ol gibi iddiali seylere inanmayin. %99.98i yalan!
    emek vermeden yemek mumkun degil. oturun ufak ufak baslayin, bir suru ucretsiz kaynak var.
  • UDEMY den "sıfırdan ileri seviyeye JAVA Kursu" satın aldım.

1.5 aydır çalışıyorum.

Kursun 10 saat 20 saat olduğuna bakmayın.

Hocayı soruyla bölen öğrenci olmadığından şakır şakır anlatıyor.

20 dk'lı dersi dediklerinin anlamadığınız yerde geri alıp tekrar dinlediğinizde.

Yazdığı kodu yazıp hata aldığınızda tekrar geri alıp incelediğinizde 20 dk'lık ders 1 saatten uzun sürüyor.

24 saat ise bu ders.

Hiç kesintisiz anlatılan her şeyi uygulayıp öğreneyim diye uğraşırsanız kurs 200 saatten fazla sürecektir.

JAVA kursun çok başarılı gidiyor.

15. Bölüm 80-90. ders arasında falanım.

Bir kod yazmamız gerekiyor.

Hoca daha önce anlattığı için çat diye yazıyor.

Normal derste olsam hocam onu neden öyle yaptık diye sorarsın ama burada sormak yerine başlıklardan o dersi bulup tekrar dinliyorum.

1,5 aylık çalışma sonucu ki ben çalışan bir insanım akşamları 1 saat ayırabiliyorum sadece.

Konsolda öğrencilerin adını vs bilgilerini alıp derslerine göre notlarını alıp çan eğrisi hesaplayıp her derse göre en iyi öğrenci her öğrenciye göre en iyi ders. Kalan öğrenciler gecen öğrenciler ortalama vs her şeyi hesaplattırabilirim.

UDEMY başarılı bir sistem.........

• quote:

Orijinalden alıntı: FasTBoY

DH Misafirleri adı altında anonim gelen arkadaşlar yağ fabrikasından yeni çıkmışlar herhalde.

Bu şekilde misafir hesabıyla gelip olumlu yorum spamleyen firmalar aslında bu hareketleriyle müşteri gözünde küçük düşüyor haberleri yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuk_aktan -- 1 Kasım 2017; 9:33:50 >
  • Emrah Yüksel iyidir, youtube'taki videolarına bakın php kodlama mantığını kolay bir şekilde anlamamı sağladı ön yargılı tavrınızda ziyade bir kitap parasına fazlasını öğretir.

O değil de.. Su 24 saatte bişeler öğrettiğini iddiaa eden kurslar kitaplar dvd setleriyle ilgili yabancı sitelerde öyle güzel şeyler yazıyor ki.... Tamamı traş.. Tatava.. Yalan dolan diyorlar... Programlama dilleri 24 saatte değil en az 8 -10 yılda öğrenilir.. 24 saatte öğreteceğini iddiaya etmek kandırmaca diyorlar.. vardır böyle teach yourself C in 24 hours, teach yourself java 24 hours, build your own spaceship in 24 hours falan....

şu karikatür herşeyi anlatmaya yeter de artar bile
    https://qph.ec.quoracdn.net/main-qimg-48490c5c0f964743052973758cae3f16

şu yazılar:
    http://simpledeveloper.com/learn-a-programming-language-in-21-days-not/

misal:http://norvig.com/21-days.html
    http://blog.thefirehoseproject.com/posts/heres-happens-first-24-hours-learning-code/

üstadlar diyor ki en az 10.000 (yazıyla on bin) saat çalışman gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istemsizhareket -- 1 Kasım 2017; 16:32:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

"Religion is regarded by the common people as true, by the wise as false, and by rulers as useful" Seneca the Younger

• _____________________________
  • _____________________________
  • Kimse de dememiş ki 400TL'nin %95 indirimli hali 20TL

Ö L Ü C Ü L E N D İ N İ Z
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.