Şimdi Ara

[24.01.2019 - YENİ KAMPANYA] Yeniden! E-gurme.com'da kahve kategorisinde %45 İndirim! (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.133
Cevap
29
Favori
36.042
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    KG79'un düşük kalite olduğu görüşü çok büyük haksızlık olur. Kahve tüketenlerin büyük çoğunluğu KG79 kullanıyor. Yine değirmen sistemiyle öğüten bir makine (BURR denir.).

Çelik değirmeninizin sistemiyle aynı sisteme sahip yani. Buyrun resimleri:

KG79:https://store.donanimhaber.com/05/02/c3/0502c342b85a22f1c5eb8e2149605147.jpg

Porlex:https://store.donanimhaber.com/f2/32/52/f23252dd8702ac9062ab45e1624e467e.jpg

Porlex'in paslanmaz çelik olması güzel bir şey, Türkiye'deki değirmenlere karşı kesinlikle tavsiye ederim. Türk kahvesi inceliğinde çekmeye ihtiyacınız varsa KG79 işinize yaramaz zaten, French Press ve diğerleri için ideal bir makinedir, benim görüşüme göre.

Diğer makineler bıçakla doğrar, BURR sistemiyle değil, o yüzden onlara para vermeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Talvehtia -- 13 Şubat 2015; 11:12:11 >

• Bodum marka bi french pressim var ama büyük, tek kişi için daha küçük bi tane alsam mı bilemedim...2 bardaklık kahveyi büyükte yapınca çabuk soğuyor gibi geliyor, siz ne dersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheHandOfGod kullanıcısına yanıt
    Size saniyorum ben onermistim zaten birisi yemen kivaminda digeri de herkesin begenebilecegi bir lezzet bir tanesini cezvede yapacaksiniz degil mi yanlislik olmasin sonra

• akrok A kullanıcısına yanıt
    Hocam cok buyuk oldugunu dusunuyorsaniz yarim kapasite ( 2 kasik kahve - yarim dolu french press) halinde yapin sogumadan icersiniz bence ?

• Talvehtia kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirmeniz icin cok tesekkur ederim hocam, kusura bakmayin yanlis anlasildim sanirim demek istedigim x fiyata otomatiklerden kaliteli bir sey alamazken x fiyata kaliteli bir manuel makine alinabilir demek istedim delonghi kesinlikle kaliteli bir marka hemfikiriz

• Havale geçmiş görünüyor, ama daha tamamlanmadı diyor.. havale bildirim fonu doldurdum...
    Sipariş no: 12970
    Yakup tanrıverdi..

• quote:

Orijinalden alıntı: gokceonur

Size saniyorum ben onermistim zaten birisi yemen kivaminda digeri de herkesin begenebilecegi bir lezzet bir tanesini cezvede yapacaksiniz degil mi yanlislik olmasin sonra

evet hocam Türk kahvesini hatta közde bakır cezvede yapmayı düşünüyorum diğer ikisini makinada
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheHandOfGod

quote:

evet hocam Türk kahvesini hatta közde bakır cezvede yapmayı düşünüyorum diğer ikisini makinada

Ooo alırız bi fincan o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokceonur -- 13 Şubat 2015; 11:26:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaki83

Havale geçmiş görünüyor, ama daha tamamlanmadı diyor.. havale bildirim fonu doldurdum...
    Sipariş no: 12970
    Yakup tanrıverdi..

Yakup hocam ilgilenecektir Mehmet bey, şuan sanırım uyuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Talvehtia

KG79'un düşük kalite olduğu görüşü çok büyük haksızlık olur. Kahve tüketenlerin büyük çoğunluğu KG79 kullanıyor. Yine değirmen sistemiyle öğüten bir makine (BURR denir.).

KG79:http://www.delonghi.com/Global/Products/Images/Coffee-Makers/Grinders/Kg-79/KG79-KG89-detail-burr-grinder.jpg

Porlex:http://ecx.images-amazon.com/images/I/316PNPKDD4L.jpg

Porlex'in paslanmaz çelik olması güzel bir şey, Türkiye'deki değirmenlere karşı kesinlikle tavsiye ederim. Türk kahvesi inceliğinde çekmeye ihtiyacınız varsa KG79 işinize yaramaz zaten, French Press ve diğerleri için ideal bir makinedir, benim görüşüme göre.

Diğer makineler bıçakla doğrar, BURR sistemiyle değil, o yüzden onlara para vermeyin

French press için ben de KG79 kullanıyorum fakat çok toz bırakıyor.
    Ayrıca french presste demlenen kahvenin soğumamasını isteyen arkadaşlar olursa bodumun şuhttp://www.bodum.com/gb/en-us/shop/detail/11067-01/ ürünü de bulunmakta.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kadtas

Bu konudan sonra o kadar sardım ki porlex öğütücü alma yoluna bile gittim. En taze kahvenın bu şekilde olacağını tahmin ediyorum.Bu makina ile ilgili bilgisi olan varsa alıntılayabilir mi soracağım bir kaç husus var?
    Birde çekirdek olarak kalırsa tazeliği korunacağı söyleniyor. Çekirdek halde içeceğim zaman öğütürsem ilk tazeliğini hep korur mu içeceğim kahve?

Gelince Mehmet bey yanitlar mutlaka, beklemenizde fayda var hocam almak icin acele etmeyin bence

Mehmet Bey'den gelecek cevabı bekliyorum. Günde 2 bardaktan fazla kahve içmem, ama bu lezzete değeceğini düşünüyorum.
    Hem türk kahvemi, hem filtre kahvemi seramik olan bu ürünle çekerken lezzetin maximum derecede olacağını düşünüyorum.
    Ebay üzerinden alacağım ve 100 tl ' ye patlayacak bana.. Uzun vadeli birşey olduğunu düşünerek bu kararı verdim. Eğer en yüksek lezzeti böyle alabileceksem almaya razıyım..

