Şimdi Ara

24 saatte sıfırdan eTicaret sitesi kodlamayı öğreten PHP kursu: Sadece 25TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
5
Favori
7.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kesinlikle çok iyi anlatıyor. Ben denedim.

Öte yandan kursu satın aldım. 25 Tl çok değil. Bu kursu 400den düşme olarak değil normal fiyatıyla, başlıkta içeriğe göre çok büyük şeyler vaadetmek yerine olanı vurgulasa yine de alırdım. Reklamın abartısıyla dikkat çekmek istemiş sanırım :) Nihayetinde benim açımdan başarılı.

Ders anlatımı güzel, canlı tutuyor Emrah hocanın sesi insanı. Enerjiyi veriyor yani, sizde diğer videoya geçerken sıkılmıyorsunuz. Başka dersler de izlemiştim, fakat bazı püf noktalarını atlıyorlardı. Emre hoca bunları da vermiş. Bildiğini atlamadan aktarmış adam. Emeğine saygı göstermek gerek.

Gözümde artılar ve eksiler bunlar. Basit seviyede biri olarak, faydasını göreceğime eminim.

Düzeltme:isim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Xenshard -- 6 Kasım 2017; 0:44:25 >
  • Bu arkadaşla küçük bir tartışmam olmuştu . Kendisinin internet sitesinde 200 300 tl otomasyon sistemleri satıyordu yazık yazık , bu işten ekmek yiyenlerin işine taş koyuyorlar serbest piyasa diyerek öyle demişti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: unforgiven1127

quote:

Orijinalden alıntı: mahoni_38

quote:

Orijinalden alıntı: unforgiven1127

quote:

Orijinalden alıntı: semantik41

kodlama öğrenmeden nasıl e-ticaret yazılımı yapacaksın, en zor işlerden biri e-ticaret yazılımı yapmak. uzun seneler bu sektörde çalışmış biri olarak (bilgisayar mühendisiyim) ben bile otursam şu an yazamam. e-ticaret ile alakalı farklı bir alanda çalışıyorum şu an. türkiye'de eticaret yazılımı yapan şirketlerin aylık arge masraflarını duysanız kalp krizi geçirirsiniz :) bu arada kodlamayı zaten bedavaya öğrenebilirsin, internetten binlerce kaynak var.

Hocam shopify magento gibi hazir sayfalarin nasil editlenecegini anlatiyor muhtemelen. Kod yazmiyorsunuz onlarda. Magaza aciyorsunuz renkleri degistiriyorsunuz bikac yazi ekliyorsunuz filan. Gerci magento daha kapsamli ama shopify kolaya benziyor.

"Zannın çoğundan kaçının çünkü zannın bir kısmı günahtır." Hucurât Suresi 12. Ayet

Gidip bi udemy eğitim içeriğini okumadan zannımca söyledir böyledir diyorsunuz.

Yanlis yorum attiniz sanirim

evet hocam ya pardon

• ben kendisini youtube de paylaştığı video lardan ve tüm php ile alakalı olsun olmasın.. içinde php geçen tüm site - forumlarda yaptığı paylaşımlar ile biliyorum ve maalesef konu anlatımını sevmediğim gibi heryerde konu açması ile de maalesef antipatimi kazandı
    konu anlatımı bazı kişilere göre çok harika olabilir ama benim maalesef
    örnek bir iki videosunda karşısındaki kişiye hedefli olarak sanki dünyadaki tek ve en usta php ci gibi yaklaşımı.. bende konuşma şeklinde o izlenim oldu.
    evet güncel konulara vs değiniyor ama...

php konusunda bilgim olduğunu söyleyemem ama az çok coder lığı biliyorum
    Maalesef ülkemizde kendini coder sana aşırı fazla kişi var. program yazmak ile karşındaki kişinin istediği gibi hizmet veren program yazmak ayrı bir sorun. programların debug ı olsun.. update i olsun. tuning i konusunda çalışma yapmış veya yapan hiç yok seviyesinde.. ben yazayım. hata çıkınca bakarız. ha ordaki hatayı biliyom... hemen düzelteyim... parayı aldıktan sonra.. ister kullan ister at.. bana ne... ya arkadaş diğer güncellemeye hiç birşey kalmasın gibi bakış açıları fazla coder larımızda...

bu maalesef php cilerde de oldukça ileri.. bu arkadaşımızda varmı bilmiyorum ama daha önceki php coder tecrübelerimden biliyorum... en çakal php coder lardan biri ile uzun bir arkadaşlığım da oldu..

25TL konusuna gelirsem... yeni başlayan ve başlayacak için oldukça uygun bir fiyat.. arkadaşın youtube deki video larını seyrederek.. almalarını öneriyorum ki... öğrencileri bile fakir etmeyecek pişman etmeyecek bir eğitim ücreti olduğunu da herkes bilsin.. konu listesine bakın alt listeler ile... oldukça uzun çalışma ile hazırlanmış
    ne olursa olsun arkadaşın desteklenmesi ve ihtiyacı olanlara ulaştırılmasını tavsiye ederim

• mahoni_38 kullanıcısına yanıt

Böyle kursları izleyenler piyasaya kalitesiz kod yayıyorlar, onları kullanan insanları düsün. Bir cms uygulaması gelistirilken o CMS'i patlatmak isteyen biri gibi düsünüp ona göre yazacaksınız. Önce onu hackleyecek adam moduna gececeksin, sonra patalamayacak kodu üreteceksin. Kopyala yapıstırla ya da bazı kalıpları öğrenmekle elbette olur ama siteyi patlatırlar. Böyle sitelere birkac numara denesem 5 dakikada patlatırım muhtemelen.

Iste internet siteleri neden patlıyor? PHP scriptleri neden güvensiz, hatta yaygın olarak kullanılan CMS'lerin her sürümünde neden güvenlik acıkları oluyor? Hepsinin sebebi bu. Cünkü PHP'yi hafife alıyorlar, ebem de yazar modunda takılan yeterli egitime ve bilgiye sahip olmayan tipler hazır kod blokları ya da cok standart eski bilgilere dayalı kodlama yapısı kullanıyor. Internet siteleri patlıyor.

Yani bir Pagination mantığı, bir CRUD mantığı, DB'den çek, insert et, update et mantığı hep aynı ve standart kodlar her zaman sonuc veriyor ama nasıl cekiyorsun mesela yani aynı mevzuyu yapan iki kod güvenlik acıgı bakımından cok farklı olabilir artık SQL injection mı yaparlar, XSS mi kullanırlar, sunucuya shell mi atarlar ne yaparlar bilemem ama siteyi patlatırlar.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 13 Aralık 2025; 10:40:45 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.