• gokceonur kullanıcısına yanıt
    ampanya için teşekkürler öncelikle :)

filtre kahve kullanıyorum ben sepete şunları ekledim

Rwanda Neap Fully Washed Yöresel Kahve

Ethiopia Limu Grade 2

Brazil Santos

ayrıca Colombia - Excelso Yöresel Kahve de denemek sitiyorum siz ne düşünüyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elturcoloko

ampanya için teşekkürler öncelikle :)

filtre kahve kullanıyorum ben sepete şunları ekledim

Rwanda Neap Fully Washed Yöresel Kahve

Ethiopia Limu Grade 2

Brazil Santos

ayrıca Colombia - Excelso Yöresel Kahve de denemek sitiyorum siz ne düşünüyorsunuz?

Hocam hepsini tüketemezseniz bayatlayabilir, limu grade kampanyaya özel onu kaçrımayın derim ben diğerleri de güzel seçilm brazil santosu çıkartıp daha dengeli olan excelsoyu ekleyebilirsiniz sepete bence?

• @Zat-ı Muhterem 7gram 1 bardak için öneriliyorsa iyi o zaman ya. Azar azar atıcaz desene :D

@Talvehtia Soğuk değil tabi ki de :D Sıcak olarak dökücem. :D Ben suyla içemiyorum yani alışkanlık olmuş illa ki sütle içicem. Suyla içince bana acı geliyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkg

quote:

Orijinalden alıntı: Talvehtia

KG79:http://www.delonghi.com/Global/Products/Images/Coffee-Makers/Grinders/Kg-79/KG79-KG89-detail-burr-grinder.jpg

Porlex:http://ecx.images-amazon.com/images/I/316PNPKDD4L.jpg

French press için ben de KG79 kullanıyorum fakat çok toz bırakıyor.
    Ayrıca french presste demlenen kahvenin soğumamasını isteyen arkadaşlar olursa bodumun şuhttp://www.bodum.com/gb/en-us/shop/detail/11067-01/ ürünü de bulunmakta.

Hocam, bu bodum marka french presstem bende de şuan attığınız link aklımı çeldi ancak bunların shipping'i Tr'ye var mı? Varsa ne kadar ürün kadar kargo ödemeyelim sonra zaten gbp yüksek :D

• quote:

quote:

quote:

Bu konudan sonra o kadar sardım ki porlex öğütücü alma yoluna bile gittim. En taze kahvenın bu şekilde olacağını tahmin ediyorum.Bu makina ile ilgili bilgisi olan varsa alıntılayabilir mi soracağım bir kaç husus var?
    Birde çekirdek olarak kalırsa tazeliği korunacağı söyleniyor. Çekirdek halde içeceğim zaman öğütürsem ilk tazeliğini hep korur mu içeceğim kahve?

Gelince Mehmet bey yanitlar mutlaka, beklemenizde fayda var hocam almak icin acele etmeyin bence

Mehmet Bey'den gelecek cevabı bekliyorum. Günde 2 bardaktan fazla kahve içmem, ama bu lezzete değeceğini düşünüyorum.
    Hem türk kahvemi, hem filtre kahvemi seramik olan bu ürünle çekerken lezzetin maximum derecede olacağını düşünüyorum.
    Ebay üzerinden alacağım ve 100 tl ' ye patlayacak bana.. Uzun vadeli birşey olduğunu düşünerek bu kararı verdim. Eğer en yüksek lezzeti böyle alabileceksem almaya razıyım..

Hocam bende porlex mini mill var...verdiğin her kuruşu hak ediyor.

• gokceonur kullanıcısına yanıt
    Rahatlıkla bitecektir hocam:)
    Üniversitede çalıştığım için ofiste gün boyu kahve eksik olmuyor hatta daha fazlasını bile almayı düşünüyorum :)
    250şer gramdan dursun tüketiriz:)

limu grade eklendi hocam ama Ethiopia Limu Grade 2 olarak geçiyor başka limu grade mi var )

Başka öneriniz var mı peki bunların dışında?
  • - otomatik makine için türkiye şartlarında KG79 F/P ürünü , başkasına bakmaya gerek yok doğru mudur?

- peki sözen el değirmeni 2 fincan çekirdek için kaç tur dönmek zorunda ve kolu yoruyor mu? pratikliğini anmalak açısından biraz bilgi yeterlidir.

- sözen yerine porlex mini mill almaya değer mi? Türkiyede bulurnu mu bulunur mu buda ayrı soru.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicknick -- 13 Şubat 2015; 11:46:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicknick

otomatik makine için türkiye artlarında KG79 F/P ürünü , başkasına bakmaya gerek yok doğru mudur?

peki sözen el değirmeni 2 fincan çekirdek için kaç tur dönmek zorunda ve kolu yoruyor mu? pratikliğini anmalak açısından biraz bilgi yeterlidir.

sözen yerine porlex mini mill almaya değer mi? Türkiyede bulurnu mu bulunur mu buda ayrı soru.

Günaydın hocam, googleda bulamadım tr sitesi bu portexten satan amazondavar ama tr ye kargo var mı bilmiyorum

• rynell kullanıcısına yanıt
    Tavsiyeniz için teşekkürler. Haklısınız doğal olarak herkesin damak zevki farklı olduğu için herkesin beğenisi farklı olarabilir ama tavsiye ettiklerinizi deneyeceğim. İyi günler.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.